Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo Wühlmaus-Falle Profi

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
58,80 лв.
Метален капан за къртици и сляпо куче
SKU: 70079
Тегло: 2,000 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277269098
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Здрав капан за къртици и сляпо куче Gardigo Wühlmaus-Falle Profi от масивна ламарина

Професионален капан за къртици и сляпо куче, изработен от здрава масивна поцинкована ламарина. Този капан за къртици и сляпо куче е предназначен за професионална и масова употреба, има специфична структура и се зарежда с крак след забиването му в тунела на подземният вредител.

Капан за борба с къртици изключително предпочитан за употреба, както при малки така и при големи тревни площи, поради осигуреното лесно и безопасно зареждане. Продукта има много силни пружини, които са част от зареждащият механизъм.

Професионален капан за подземни гризачи Gardigo Wühlmaus-Falle Profi може да бъде заложен без предварително изкопаване на отвори, както при обикновените ловилки за подземни вредители, което прави работата с него по лесна.

Професионален капан за къртици>>топ цена>>магазин Люлин

Зареждане на капана за къртици

Присъствието на подземни вредители в градината може да причини значителни щети на корените на растенията и зеленчуците. Подземните гризачи копаят тунели в земята в търсене на храна. Капанът се поставя в един от тунелите на подземните гризачи.

Използвайки и двата капана в един и същ тунел, подземният гризач може да бъде хванат от двете посоки. Преди първата употреба изплакнете капана с чиста топла вода и го поставете в градината за няколко дни, за да избегнете "чужди" миризми на устройството. Това ще осигури по- ефективна борба с къртици в градината и двора.

1. Първо се уверете, че животното, което искате да хванете, не е защитен вид.
2. Намерете подземния тунел с помощта на тънката метална пръчка (не е в комплекта). Чрез системно пробождане на земята около тунела на подземният гризач трябва да намерите неговият тунел. Ако сондата пробие лесно земята, тунелът вероятно ще е там.
3. Посредством подходящ инструмент за изкопаване на дупки направете малък отвор на мястото, което смятате, че е тунел на подземен гризач. Важно е да кажем, че при този модел капан против къртици е възможно да поставите капана без да копаете дупка за неговото поставяне, това обаче е възможно само ако тунелите на подземните гризачи са плитки и се виждат с просто око!
4. Поставете капана в изкопаната дупка, така че челюстите на капана да са в средата на дупката.
5. Плътно и силно натиснете с крак върху капачето на капана, докато щракне на мястото си. Ножиците се отварят в тунела и капана е зареден. Спусъкът автоматично се спуска в тунела на подземните гризачи. Ако присъстват корени или камъни, може да е необходимо да натиснете скобата няколко пъти. Може да се наложи и да разклатите крака си малко, за да освободите място за капана.
6. Проверявайте капана на редовни интервали от време. Когато капакът се задейства, резето ще изскочи отново както е било преди да го заредите.

 

 Ефикасен метод за борба с къртици в градината>>капан>>топ цена

Почистване на капан за къртици:

След улов капана се почиства като натиснете леко с крак механизма на капана. Не забравяйте, че капана трябва да се измива с вода след всяка употреба, така ефективността при борба с къртици и сляпо куче ще бъде по-голяма. 

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: За един тунел Начин на прилагане: Директно в тунела на подземният гризач Предупреждение за опасности: Никога не бъркай г гола ръка в челюстите на капана Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Къртица, сляпо куче Размери: 20 x 30,5 x 14 cm Монтаж и приложение: Външен Материал: Метал Технология: Капан Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Про
  Оценка:
  100%
  Много е як тоя капан,

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo Wühlmaus-Falle Profi
Вашата оценка:
img
Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo Wühlmaus-Falle Profi Добави
Може да имате нужда и от това: