Капан за мишки Pest Stop Metal Easy Setting Mouse Trap

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
3,50 лв.
Супер силен и ефикасен капан за мишки!
SKU: 25448
Тегло: 0,200 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5014055001030

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Капан за мишки с лесно и бързо зареждане Pest Stop 

Малък и мощен капан за мишки Pest Stop Metal Easy Setting Mouse Trap. Капана е проектиран на най-простата и ефективна технология за направа на такъв тип продукти. Обърнато е  внимание на зареждането, което става  лесно и бързо. Капана за мишки е направен от масивен метал и  мощна пружина, която задейства убиващата челюст на капана. 

Механичните капани предлагат бързо отстраняване на гризачи без използване на биоциди или отрови. Използват се на места, на които употребата на химикали е не възможна.

Капан за мишки Pest Stop е предназначен за контрол на гризачи в домове, офиси, предприятия, административни сгради. Продукта се предлага и в по голям вариант капан за плъхове и едри гризачи.

Лесно зареждащ се капан за мишки>> топ цена>> ефективна защита

Как се зарежда капана за плъхове:

1.Издърпайте металният захващащ лост в най-задна позиция.

2 Преместете спусъка максимално на пред

3.Поставете примамка на върха на спусъка на капна за мишки

4.Заредете металната челюст с пружина докато опре в металният захващащ се лост.Лоста се премята през металната челюст и се захваща на спусъка. 

Къде се залага капана за плъхове:

Заложете капана за мишки в близост до местата където сте забелязали наличие на гризачи или следи от тях.Винаги поставяйте капана с челюстите към стената мишките обичат да се движат покрай стени. Винаги поставяйте примамка за мишки преди да заредите капана. Ако трябва да обезвредите капана за мишки използвайте пръчка или друг предмет с дълга дръжка.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop Начин на прилагане: Залага се в зон с наличие на мишки и плъхове или следи от тях. Предупреждение за опасности: ДРЪЖ ДАЛЕЧЕ ОТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ И ДЕЦА Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, дребни гризачи Количество: 1 бр. Размери: 10 x 6 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Материал: Метал Технология: Капан Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за мишки Pest Stop Metal Easy Setting Mouse Trap
Вашата оценка:
img
Капан за мишки Pest Stop Metal Easy Setting Mouse Trap Добави