Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Уреди против мухи

Артикули 1-20 от 22

на страница
Страница

Уредите срещу насекоми са идеални за превенция и контрол на летящи инсекти в закрити помещения от всякакъв тип. Точно такива са мухите, които имат строго изявен пик през пролетно-летния сезон. Точно тогава е нужно да изберете надеждна и ефикасна машинка. Делят се на няколко вида, според функциите и начините на работа, и се използват в зависимост от това какъв вид помещение трябва да защитите от летящите досадници.

Заведения за хранене

Това са особено чувствителни обекти за борба с мухи, тъй като не навсякъде може да се напръска с препарат. Тук се появява нуждата от уред, който е супер ефективен и не включва отрови, като например електронните устройства. Определено всяко заведение, кафе и ресторант трябва да разполага с професионална инсектицидна лампа, която унищожава насекомите чрез електрически ток или чрез залепване на специална леплива плоскост. Тя действа както на закрито, така и на открито.

Къщи, апартаменти, вили

Никой не иска в дома му да летят мухи и най-доброто решение за това е да се поставят комарници (мрежи) на всички прозорци и врати на Вашия имот. Но какво да правите, ако вече сте поставили комарници и мрежи? Трябва да знаете, че през лятото трябва да затваряте винаги комарниците и по възможност да държите вратите отворени, определено трябва да ограничите достъпа на насекомите до дома си. Ако все пак искате да вземете допълнителни мерки, можете да използвате инсектицидни лампи, те ще се справят с промъкналите се досадници. 

Производствени и складови помещения

Защитата на такъв тип обекти е трудна задача, дори и за най-опитните специалисти и пестконтрол оператори. Преди да се прецени каква защита от мухи е необходима на обекта, трябва да се направи перфектна оценка и да се определят рисковите точки за навлизане на летящи насекоми. Ние разполагаме с голямо разнообразие от продукти и услуги за борбата с насекомите. Прогонването и унищожаването на досадниците вече не е проблем с Otrovi.com, където качеството винаги е високо, а цените ниски.