img

Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки

В наличност
Цена (с ДДС):
57,00 лв.
Добави
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред с площ на покритие 370кв.м против гризачи, хлебарки и насекоми.
SKU: 100604
Тегло: 0,200 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5014055003072
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Комбинирано  ултразвуково и електромагнитно устройство  против гризачи,мишки, плъхове и хлебарки.

Комбинираният уред против гризачи и хлебарки PEST STOP съчетава в себе си две функции: ултразвук и електромагнит. Ултразвуковите сигнали са непоносими за гризачите, като им причинява паника и страх. Електромагнитните вълни се разпространяват по всички жици и кабели в помещението, като допълнително атакуват мишките, плъховете, хлебарките директно в техните укрития. Електронното устройство защитава площ с ултразвукови сигнали до 90кв. И с усилен електромагнит до 370кв.м. Уреда разполага с шест режима на работа в различни комбинации в зависимост от вредителите.

Начин на работа на електронният ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки. 

Контролните бутони за различните режими на работа на уреда се намират един под друг, в лявата чат на електронният апарат против гризачи и хлебарки.

Настройки електромагнитни вълни:

Режим на работа електромагнита / А/ се използва, когато помещението искате да бъде защитено от гризачи . Тогава уреда излъчва електромагнитни вълни на всеки 10мин.

Режим на работа електромагнит /B/ се използва, когато помещението трябва да бъде защитено от хлебарки, като устройството излъчва електромагнитни вълни на всеки 5сек.

Настройка ултразвукови сигнали:

Режим на работа с ултразвук /С/ се използва за защита от гризачи мишки и плъхове. Може да комбинирате двете функции на уреда електромагнит и ултразвук против гризачи, като настроите честоти /А/ и /С/, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електромагнит против гризачи.

Режим на работа с ултразвук /D/ Този режим е предназначен за защита от хлебарки. Може да настроите устройството в режим на ултразвук /D/ и режим на електромагнит /В/, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електоромагннит против хлебарки.

Режим на работа с ултразвук /Е/ Този режим комбинира защита едновременно и от гризачи и от хлебарки. Излъчва максимално мощно ултразвук и електромагнит.

Режим на работа с ултразвук /F/ Това е специално калибриран ултразвук, който щади домашни любимци от семейството на гризачите, като зайци, морски свинчета, хамстери и др. Този режим на уреда против гризачи може да бъде съчетан, с всички режими на електромагнита, но няма да действа на домашните ви любимци.

Ултразвуковият електронен уред против гризачи и хлебарки е не чуваем и безвреден за хора и домашни любимци. Устройството е предназначено за вътрешна употреба.

ВАЖНО:

Ултразвуковите вълни против мишки и плъхове не могат да преминават през стени и повърхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки. Не поставяйте уреда за защита от гризачи PEST STOP зад мебели, пердета или в ограничени пространства. Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по ефективно.

Ефект от уреда:

Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел. мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уреда защитава от вредители денонощно 24/7 не се нуждае от батерии и консумативи.

Защо да купя този уред за защита от гризачи?:

Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

Не се нуждае от консумативи и поддръжка

Без употреба на химикали и препарати.

Безопасен за хора и животни.

Гаранционен сервиз.

Технически характеристики

Тегло: 0.200000 МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: 370 кв.м Звуково налягане: Над 100 dB Комплекта съдържа: : Уред против гризачи с ултразвук и електромагнит, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, хлебарки в ниска плътност Количество: 1 бр Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук,Електромагнит Цвят: Бял, черен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки
Може да имате нужда и от това: