Уред против къртици и мравки с ултразвук и вибрация Gardigo Mole-ant Defense

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
75,90 лв.
Уред против къртици с двойна защита за 1250 кв.м със силен ефект
SKU: 70052
Тегло: 0,300 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277268022
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Уред против къртици, мравки, сляпо куче и полевки с ултразвук и механична вибрация две технологии в едно устройство

Уред против къртици Gardigo Mole-ant Defense комбинира две от най-ефективните технологии против къртици, сляпо куче, мравки и полевки в едно. Устройството предлага ултразвук и механична вибрация събрани в един уред против къртици. Уреда се захранва от 3 x АА батерии. Уреда е изработен от висококачествени материали ABS пластмаса и алуминии.

Уреда разполага с подобрена система за забиване в земята, като на върха на уреда против къртици е добавена специална резба, която спомага по лесното ми забиване в почвата без използване на спомагателни инструменти. Уред против къртици Gardigo Mole-ant Defense има максимална площ на покритие до 1250 кв.м, благодарение на допълнителния мотор за механична вибрация.

Уред против къртици с моторна вибрация>>топ цена>> ефективна защита

Как работи уред против къртици Gardigo Mole-ant Defense:

Уреда предлага двойна защита от къртици,като излъчва два различни стрес сигнала, ултразвук против къртици 400-500 Hz и моторна вибрация, която е индивидуална и се възпроизвежда от електромотор с ексцентрик. Уреда се захранва от 3 x АА батерии. Комбинираните сигнали против къртици се излъчват в интервал 2 секунди включен, 50 секунди изключен. Уреда работи денонощно, като създава надеждна защита от къртици, мравки, слепи кучета и полевки.

Как действа уреда на подземните гризачи:

Всеизвестен факт, е че къртиците и слепите кучета имат слабо развито зрение, но техният слухов апарат е доста чувствителен към различни звуци и вибрации. Точно тази тяхна биологична особеност и слабост използва уреда против къртици Mole Ant Defense, като включва две различни честоти а именнo механична вибрация и ултразвук. Уреда създава максимален дискомпфорт на къртици, сляпо куче и мравки, като модифицира средата от благоприятна към неблагоприятна.

Времето за въздействие и ефект зависи от много фактори, като плътност на почвата колкото по плътна е почвата толкова по добър е ефекта на уреда против къртици и обраното колкото по рехава и песъчлива е почвата толкова това намалява ефекта на уреда против къртици.Уреда започва да действа веднага след поставяне в почвата. Пълният ефект на уреда се развива различно в зависимост от вида на почвата, в която е поставен.

Как да поставя правилно уред за къртици:

Правилното поставяне на уред против къртици в градината и двора е от голямо значение за неговата ефективност и оправдаване на Вашите очаквания от ефекта на устройството. За да получете добри резултати винаги поставяйте уреда в центъра на площта, която желаете да защитите от къртици.

Ефекта от ултразвука и вибрациите против къртици стигат до първото препятствие в почвата, това може да бъде основа на къща, ограда, пътека, алпинеум или друго.Ултразвука и вибрацията не могат да преминат през плътна материя те се предават само по плътността на почвата.

За да поставите ефективно вашият уред против къртици го поставете далеч от вкопани в земята основи, огради или пътеки.За да прогоните къртици от двора може да използвате следната система поставете едно или няколко устройства между стената на къщата и най-близката къртичина. Никога не поставяйте устройство директно в къртичината!

Постепенно преместете уреда през интервали от 2 до 3 седмици към края на градината и далеч от къщата. Този период от време е необходим, тъй като ще забележите, че къртиците „мигрират“. Ако къртичините все още са на едно и също място след четири седмици, моля, проверете дали устройството наистина работи (звукът се чува). 

Възможно е батериите да са изтощени. В такъв случай използвайте нов комплект батерии. Продължителността на времето, необходимо за преместване на подземните гризачи, може да варира по редица причини. Къртиците или сляпото куче може да са по-устойчиви на шум или околната почва да е главно песъчлива или съдържа много торф или глина,които намаляват ефекта на уреда. Това са главните фактори за бързото действие на уреда.

Никога не използвайте чук или други твърди предмети за забиване на уреда в земята. Уреда има специална резба за изкопаване на гнездо в земята. Чрез бавни и леки движения изкопайте подходяща дупка за поставяне на устройството в мека почвата ако почвата е твърда използвайте друг подходящ инструмент за изкопаване на гнездо за поставяне на уред против къртици.

След поставяне на уреда в земята притиснете хубаво почвата около металното стебло на апарата така почвата ще стане плътна и вибрациите ще се предават по добре. Уреда разполага с OFF и ON функция, която позволява да го пускат и спирате без да се налага да вадите от почвата, просто завъртете леко капачката към съответната функция позициите са изписани от долната страна на капака.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 1250 кв.м Честотен обхват: 400 Hz - 500 Hz Интервал на работа: : 2 сек. ON / 50 сек. OFF Батерии: AA 1.5V Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Материал: Метал Технология: Механична вибрация Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. картик
  Оценка:
  100%
  Уреда работи ефикасно!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. къртици
  Оценка:
  100%
  Върши работа,Имам го от миналата година,

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против къртици и мравки с ултразвук и вибрация Gardigo Mole-ant Defense
Вашата оценка:
img
Уред против къртици и мравки с ултразвук и вибрация Gardigo Mole-ant Defense Добави
Може да имате нужда и от това: