Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг.

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-7%
Промо цена 136,48 лв. Редовна цена 146,98 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове за професионална употреба.
SKU: 123697
Тегло: 10,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Родентицид за унищожаване на гризачи Ефект паста 10 кг

Effect е ефикасна професионална отрова за плъхове, както и отрова за  мишки под формата на мека паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи от всички видове. Поради уникалната си формула отровата за мишки и плъхове е една от най-атрактивните и привлекателни на пазара.

Препарата  е направен от смес от любимата храна на гризачите, това и основната причина те да консумират бързо заложеният препарат против гризачи. EFFECT паста може да бъде използван както на закрито така и на открито. Препарата съдържа битрекс горчив агент, който е предназначен за защита от поглъщане от не целеви обекти като, домашни любимци.

EFFECT ПАСТА ОТРОВА ЗА МИШКИ И ОТРОВА ЗА ПЛЪХОВЕ

Употреба на отровата за плъхове и мишки Effect:

Този препарат против мишки и плъхове е идеален за зони с наличие на алтернативна храна, тъй като отровата съдържа атрактанти, които са по-привлекателни за гризачите от стандартната им храна. Разполагайте отровата за мишки и плъхове в специални дератизационни тунели, които могат да имат ключ или да са без ключ, в зависимост от предпочитания модел и място на инсталация.

Препоръчително е да поставяте тунелите близо до отворите или гнездата на гризачите за по-добър и бърз ефект. Ако не откривате ясни отвори или гнезда на гризачи, поставяйте отровата там, където сте наблюдавали активност на мишки и плъхове или следи от присъствието им.

Effect паста, силна отрова за мишки и плъхове>>Топ Цена>>Топ Качество

Разходна норма на родентицида:

Залагане на отрова за мишки:  40гр от препарата на всеки 2-5 метра
Залагане на отрова за плъхове:  200гр от препарата на всеки 5-10 метра

 

Важно е да разбирате, че поставянето на по-голямо количество отрова се счита за добра практика, когато не сте сигурни в броя на гризачите в дадена зона. Поставеното количество трябва да бъде достатъчно за около 10-15 дни.

След този интервал проверявайте местата, които сте заложили отрова за мишки или отрова за плъхове и при нужда добавяйте нови примамки. Продължавайте да добавяте от отровата докато яденето ѝ не прекъсне. Ако е необходимо, обновявайте примамките по-често, например на всеки 7 дни.

ВНИМАНИЕ: Винаги използвайте ръкавици, когато работите с отровата и никога не я докосвайте директно. Поставяйте отровата само в специални дератизационни тунели. Преди употреба винаги прочитайте указанията на етикета.

GHS Пиктограми:

отрова за мишки родентицид паста ЕФЕКТ

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Дифенакум Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Против мишки: 40гр от препарата на всеки 2-5 метра. Против плъхове 200гр от препарата на всеки 5-10 метра Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 10 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на сашето зелен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. МК
  Оценка:
  100%
  Много добра отрова! Спасяваме от години.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг.
Вашата оценка:
img
Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг. Добави