Комплект диспенсър и спрей ZZ FLY KILLER срещу мухи, комари, оси и летящни насекоми

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-14%
Промо цена 70,80 лв. Редовна цена 82,99 лв.
SKU: 20026
Производител: ZELNOVA-Испания
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zelnova

Описание и начин на употреба

Автоматичен диспенсър и аерозолен инсектицид

Напълно програмируем професионален автоматичен дозатор за аерозолни пълнители с времево разпръскване. Модерен и дискретен дизайн, който се адаптира към всяка среда. Изключително безшумен, веднъж позициониран и пуснат в експлоатация, той не изисква допълнителна намеса за разпръскване.

Комплект диспенсер и спрей ZZ FLY KILLER срещу мухи, комари, оси и летящни насекоми >> ТОП ЦЕНА

Специалните цилиндри с дозиращ клапан се активират от устройството, което освобождава предварително определено количество продукт (инсектицид или дезодорант), който разпръсквайки в помещението, контролира заразите от  летящи насекоми, създавайки ефективна бариера срещу повторно заразяване.

Как да използвам:

Поставете дозатора не по-малко от 2 метра над земята и го ориентирайте така, че струята на разпръскване да е обърната централно.

Ако използвате ZZ FLY KILLER COOPERMATIC го поставете със струя на пръскане към врати и прозорци, така че бариерата предотвратява навлизането на насекоми в третираните зони, като по този начин ги предпазва от повторно заразяване. Изберете интервал на пръскане 15 минути.

„Стандартната“ настройка предвижда дозиране на всеки 15 минути в продължение на 24 часа на ден. При стандартни условия продължителността на един пълнител за инсектициди е около 33 дни.

Възможно е да се програмира честотата на разпръскване, според нуждите на различните среди: на интервали от 7,5 минути, 15 минути и 30 минути. Работата може да бъде непрекъсната 24 часа (нощ и ден) или само ежедневно (ден) или само през нощта (нощ).

Уреда работи с две батерии от 1.5V AA (не са включени в комплекта)

Комплекта съдържа:

Автоматичен диспенсър и аерозолен инсектицид ZZ FLY KILLER COOPERMATIC

Технически характеристики

Документи:

Разрешение на МЗ

МАРКА: Zelnova Интервал на работа: : 7,5, 15 и 30 минути, режим на работа дневен, нощен и 24 часов Комплекта съдържа: : машинка и пълнител против летящи насекоми ZZ FLY KILLER Батерии: 2x1,5 V AA батерии (не са включени) АДВ:: естествен пиретрин и пиперонил бутоксид Начин на прилагане: Поставя се в помещения с наличие на летяши насекоми Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Впръсква веднъж на 7,5, 15 и 30 минути Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, оси, винарки, комари, молци, пеперуди Количество: 250 мл Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект диспенсър и спрей ZZ FLY KILLER срещу мухи, комари, оси и летящни насекоми
Вашата оценка:
img
Комплект диспенсър и спрей ZZ FLY KILLER срещу мухи, комари, оси и летящни насекоми