Инсектицидна лампа против комари и мухи KILL PEST 40 W

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
79,00 лв.

Лампа с UV сетлина за унищожаване на комари и мухи

SKU: 897425
Тегло: 3,000 кг.
Производител: Китай
EAN: 3800159900025
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

UV ЛАМПА ПРОТИВ КОМАРИ И МУХИ KILL PEST 40 W

Инсектицидна лампа за борба и унищожаване на комари, мухи и почти всички видове летящи насекоми. Електронният уред привлича летящите насекоми чрез UV-A светлина излъчвана от инсектицидните пури на уреда.

Лампата за борба с комари, мухи, молци и пеперуди от всички видове не използва химикали или препарати унищожава вредителите чрез ток след като летящото насекомо се допре до високоволтовата решетка разположена в средата на уреда.

Унищожените от уреда комари и мухи се събират в чекмедже разположено в долната част на електрическото устройство за унищожаване на летящи насекоми. Уреда има ефективна площ на защита от летящи насекоми около 50 кв.м. 

За защита от летящи насекоми на по-малки помещения може да използвате други ефективни инсектицини лампи Kill Pest 30W или Kill Pest 12W.

UV лампа против летящи насекоми KILL PEST 40W на ТОП ЦЕНА

Употреба на инсектицдната лампа против мухи и комари:

Лампата за борба с летящи насекоми може да се използва почти на всякъде където има наличие на досадни комари или мухи. Предназначен за употреба на закрито. При употреба на открито като веранди, балкони, барбекюта уреда не трябва да бъде мокрен от дъжд.

Поддръжка на лампата против комари и мухи:

Всички лампи подлежат на подмяна на инсектицидни пури и стартери, които в случая са консумативи. Инсектицидните пури се подменят веднъж годишно преди всеки летен сезон или 6000-7000 часа работа, при подмяна на осветителните пури подменете и стартерите на електронният уред.

Лампата за насекоми се почиства периодично от прах и останки на унищожени мухи и комари и други насекоми. При почистване на високоволтовата решетка на уреда той трябва да бъде изключен от ел.мрежата.

Монтаж и разположение на лампата против летящи насекоми:

Разположете уреда за унищожаване на комари и мухи на височина около 2м от пода, изберете най-тъмното място в помещението така ще увеличите ефекта на уреда за борба с насекоми. Лампата може да бъде монтирана по два начина окачена на стена или таван чрез монтажната верижка, която е в комплекта.

 

Технически характеристики

МАРКА: Kill Pest Площ на покритие: 50 кв.м Честотен обхват: UV светлина Интервал на работа: : 24 / 7 Предупреждение за опасности: Преди употреба прочетете инструкцията за експлоатация! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, пеперуди, летящи насекоми Количество: 1 бр Размери: 640x255x70 мм Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса и метал Технология: Високоволтова решетка Цвят: Сив Мощност: 40W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа против комари и мухи KILL PEST 40 W
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа против комари и мухи KILL PEST 40 W Добави