Телефон 0879 400 500

Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi
Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi
Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi
Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi
Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi

Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo Wühlmaus-Falle Profi

Цена (с ДДС):
58,80 лв.
В наличност
Брой:
Метален капан за къртици и сляпо куче
Характеристики

Артикулен номер: 70079

Тегло: 1.0000

Производител: Германия

Сподели

Професионален капан за къртици и сляпо куче Gardigo  Wühlmaus-Falle Profi

Професионален капан за къртици и сляпо куче, изработен от здрава масивна поцинкована ламарина. Този капан за къртици и сляпо куче е предназначен за професионална и масова употреба, има специфична структура и се зарежда с крак след забиването му в тунела на подземният вредител. Този тип капани за борба с къртици са изключително предпочитани за употреба при малки и големи тревни площи поради лесното и безопасно зареждане.

Зареждане на капана за къртици:

Присъствието на подземни вредители в градината може да причини значителни щети на корените на растенията и зеленчуците. Подземните гризачи копаят тунели в земята в търсене на храна. Капанът се поставя в един от тунелите на подземните гризачи.

Използвайки и двата капана в един и същ тунел, подземният гризач може да бъде хванат от двете посоки. Преди първата употреба изплакнете капана с чиста топла вода и го поставете в градината за няколко дни, за да избегнете „чужди“ миризми на устройството, това ще ви осигури по ефективна борба с къртици в градината и двора.

1. Първо се уверете, че животното, което искате да хванете, не е защитен вид.

2. Намерете подземния тунел с помощта на тънката метална пръчка, която не е в комплекта( сонда) . Чрез системно пробождане на земята около тунела на подземният гризач трябва да намерите неговият тунел. Ако сондата пробие лесно земята, тунелът вероятно ще е там.

3.Посредством подходящ инструмент за изкопаване на дупки направете малък отвор на мястото, което смятате, че е тунел на подземен гризач. Важно е да кажем, че при този модел капан против къртици е възможно да поставите капана без да копаете дупка за неговото поставяне, но това е възможно само ако тунелите на подземните гризачи са плитки и се виждат с просто око!

4. Поставете капана в изкопаната дупка, така че челюстите на капана да са в средата на дупката.

5. Плътно и силно натиснете с крак върху капачето на капана, докато щракне на мястото си. Ножиците се отварят в тунела и капана е зареден. Спусъкът автоматично се спуска в тунела на подземните гризачи. Ако присъстват корени или камъни, може да е необходимо да натиснете скобата няколко пъти. Може да се наложи и да разклатите крака си малко, за да освободите място за капана

6. Проверявайте капана на редовни интервали от време. Когато капакът се задейства, резето ще изскочи отново както е било преди да го заредите.

 

Почистване на капана: 

След улов капана се почиства като натиснете леко с крак механизма на капана. Важно е да кажем, че капана трябва да се измива с вода след всяка употреба това ще повиши ефективността при борба с къртици и сляпо куче.

 

Технически характеристики:

Материал: Поцинкован метал

Размери: 20 x 30,5 x 14 cm

Против: Къртици и сляпо куче 

Производител: Gardigo Германия

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: