img

Адвион гел препарат против мравки Syngenta 30

В наличност
Цена (с ДДС):
22,00 лв.
Добави
Инсектициден гел против мравки Advion Symgenta 30гр.
SKU: 56987
Тегло: 0,030 кг.
Производител: SYNGENTA

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Адвион гел препарат против мравки Syngenta 30гр.

Адвион е специален инсектициден гел против мравки. Препарата против мравки съдържа специално подбрани  хранителни атрактанти, които привличат всички видове мравки. Препарата Адвион има ново високоефективно вещество Indoxacarb, мощен инсектицид, който унищожава всички мравки консумирали от гела. ADVION ANT GEL може да се използва на закрито или на открито площи, прилага се като се третират на пукнатини или други зони с наличие на мравки в жилищни, търговски и промишлени сгради, включително; селскостопански сгради, предприятия за обработка или преработка на храни, фабрики, складове, супермаркети, болници, училища, домове, офиси, ресторанти, търговски обекти, хотели, мотели, складови помещения, транспортно оборудване като самолети, влакове, кораби, лодки, автобуси и други ситуации, които попадат в тези определения.

Как действа препарата против мравки Advion:

Адвион е хранителна примамка под формата на гел в спринцовка с активни вещество Indoxacarb. Гела за мравки привлича мравките, като те се хранят с него! Ефекта е бърз и категорично фатален за насекомите консумирали от гела.

Как се използва препарата против мравки:

Гела се състои от основно тяло спринцовка, бутало и накрайник за апликация. Поставете буталото в отвора на спринцовката. Премахнете синята тапа от спринцовката след това  поставете накрайника за апликация на спринцовката. Гела за мравки се апликира на точки или ивици на всички места, на които има наличие на мравки. Поставете препарата така, че да бъде далеч от зони за хранене или хранителни продукти.

Употреба на закрито: 

Заразените с мравки зони трябва да бъдат инспектирани внимателно , за да се определят общите нива на заселеност на мравки, обърнете специално внимание на местата за хранене, влажни и топли зони най-често мравките избират такива места за да изградят своите колонии. Третирайте с гела всички пукнатини по стени или подове, зад или под оборудване или уреди, под маси, в рамките на маси или мебели, около мивки, в или близо до зони за събиране на боклук, тавани, пространства за пълзене и пукнатини.

Употреба на открито:

Проверете внимателно около сградите, може да намерите области, през които мравките навлизат в сградата или помещението. Ако намерите такъв трябва да запушите и уплътните, всички налични входове през, които мравките могат да влезнат в обекта. ADVION ANT GEL може да се прилага както точково така и на тънки ивици  върху места за проникване на  мравките, като например покрай прозорци, врати, между строителни елементи, канализационни зони, съседни дървета, по протежение на или
между тухлена зидария, която може да бъде гнездо на мравки, по стени, боклук зони или подходящо място за поставяне, действащо като убежище за мравките.

Разходна норма на закрито и открито: 1 грам от гел против мравки Advion на кв.м, обикновено това са няколко малки точки.

Нанасяне на ивици: Нанесете линии от гел с приблизително 2,5 mm широки и 50 см дължина

 

Технически характеристики

Тегло: 0.030000 МАРКА: Syngenta Интервал на работа: : Повтори третирането против мравки при нужда Комплекта съдържа: : Гел против мравки, бутало за апликиране на препарата, инструкция за употреба АДВ:: Indoxacarb Начин на прилагане: Точково или на ивици в зони с наличие на мравки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 1 грам на кв.м Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца и домашни любимци Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мравки, Черна домашна мравка (Ochetellus spp.), Тротоарна мравка (Тетрамориум трева), аржентинска мравка (Hepopyma humile), Фараон мравка, Луда мравка, Червена огнена мравка, Количество: 30 гр. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Адвион гел препарат против мравки Syngenta 30
Може да имате нужда и от това: