Инсектицидна лампа за защита от мухи и комари Gardigo Vernichter Profi

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
77,00 лв.
SKU: 62407
Тегло: 2,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Инсектицидна лампа за защита от мухи и комари Gardigo Profi 

Лампа против летящи насекоми мухи, комари, пеперуди, молци и други. Устройството използва две флуоресцентни тръби с мощност от 8 вата за обхват до 70 m².

Използва се за защита на различни закрити помещения, като UV светлината привлича летящите насекоми а мощна високоволтова решетка ги унищожава веднага щом те влезнат в контакт с нея.

Корпуса на лампата против мухи и комари е изработен от метал и пластмаса. Уреда може да бъде окачен на стена или да бъде поставен свободно в зависимост от вашите предпочитания.

UV лампа против мухи и комари

Как действа UV лампата против мухи и комари:

Особено през летните месеци, досадните насекоми най-често мухи и комари, бързо влизат в домовете ни през отворени прозорци или врати. За да се отървете от насекомите след проветряване, може да използвате професионален убиец на летящи насекоми използващ UV светлина и високоволтова решетка.

Уреда привлича насекомите благодарение на UV светлината или по-конкретно нейната дължина на вълната от 368 nm, която е силно видима и привличаща мухите и комарите към решетката с ток, която ги унищожава бързо веднага след като те влезнат в контакт с нея.

Уреда разполага с контейнер за събиране на унищожените мухи и комари, който се почиства периодично при зацапване. UV лампата е безопасна за хора и домашни животни. 

Монтаж и употреба:

Този вид унищожители на комари и мухи имат широко приложение те могат да бъдат използвани почти навсякъде, където няма да бъдат намокрени от дъжд или пръски вода. 

Уреда може да бъде окачен на стена, чрез синджир, който е включен в комплекта или да бъде свободно поставен в зона, която желаете да защитите от досадни мухи и комари. Уреда разполага със захранващ кабел с дължина от 80 см и удобен бутон за пускане и спиране. Ефективната площ, която уреда може да защити е 70 кв.м.

Поддръжка и почистване:

Gardigo Profi е професионална инсектицидна лампа за унищожаване на мухи и комари в дома, офиса, магазина или други обекти. Урда разполага с 2 x 8 W инсектицидни пури с ефективен живот около 10000 часа. След изтичане на тези часове уреда продължава да свети но не привлича мухите и комарите със същият интензитет като преди това.

Почистването на уреда става винаги след като той е изключен от електрическата мрежа, може да използвате тънка четка за да изчистите решетката, която унищожава мухите и комарите. Не използвайте влажна кърпа или вода за почистване.

 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа за защита от мухи и комари Gardigo Vernichter Profi
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа за защита от мухи и комари Gardigo Vernichter Profi Добави
Може да имате нужда и от това: