Препарат за отблъскване на кучета и котки спрей GоBack 750мл.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
24,00 лв.
Спрей за отблъскване на кучета и котки 750 мл.
SKU: 21877
Тегло: 0,800 кг.
Производител: Farmap Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GoBack

Описание и начин на употреба

Препарат за отблъскване на кучета и котки спрей GоBack 750мл.

Препарат за отблъскване на кучета и котки от места, на които тяхното присъствие е нежелателно. Препарата против кучета и котки GоBack е под формата на готов за употреба спрей помпа чрез, която се пръска директно на местата, които желаете да защитите от преминаване на кучета и котки. За вътрешна и външна употреба съдържа екстракт от лавандула.

Как действа препарата GоBack:

Препарата е разработен на база етерични масла от различни видове растения, които имат прогонващ ефект върху кучета и котки препарата създава навици в животните.Препарата създава ароматна бариера, която пропъжда котките и кучетата от обработените с препарата повърхности. 

Колко време действа препарата против кучета и котки:

След напръскване препарата действа до 15 дни.При  висока плътност на кучета и котки повтаряйте обработките по често.Повторете обработките след силни дъждове или след измиване.

Начин на употреба:

За кратко време премахва лошите навици на кучета и котки, като спане на мебели, килими, одеяла, фотьойли и / или замърсявания с изпражнения и урина.

Интериор: ползвайте продукта на обекта или мястото, което искате да защитите.

Външни места: препоръчително е да се отстранят и почистят всички екскременти преди употреба. В началото третирайте всеки ден, след това поне два пъти седмично до веднъж на всеки 15 дни. Пръскайте от разстояние 30/40 см. от мястото или предмета, които искате да защитите.

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: GoBack АДВ:: вода, нейонна емулсия, есенция и натурални масла, лавандула Вид на препарата: Течност Доза на приложение: от едно до няколко впръсквания на точка Предупреждение за опасности: Да се пази от деца. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, измийте незабавно изобилно с вода. Не поглъщайте. При поглъщане се консултирайте с лекар. Целеви Вредител: Кучета, котки Количество: 750 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за отблъскване на кучета и котки спрей GоBack 750мл.
Вашата оценка:
img
Препарат за отблъскване на кучета и котки спрей GоBack 750мл. Добави
Може да имате нужда и от това: