Адвион гел препарат против мравки Syngenta 30

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
22,00 лв.
Инсектициден гел против мравки Advion Symgenta 30гр.
SKU: 56987
Тегло: 0,030 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta
Купете заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Инсектициден гел срещу мравки Advion Syngenta 30гр.

Специален инсектициден гел от най-восок клас за унищожаване на мравки на закрито и открито Advion произведен от Швейцарската компания Singenta. Препарата е направен по специална технология, която съчетава комбинация от хранителни атрактанти и активно вещество унищожаващо мравките консумирали от гела

Препарат против мравки Адвион съдържа специално подбрани  хранителни атрактанти, които привличат всички видове мравки. Благодарение на силното си активно вещество Indoxacarb,което е  мощен инсектицид, който унищожава всички мравки консумирали от гела. Advion Ant gel може да се използва за контрол на мравки както на закрито в жилищни или офис площи, така и на открито около къщата, апартамента, градината, двора,практически навсякъде, където има наличие на мравки.

Инсектицидният гел се използва лесно и безопасно, той няама мирис и аерозолни изпарения, прилага се като се третират, пукнатини, фуги, входове на гнезда или други зони с наличие на мравки в жилищни, търговски и промишлени сгради, включително; селскостопански сгради, предприятия за обработка или преработка на храни, фабрики, складове, супермаркети, болници, училища, домове, офиси, ресторанти, търговски обекти, хотели, мотели, складови помещения, транспортно оборудване като самолети, влакове, кораби, лодки, автобуси и други ситуации, които попадат в тези определения.

Препарата се предлага в единична спринцовка за обработка против мравки на по малки площи и комплект от 4 броя индивидуални спринцовки за третиране на по-големи площи.

Препарат срещу мравки>> висока ефективност на топ цена

Как действа препарата:

Адвион гел  е специална комбинация на хранителни атрактанти смесени с отрова за мравки с активно вещество Indoxacarb, което е силен инсектицид. Гела унищожава мравките след като те са консумирали от нея. Ефекта идва след няколко часа, като мравките консумирали от гела го носят в своето гнездо там те заразяват царицата, ларвите и яйцата на мравките, като всички те загиват.

При този вид защита от мравки не необходимо да знаете къде е мравуняка или гнездото на насекомите те сами намират заложената отровата за мравки и се хранят с нея, след което я носят в гнездото и унищожават цялата популация.

Как се използва препарата:

Инсектицидния гел е опакован в удобна за използване спринцовка с бутало и апликатор за прецизно нанасяне. Буталото трябва да се постави в спринцовката, тъй като то е отделно, след което махнете защитната капачка, която се намира на върха на спринцовката, може да сложите приложеният в комплекта апликатор за фино нанасяне на капки или ивици гел, а може да нанасяте препарата и без него.

Адвион се нанася на капки или ивици на места на които има наличие или следи от мравки. Препарата е биоцид и трбва да бъде залаган на места далеч от зони за съхранение на храни и напитки. Поставете го така, че домашните любимци и малки деца да нямат достъп до обработените участъци на вашият дом. При работа на открито може да повторите третирането след силни и проливни дъждове.

Употреба на закрито: 

Заразените с мравки зони трябва да бъдат инспектирани внимателно , за да се определят общите нива на заселеност на мравки, обърнете специално внимание на местата за хранене, влажни и топли зони най-често мравките избират такива места за да изградят своите колонии.

Третирайте с гела всички пукнатини по стени или подове, зад или под оборудване или уреди, под маси, в рамките на маси или мебели, около мивки, в или близо до зони за събиране на боклук, тавани, пространства за пълзене и пукнатини.

Употреба на открито:

Проверете внимателно около сградите, може да намерите области, през които мравките навлизат в сградата или помещението. Ако намерите такъв трябва да запушите и уплътните, всички налични входове през, които мравките могат да влезнат в обекта.

ADVION ANT GEL може да се прилага както точково така и на тънки ивици  върху места за проникване на  мравките, като например покрай прозорци, врати, между строителни елементи, канализационни зони, съседни дървета, по протежение на или между тухлена зидария, която може да бъде гнездо на мравки, по стени, боклук зони или подходящо място за поставяне, действащо като убежище за мравките.

Разходна норма:

Нанасяне на точки: Приложете 1 грам от Advion гел  на 1 кв.м, обикновено това са няколко малки точки.

Нанасяне на ивици: Нанесете линии от гел с приблизително 2,5 mm широки и 50 см дължина

 

Технически характеристики

МАРКА: Syngenta Интервал на работа: : Повтори третирането против мравки при нужда Комплекта съдържа: : Гел против мравки, бутало за апликиране на препарата, инструкция за употреба АДВ:: Indoxacarb Начин на прилагане: Точково или на ивици в зони с наличие на мравки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 1 грам на кв.м Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца и домашни любимци Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мравки, Черна домашна мравка (Ochetellus spp.), Тротоарна мравка (Тетрамориум трева), аржентинска мравка (Hepopyma humile), Фараон мравка, Луда мравка, Червена огнена мравка, Количество: 30 гр. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Адвион гел препарат против мравки Syngenta 30
Вашата оценка:
img
Адвион гел препарат против мравки Syngenta 30 Добави