img

Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг.

В наличност
Цена (с ДДС):
-7%
Промо цена 136,48 лв. Редовна цена 146,98 лв.
Добави
Силна отрова за мишки и плъхове за професионална употреба.
SKU: 123697
Тегло: 10,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: UNICHEM

Описание и начин на употреба

Отрова за плъхове и мишки Ефект паста 10кг.

Effect е професионална отрова за плъхове и мишки под формата на паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи(мишки и плъхове). Поради уникалната си формула отровата за мишки и плъхове е една от най-атрактивните и привлекателни на пазара. Препарата  е направен от смес от любимата храна на гризачите, това и основната причина те да консумират бързо заложеният препарат против гризачи. EFFECT паста може да бъде използван както на закрито така и на открито. Препарата съдържа битрекс горчив агент, който е предназначен за защита от поглъщане от не целеви обекти като, домашни любимци.

Употреба на отровата за плъхове и мишки EFFECT:

Препарата е особено подходящ за употреба в райони с източници на друга храна, отровата за мишки и плъхове съдържа атрактанти, които доминират над всяка нормална храна за гризачите. Залагайте отровата само в дератизационни тунели и кутии в близост до дупките на гризачите или техните гнезда, така ефекта ще бъде по бърз.Ако не виждате обособени дупки или гнезда залагайте отровата на места, където сте забелязали активност на мишки и плъхове или следи от тях.

Разходна норма на отровата:

За мишки: 40гр от препарата на всеки 2-5 метра

За плъхове 200гр от препарата на всеки 5-10 метра

Важно е да знаете, че зареждането на по големи количества отрова е препоръчително когато не знаете с каква плътност на гризачи си имате работа.Зареденото количество трябва да стигне за 10-15дни. След този период от време отровните точки се проверяват отново и ако има изядени примамки се добавят нови. Добавяйте от отровата за мишки и плъхове докато консумацията не спре, ако е необходимо презареждайте отровните точки по често например през 7 дни.

ВАЖНО: Никога не пипайте отровата с голи ръце, използвайте ръкавици. Винаги зареждайте отровата в дератизационни тунели.Винаги чети етикета преди употреба.

 

 

Технически характеристики

Тегло: 10.000000 МАРКА: UNICHEM АДВ:: Дифенакум Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Против мишки: 40гр от препарата на всеки 2-5 метра. Против плъхове 200гр от препарата на всеки 5-10 метра Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 10 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на сашето зелен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг.
Може да имате нужда и от това: