Препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus 1000 мл

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
25,90 лв.
Гранулиран препарат против змии и гущери за тревни площи
SKU: 500322
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526035987

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Препарат за прогонване на змии и гущери, гранула за защита на тревни площи 1000 мл.

Гранулиран препарат против змии, гущери и влечуги от тревни площи, алпинеуми, цветни лехи, ливади, градини и паркове. Този препарат създава силна ароматна бариера на база камфорово масло, което прогонва влечугите бързо и ефективно.

Научно доказан факт е това, че влечугите не харесват и бягат от етеричните масала на камфор, който е силно дразнещ за тях. Ароматният препарат служи както за превантивна защита от навлизане на влечуги в двора и градината, така и за прогонване на вече на влезнали змии или гущери в външни открити площи.

Гранулираната му форма се разпилява перфектно между корените на тревата и започва да отделя камфоров аромат, който змиите усещат с раздвоения си език или така наречения орган на якубсон. Продукта се предлага и в комплект с ефективен уред против влечуги на топ цена.

Препарат против змии>>супер ефективност>>топ цена

Как и къде да ползвам препарата против змии  и гущери:

Продукта е напълно готов за употреба. Препарата против змии се нанася върху площи, които искате да защитите от наличие на влечуги. Поръсете посредством мерителната чаша, която е включена към опаковката на продукта.

Mondo Verde Rettil Raus е предназначен за употреба върху тревни и земни площи от всякакъв тип. Третирането се повтаря на всеки 14 дни или след силен дъжд.

При наличие на змии:

Третирайте цялата площ плътно целта е да изгоните влечугите разходната норма е 50-60 мл на всеки 4/5 кв.м. Обърнете специално внимание на места, на които има ступване на предмети или камъни, обикновено влечугите се крият и пребивават на подобни места. Този тип места трябва да бъдат обработени с препарата плътно за да може змиите да бъдат прогонени от тях.

При профилактична обработка:

Поръсете от препарата ивица с ширина окол 10-20см по протежението на цялата площ (на пример по дължина на ограда). Целта е да създадете ароматна бариера окол вашият двор и по този начин да няма навлизане на змии, гущери и влечуги. Повторете обработките против змии след 2 седмици или след силен дъжд.

Разходна норма:

Стандартна разходна норма: 50-60 мл на 4/5 кв.м
При висока заселеност със змии Една опаковка от 1000 мл препарат против змии стига за 70-80 кв.м плътна обработка или 50-60 мл на 4/5 кв.м  това е един почти пълен дозатор, който е част от опаковката на продукта.
При бариерна защита от змии Профилактично или превантивно третиране с цел защита от бъдещо влизане на влечуги, една опаковка от препарата 1000 мл, може да покрие до 100-150 л.м

 

За максимална защита от влечуги комбинирайте препарата електронни уреди против змии 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 50 кв.м плътна обработка до 250 л.м бариерна Интервал на работа: : Повтори при силен дъжд или след 2 седмици АДВ:: Камфорово масло ( екстракт от камфорово дърво) Начин на прилагане: Поръсване в зони с наличие на влечуги или за превантивна защита Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 50-60 мл на 4/5 кв.м Предупреждение за опасности: P102-Съхранявайте далеч от достъп на деца P103-Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба P273-Не изхвърляте в околната среда P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно рег Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Змии, гущери и гекони Количество: 1000 мл Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Повтори третирането след дъжд! Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Zmii
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам този препарат на всички, които не искат да виждат змии в градината си. Използвам го вече няколко години на вилата и съм безкрайно доволна.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus 1000 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против змии и гущери Mondo Verde Rettil Raus 1000 мл Добави