Препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus 4000 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
79,90 лв.
Препарат против змии и гущери кофа 4000мл.
SKU: 500400
Тегло: 3,000 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526045764
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Препарат за прогонване и защита от змии, гущери и гекони  Mondo Verde Rettil Raus 4000 мл

Препарат Mondo Verde Rettil Raus е предназначен за прогонване на змии, гущери и влечуги от тревни площи, алпинеуми, цветни лехи, градини, дворове, паркове и градини. Продукта се предлага в голяма кофа от 4000 мл, която е подходяща за третиране на по-големи площи, както и в опаковки от 1000 мл за третиране на по-малки площи.

Този прогонващ влечугите продукт, създава силна ароматна бариера на база камфорово и рициново масло, които прогонват змиите и гущерите от третираните с него площи.

Препарата е под формата на малка гранула напоена с отблъскващ камфор срещу влечуги. Малките размери на гранулата и дават възможност да попадне в основата на тревата, което пречи на това тя да бъде премахната от обработеното място поради атмосферни или други влияния. По този начин ефекта на прогонващият препарат става по бърз и ефективен.

След, като гранулата е поставена върху тревните или земни площи отделя аромат, които змиите усещат с раздвоения си език  или така наречения орган на якубсон и напускат третираната площ.

Силен препарат против змии и гущери>>топ цена>>топ качество

Употреба:

Препарата е готов за употреба. Нанася се чрез поръсване с дозатор, който се намира в кофата на продукта. Прилага се на места с доказано наличие на влечуги или за превантивна защита на места, на които не желаете появата на змии или гущери. 

При наличие на змии:

Поръсете цялата площ плътно, целта е да изгоните влечугите от третираната площ. Разходна норма 50-60 мл на 4/5 кв.м. Обърнете специално внимание на места със струпвания на предмети, дърва, камъни или други, обикновено те служат като укритие на влечугите и трябва да бъдат третирани с прогонващ препарат по обстойно.

При профилактична обработка:

Поръсете от препарата ивица с ширина около 10-20 см по протежението на цялата площ. Целта е да създадете ароматна бариера около вашият двор и по този начин да няма навлизане на змии. Повторете обработките против змии след 2 седмици или след силен дъжд. Разходна норма 50-60 мл на 4/5 кв.м.

Разходна норма:

При висока заселеност със змии Една кофа от 4000 мл от препарата против змии стига 300-320 кв.м плътна обработка с разходна норма 50-60 мл на 4/5 кв.м.
При бариерна защита от змии Или профилактично една кофа от 4000 мл от препарата може да покрие до 600-750л.м в зависимост от ширината на полаганата ивица защитен препарат.За максимална защита от влечуги комбинирайте препарата със електронни уреди срещу змии

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS

Етикет

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 300-320 кв.м, плътна обработка, 600-750л.м бариера Интервал на работа: : След силен дъжд или 2 седмици АДВ:: Камфорово масло ( екстракт от камфорово дърво) Начин на прилагане: Поръсва се на места на които има наличие на змии или профилактично за защита от навлизане на влечуги. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 50-60 мл на 4/5 кв.м Предупреждение за опасности: P102-Съхранявайте далеч от достъп на деца P103-Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба P273-Не изхвърляте в околната среда P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно рег Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: змии, гущери и гекони Количество: 4000 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus 4000 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus 4000 мл Добави
Може да имате нужда и от това: