Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
57,00 лв.
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред с площ на покритие 370кв.м против гризачи, хлебарки и насекоми.
SKU: 100604
Тегло: 0,200 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5014055003072
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Комбинирано  ултразвуково и електромагнитно устройство  против гризачи, мишки, плъхове и хлебарки.

Комбинираният уред против гризачи и хлебарки PEST STOP съчетава в себе си две високоефективни функции, ултразвук и електромагнит.

Ултразвуковите сигнали са непоносими за гризачите, като им причинява паника и страх и ги прогонват от всички видове пространства. Ултразвука не може да премине през материя например стана или врата, той се разпространява в помещението, в което е поставен апарата против гризачи.

Електромагнитните вълни се разпространяват по всички жици и кабели в помещението, като допълнително атакуват мишките, плъховете, хлебарките директно в техните укрития, това обикновено са различни видове кухини, зад стени от гипсокартон и други.

Електронното устройство защитава площ с ултразвукови сигнали до 90 кв.м и с усилен електромагнит до 370 кв.м.

Мишегона разполага с шест режима на работа в различни комбинации в зависимост от вредителите.

Апаратчето разполага с функция Pet Save, която може да използвате, когато поставите апарата в зона с наличие на домашни любимци, които реагират на ултразвук например (зайци, хамстери, морски свинчета, чинчила и др.) Уреда се предлага и в комплект от два броя.

Комбиниран уред срещу гризачи и хлебарки PEST STOP на ТОП ЦЕНА

Начин на работа на електронният ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки. 

Контролните бутони за различните режими на работа на уреда се намират един под друг, в лявата част на електронният апарат против гризачи и хлебарки. Чрез тях може да избирате различни начини на работа на апарата.

Настройките могат да бъдат различни спрямо вашите индивидуални нужди. Може да усилите ефекта на уреда при наличие на поява на гризачи или насекоми и съответно да го намалите след тяхното изчезване. Подробните настройки са описани по-долу.

Настройки електромагнитни вълни:

Режим на работа А Използва, когато помещението искате да бъде защитено от гризачи. Тогава уреда излъчва електромагнитни вълни на всеки 10 мин.
Режим на работа B Използва, когато помещението трябва да бъде защитено от хлебарки, като устройството излъчва електромагнитни вълни на всеки 5 сек.

Настройка ултразвукови сигнали:

Режим на работа  С Ултразвук, той се използва за защита от гризачи мишки и плъхове. Може да комбинирате двете функции на уреда електромагнит и ултразвук против гризачи, като настроите честоти А и С, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електромагнит против гризачи.
Режим на работа D  Този режим с ултразвук е предназначен за защита от хлебарки. Може да настроите устройството в режим на ултразвук D и режим на електромагнит В, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електромагнит против хлебарки.
Режим на работа Е Този режим с ултразвук комбинира защита едновременно и от гризачи и от хлебарки. Излъчва максимално мощно ултразвук и електромагнит.
Режим на работа F Това е специално калибриран ултразвук, който щади домашни любимци от семейството на гризачите, като зайци, морски свинчета, хамстери и др. Този режим на уреда против гризачи може да бъде съчетан, с всички режими на електромагнита, но няма да действа на домашните ви любимци.

Забележка: Ултразвуковият електронен уред против гризачи и хлебарки е не чуваем и безвреден за хора и домашни любимци. Устройството е предназначено само за вътрешна употреба.

ВАЖНО:

Ултразвуковите вълни против мишки и плъхове не могат да преминават през стени и повърхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки. Не поставяйте уреда за защита от гризачи PEST STOP зад мебели, пердета или в ограничени пространства.

Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по ефективно.

Ефект от уреда:

Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел. мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уреда защитава от вредители денонощно 24/7 не се нуждае от батерии и консумативи.

Защо да купя този уред за защита от гризачи?:

Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24 / 7.

Не се нуждае от консумативи и поддръжка

Без употреба на химикали и препарати.

Безопасен за хора и животни.

Гаранционен сервиз.

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: 370 кв.м Звуково налягане: Над 100 dB Комплекта съдържа: : Уред против гризачи с ултразвук и електромагнит, инструкция за употреба Начин на прилагане: Монтира се директно в зоната с наличие на гризачи Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, хлебарки в ниска плътност Количество: 1 бр Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Електромагнит Цвят: Бял, черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. уредче
  Оценка:
  100%
  Уреда е с добър ефект, вече има няколко броя и се отървах от мишки на вилата.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки
Вашата оценка:
img
Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки Добави