Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг.

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-7%
Промо цена 136,48 лв.
Редовна цена 146,98 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове за професионална употреба.
SKU: 123697
Тегло: 10,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Родентицид за унищожаване на гризачи Ефект паста 10 кг

Effect е ефикасна професионална отрова за плъхове, както и отрова за  мишки под формата на мека паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи от всички видове. Поради уникалната си формула отровата за мишки и плъхове е една от най-атрактивните и привлекателни на пазара.

Препарата  е направен от смес от любимата храна на гризачите, това и основната причина те да консумират бързо заложеният препарат против гризачи. EFFECT паста може да бъде използван както на закрито така и на открито. Препарата съдържа битрекс горчив агент, който е предназначен за защита от поглъщане от не целеви обекти като, домашни любимци.

EFFECT ПАСТА ОТРОВА ЗА МИШКИ И ОТРОВА ЗА ПЛЪХОВЕ

 

Употреба на отровата за плъхове и мишки Effect:

Препарата е особено подходящ за употреба в райони с източници на друга храна, отровата за мишки и плъхове съдържа атрактанти, които доминират над всяка нормална храна за гризачите. Залагайте отровата само в дератизационни прибори, които могат да бъдат с тунели с ключ или без ключ в зависимост от модела, който изберете и мястото на поставяне най-добрият вариант е да золожите тунелите в близост до дупките на гризачите или техните гнезда, така ефекта ще бъде по бърз. Ако не виждате обособени дупки или гнезда залагайте отровата на места, където сте забелязали активност на мишки и плъхове или следи от тях.

Разходна норма на родентицида:

Залагане на отрова за мишки:  40гр от препарата на всеки 2-5 метра
Залагане на отрова за плъхове:  200гр от препарата на всеки 5-10 метра

 

Важно е да знаете, че зареждането на по големи количества отрова е препоръчително когато не знаете с каква плътност на гризачи си имате работа.Зареденото количество трябва да стигне за 10-15дни.

След този период от време отровните точки се проверяват отново и ако има изядени примамки се добавят нови. Добавяйте от отровата за мишки и плъхове докато консумацията не спре, ако е необходимо презареждайте отровните точки по често например през 7 дни.

ВАЖНО: Никога не пипайте отровата с голи ръце, използвайте ръкавици. Винаги зареждайте отровата в дератизационни тунели.Винаги чети етикета преди употреба.

GHS Пиктограми:

отрова за мишки родентицид паста ЕФЕКТ

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Дифенакум Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Против мишки: 40гр от препарата на всеки 2-5 метра. Против плъхове 200гр от препарата на всеки 5-10 метра Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 10 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на сашето зелен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. МК
  Оценка:
  100%
  Много добра отрова! Спасяваме от години.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг.
Вашата оценка:
img
Отрова за плъхове и мишки EFFECT паста 10кг. Добави
Може да имате нужда и от това: