Натурален препарат против попово прасе (конощип) Homevo 50 gr

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
6,90 лв.

Органичен натурален продукт срещу попово прасе от Homevo 50gr.

SKU: 857444
Тегло: 0,050 кг.
Производител: Homevo -Румъния

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: homevo натурални препарати против вредители

Описание и начин на употреба

100% Органичен Растителен Продукт против Конощип (Попово Прасе) Homevo 50 gr.

Ефективно Решение против Конощипи (попово прасе)

Този продукт представлява 100% органично решение за борба с конощипите, известни още като попово прасе, които могат да нанасят значителни щети на растенията. Съдържа едро смляни царевични зърна напоени с екстракт от Azadirachta Indica (Нийм), който ефективно привлича подземните насекоми и действа на хормона Ecdysone. Това води до потискане на апетита на конощипа, което в крайна сметка води до неговата смърт в рамките на 24-48 часа от консумацията.

Натурален препарат против попово прасе homevo

Приложение и Употреба

Този органичен продукт е особено подходящ за използване в градини и на земеделски площи, където конощипите представляват заплаха за растенията. Ефикасен е както за предпазване на културите, така и за елиминиране на вече присъстващи насекоми.

Продуктът е предназначен за директно поръсване върху и около дупките на конощипите. В случай че не успеете да идентифицирате точните дупки, препоръчително е да разпръснете гранулите равномерно по цялата дължина на засадените лехи с насаждения. Това осигурява широко покритие и защита от вредителите, като същевременно увеличава шансовете за контакт на конощипите с активните съставки на продукта.

  • Препоръчително разпределение: За оптимални резултати, следвайте указанията за дозировка, които са пропорционални на застрашената площ.Една опаковка от 50gr порива площ от 20 кв.м
  • Редовно приложение: За най-добри резултати и продължителна защита от конощипите, прилагайте продукта редовно по време на активния период на вредителите.
  • Безопасност за растенията: Продуктът е безопасен за използване около растенията, като предлага ефективна защита без да нанася щети на насажденията.

Допълнителни Съвети

  • За да осигурите цялостна защита на вашата градина или земеделска площ от конощипи, редовно проверявайте за нови дупки или признаци на активност и при нужда повторете процедурата на поръсване.
  • Следвайте указанията за безопасна употреба на продукта, за да предпазите себе си и околната среда.

Този органичен подход предлага хуманно и ефикасно средство за контрол на популацията на конощипите, като същевременно се грижи за здравето на растенията и поддържа естествения баланс на вашата градина или земеделска площ.

Начин на Действие

След консумация на препарата, конощипите изпитват намаляване на апетита поради въздействието на екстракта от Нийм върху хормоналната им система. Резултатът е тяхната бърза и хуманна смърт, като по този начин се намалява популацията на вредителите без да се нанася вреда на околната среда.

  • Дозировка: Съдържанието на един плик от 50 гр., се препоръчва да се разпредели върху площ от около 20 квадратни метра, като се поръсва непосредствено около растенията или дупките на поповото прасе.
  • Честота на третиране: За оптимален резултат, прилагайте продукта веднъж седмично през целия активен период на конощипите.

Предимства

  • Безопасност: Продуктът е безопасен за животни и птици, което го прави подходящ за употреба в градини и овощни насаждения без риск за домашни и диви животни.
  • Органичен: Напълно растителен произход на продукта гарантира, че не се нанася вреда на околната среда.
  • Почвена Обогатеност: След разлагането си, продуктът обогатява почвата с аминокиселини от растителен произход, подобрявайки нейното плодородие.

Съхранение

Продуктът трябва да се съхранява на сухи места, далеч от влага, за да се запази неговата ефективност.

Опаковка

Всяка опаковка на продукта съдържа 50 грама, оптимизирана за лесна и ефективна употреба.

Изборът на този 100% органичен продукт е стъпка към отговорното отношение към природата и защитата на вашите растения от вредители по безопасен и ефикасен начин.

Технически характеристики

МАРКА: Homevo Площ на покритие: 20 кв.м Интервал на работа: : Повторете при нужда АДВ:: Царевични зърна и Azadirachta Indica (Нийм) Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 50 гр за 20 кв.м Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Ппопово прасе (конощип) Количество: 50 гр Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Натурален препарат против попово прасе (конощип) Homevo 50 gr
Вашата оценка:
img
Натурален препарат против попово прасе (конощип) Homevo 50 gr Добави