Птицегон със соларен панел против гълъби,скорци,врабчета и косове Gardigo Solar Vogelscheuche

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-10%
Промо цена 71,82 лв. Редовна цена 79,80 лв.
Соларен уред против птици защита до 60 кв.м
SKU: 60091
Тегло: 0,300 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277266080
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Птицегон против птици за употреба на открито и защита на земеделски култури със соларен панел и прогонващ звук

Gardigo Solar Vogelscheuche е соларен уред, който ефективно прогонва птици, като гълъби, скорци, врабчета и косове. Действието му се дължи на звуците, които излъчва и LED светкавицата, служещи за всяване на страх. Птицегонът е отлично средство за борба с вредителите. Иновативното устройство Gardigo извършва прогонването на неканените гости от вашата собственост чрез излъчването на крясъци от хищни птици, лай на куче и изстрели от ловна пушка. Уредът предизвиква плашенето на индивидите, които го класифицират като птицегон. Звученето от устройството срещу птици е подкрепено със светлинно действие, което ефективно прогонва неканените гости.

Уредът Gardigo се използва за защита на земеделски култури, овощни градини и дворове и е предназначен за употреба на открито. Мощният соларен панел, който участва в конструкцията на продукта, е устойчив и има дълъг срок на експлоатация. Той се зарежда от акумулаторни батерии, които са включени в комплекта Gardigo.

Звуков птицегон против вредни птици разрушаващи земеделски култури

Начин на действие:

Устройството излъчва три различни звука, които доказано плашат птиците. Звученето на цифровите записи е реалистично. Кучешкият лай, крясъците на орли и изстрелът на пушка са доказано ефективни в бобрата с птиците. Те имат вроден страх от хищни представителите, което ги кара да се страхуват и да напуснат местата, където съществува потенциална заплаха за живота им. Гърмежът от пушка, който птицегонът излъчва, действа мигновено и ги прогонва в момента, в който чуят звука.

Звуковите сигнали се активират благодарение на датчик за движение, който отчита наличието на вредители. Когато птицегон Gardigo засече натрапниците, той се активира. Обхватът му е 8 метра и защитава приблизително 60 кв.м. Открито пространство. 

Употреба на птицегона 

Устройството против птици е лесно за използване. Разполага с три режима, които се контролират от съответните бутони. Имате възможност да изберете между:

 • Day – при този режим уредът работи през деня, излъчвайки избрания от вас звук;
 • Night – през нощта се използва лампа със светкавица, която излъчва няколко поредни ярки светлини, когато засече движение от птици. Този ефект може да повлияе и върху гризачите, като предизвика страх и ги прогони от територията ви. Можете да комбинирате и със звукови сигнали. Предназначението на светлинните индикации е да не се предизвиква смущение от звука през нощта;
 • OFF – този режим показва, че птицегон Gardigo е изключен.

Трите звука, сред които можете да изберете, са обозначени с:

 • Eagle –  звуци от орел;
 • Dogbark – лай на куче;
 • Gunshot – изстрел на пушка.

Има наличен бутон VOLUME, който ви позволява да регулирате силата на звука, който се излъчва от птицегона. Този контрол над силата на сигнала ви позволява да използвате устройството и в населени места.

Монтиране:

Устройството разполага с колче, което служи за забиване в земята. Можете да го поставите в почвата на вашата градина. След това насочете периметъра, който искате да защитите с уреда за прогонване на гълъби, скорци, врабчета и косове.  

Gardigo Solar Vogelscheuche е отличен начин да се справите с нарушителите на вашето спокойствие, без да ги убивате с капани или по друг нехуманен начин. Друго предимство на Solar Vogelscheuche е липсата на химически препарати, които да застрашават както здравето на птиците, така и вашето собствено. Методът е напълно екологичен начин за провеждане на качествена и ефективна борба с неканените гости. Предизвиква единствено страх, който ги кара да напуснат вашите обитания, без да ги наранява или убива. Соларният уред работи на температури между 0 и 55 градуса, което го прави подходящ за използване на открито. Издържа на различни климатични условия.

Защо да използвам този солрен птицегон:

Gardigo Solar Vogelscheuche предлага хуманен и екологичен метод за борба със птици. Уреда използва звукова технология, която не наранява птиците а само ги прогонва от мястото, на което е поставен птицегона.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: До 8 метра пред уреда или 60-61 кв.м .Ъгъл 110 градуса Честотен обхват: Биосигнал,.Кучешки лай, крясък на хищна птица, звук от изстрел Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: 0 ° C до + 50 ° C и ≤ 90% R Интервал на работа: : При засичане на движение Друго: Букса за зареждане: DC 5.5V 300mA (зарядното не е включено) Слънчев панел: 0.1W, 60 x 60 mm Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Птици Размери: 13 х 35 х 16 см Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен Технология: Светкавица,Звук,LED Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Птицегон със соларен панел против гълъби,скорци,врабчета и косове Gardigo Solar Vogelscheuche
  Оценка:
  100%
  Благодаря за отделеното време за консултация по телефона. Уреда работи добре за момента.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Птицегон със соларен панел против гълъби,скорци,врабчета и косове Gardigo Solar Vogelscheuche
Вашата оценка:
img
Птицегон със соларен панел против гълъби,скорци,врабчета и косове Gardigo Solar Vogelscheuche Добави