Телефон 0700 10 522

Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки
Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки
Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки
Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки

Eлектронен уред PEST STOP Large House, Против гризачи и хлебарки

Цена (с ДДС):
51,60 лв.
В наличност
Брой:
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред с площ на покритие 372кв.м против гризачи, хлебарки и насекоми.
Характеристики

Артикулен номер: PSIR-LHE

Тегло: 0.1000

Производител: Pest Stop - UK

Сподели

Комбинирано  ултразвуково и електромагнитно устройство  против гризачи-/мишки и плъхове/ и хлебарки.

Комбинираният уред против гризачи и хлебарки PEST STOP съчетава в себе си две функции: ултразвук и електромагнит. Ултразвуковите сигнали са непоносими за гризачите, като им причинява паника и страх. Електромагнитните вълни се разпространяват по всички жици и кабели в помещението, като допълнително атакуват мишките, плъховете, хлебарките директно в техните укрития. Електронното устройство защитава площ с ултразвукови сигнали до 90кв. И с усилен електромагнит до 372кв.м. Уреда разполага с шест режима на работа в различни комбинации в зависимост от вредителите.

Начин на работа на електронният ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки. 

Контролните бутони за различните режими на работа на уреда се намират един под друг, в лявата чат на електронният апарат против гризачи и хлебарки.

НАСТРОЙКИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ВЪЛНИ:
Режим на работа електромагнита / А/ се използва, когато помещението искате да бъде защитено от гризачи . Тогава уреда излъчва електромагнитни вълни на всеки 10мин.

Режим на работа електромагнит /B/ се използва, когато помещението трябва да бъде защитено от хлебарки, като устройството излъчва електромагнитни вълни на всеки 5сек.

НАСТРОЙКИ НА УЛТРАЗВУКОВИ СИГНАЛИ:
Режим на работа с ултразвук /С/ се използва за защита от гризачи мишки и плъхове. Може да комбинирате двете функции на уреда електромагнит и ултразвук против гризачи, като настроите честоти /А/ и /С/, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електромагнит против гризачи.

Режим на работа с ултразвук /D/ Този режим е предназначен за защита от хлебарки. Може да настроите устройството в режим на ултразвук /D/ и режим на електромагнит /В/, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електоромагннит против хлебарки.

Режим на работа с ултразвук /Е/ Този режим комбинира защита едновременно и от гризачи и от хлебарки. Излъчва максимално мощно ултразвук и електромагнит.

Режим на работа с ултразвук /F/ Това е специално калибриран ултразвук, който щади домашни любимци от семейството на гризачите, като зайци, морски свинчета, хамстери и др. Този режим на уреда против гризачи може да бъде съчетан, с всички режими на електромагнита, но няма да действа на домашните ви любимци.

Площ на покритие и технически данни:

Ултразвук 90кв.м
Електромагнит 372кв.м
Размери:12 x 8 x 3 см.
Захранване:220-240v 50Hz
Консумирана мощност: 7W
Употрерба:Вътрешна

Ултразвуковият електронен уред против гризачи и хлебарки е не чуваем и безвреден за хора и домашни любимци. Устройството е предназначено за вътрешна употреба.

ВАЖНО:

Ултразвуковите вълни против мишки и плъхове не могат да преминават през стени и повърхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки. Не поставяйте уреда за защита от гризачи PEST STOP зад мебели, пердета или в ограничени пространства. Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по ефективно.

Ефект от уреда:
Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел. мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уреда защитава от вредители денонощно 24/7 не се нуждае от батерии и консумативи.

Защо да купя този уред за защита от гризачи?:

Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

Не се нуждае от консумативи и поддръжка

Без употреба на химикали и препарати.

Безопасен за хора и животни.

Гаранционен сервиз.

 

Произход: Китай под контрола на PEST STOP.CO.UK
Вносител: ЕВРО ПЕСТ ЕООД гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 тел:0700 10 522
Гаранция:24м

 

 

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници всички поръчки, които са направени на дати 24, 25 ,26 12.19г ще бъдат обработени и изпратени на 27.12.19г същите ще бъдат доставени 30 или 31.12.19г. Поръчки направени на дати 30,31.12.2019г и 01.01.2020г ще бъдат обработени на 02.01.2020 и ще бъдат доставени 03,04.01.2020г

Екипа на сайта otrovi.com ви желае Весели и щастливи коледни и новогодишни празници!

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: