Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Уреди против мухи

32 артикула

на страница

Уредите срещу мухи са идеални за превенция и контрол на летящи инсекти в закрити помещения от всякакъв тип. През пролетно-летния сезон обикновено наличието на насекоми е в пиковия си момент. Точно тогава е нужно да изберете надеждна и ефикасна машинка за унищожаване и защита. 

Уреди против мухи

Видове устройства за борба с мухи

Делят се на няколко вида, според функциите и начините на работа, и се използват в зависимост от това какъв вид помещение трябва да защитите от летящите досадници.

За заведения за хранене

Това са особено чувствителни обекти за борба с мухи, тъй като не навсякъде може да се напръска с препарат, а мухите могат да бъдат преносители на много бактерии и зарази. Тук се появява нуждата от уред, който е супер ефективен и не включва отрови, като например електронните устройства. Определено всяко заведение, кафе и ресторант трябва да разполага с професионална инсектицидна лампа, която унищожава мухите чрез електрически ток или чрез залепване на специална леплива плоскост. Тя действа както на закрито, така и на открито.

За къщи, апартаменти, вили

Никой не иска в дома му да летят мухи и най-доброто решение за това е да се поставят комарници (мрежи) на всички прозорци и врати на вашия имот. Но какво да правите, ако вече сте поставили комарници и мрежи? Трябва да знаете, че през лятото трябва да затваряте винаги комарниците и по възможност да не държите вратите отворени, за да ограничите достъпа на насекомите до дома си. Ако все пак искате да вземете допълнителни мерки, можете да използвате инсектицидни лампи, те ще се справят с промъкналите се досадници. В зависимост от големината на помещенията може да изберете размера и модела на вашата лампа.

Другият вариант за домашна употреба е електрическа мухобойка. Тя е лека и ефективна, работи с батерии и може винаги да ви бъде подръка. 

За производствени и складови помещения

Защитата на такъв тип обекти е трудна задача, дори и за най-опитните специалисти и пестконтрол оператори. Преди да се прецени каква защита от мухи е необходима за обекта, трябва да се направи перфектна оценка и да се определят рисковите точки при навлизане на летящи насекоми. Ние от Otrovi.com разполагаме с голямо разнообразие от продукти и услуги за борба с мухите. В този случай е препоръчително да изберете по-мощна инсектицидна лампа, която ще ви гарантира защита от мухите и други неприятни насекоми.

Прогонването и унищожаването на досадните мухи няма да бъде проблем за вас с продуктите от Otrovi.com, където качеството винаги е високо, а цените ниски.

Уреди против мухи - Изображение 2 — Otrovi.com

Често задавани въпроси?

Кои са най-ефективните уреди за борба с мухите?

Инсектицидните лампи са едни от най-популярните устройства за защита от летящите насекоми. В otrovi.com предлагаме модели както за закрити, така и за открити помещения, които с разграничават в зависимост от своя вид и приложение. Електрическите мухобойки също са сред предпочитаните. Те са ефективни и водят до бързото унищожаване на вредителите, което е ключово в борбата срещу наличието им

 

За какво да внимавате при избор на уред за прогонване на мухи?

Когато избирате такова средство, винаги обръщайте внимание на принципа на работа. Ако искате да прогоните неприятелите от външните пространства, е добре да се ориентирате към соларни модели. Научете повече и за разхода на енергия, както и дали ще ви бъдат необходими консумативи за използването, като леплива плоскост или пури

 

Как действат електронните уреди против мухи?

Действието им зависи от конкретния вид. Лампите привличат вредителите със своите ултравиолетови ярки лъчи. След това, според типа на устройството, или ги обездвижват чрез залепване върху леплива повърхност, или ги умъртвяват посредством електрически ток, протичащ през решетката

 

Защо да закупите устройство за прогонване на мухи?

Уредите са безопасни за вас и домашните ви любимци, имат доказано висока ефективност, икономичност на потреблението и разполагат с голяма издръжливост