Ултразвуков генератор против животни и насекоми KEMO M175

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
96,00 лв.
Мощен ултразвук против всякакви вредители Kemo M175
SKU: 1751
Тегло: 0,100 кг.
Производител: KEMO Electronic Германия
EAN: 4024028031750
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kemo Electronic Германия
Купи заедно на по-ниска цена
=
Спестяваш 17,99 лв.
166,90 лв.

Описание и начин на употреба

Мултифункционален ултразвуков генератор, уред против птици, кучета, котки, диви животни и насекоми kemo M175

Мултифункционален ултразвуков генератор KEMO M175, служи за защита от гризачи, диви животни,кучета, котки, птици и някой видове насекоми. Този уред на практика е модулна система за защита от различни видове вредители и животни чрез ултразвук.

Уреда се захранва от външен източник 12V като може да се захранва от батерии, акумулатор или адаптер от ел.мрежата. Уреда има вграден ултразвуков говорител, който има ефективен обхват до 100 м пред него, към уреда може да добавите и до две допълнителни ултразвукови колони, които увеличават неговият обхват.

Какво представлява и как действа ултразвуковият уред:

Ултразвуков уред против животни с изключително висока мощност.Този ултразвуков генератор произвежда много силни и агресивни ултразвукови звуци, пулсиращи като сирена, които много животни възприемат като изключително неприятни и затова се опитват да ги избягват доколкото е възможно (много често, но не винаги!).

Ултразвковият генератор се използва против гризачи, насекоми, пълзящи паразити, дивеч и птици, кучета, котки и др. За защита на по големи площи към уреда може да се свържат до 2 допълнителни високоговорители L020, които увеличават ефективният обхват на уреда с 100 м всеки. Аудио честотата може да се регулира между ултразвук (не се чува от повечето хора) и силни + високи звуци, които се чуват от повечето хора.

Уред за прогонване на кучета, котки и диви животни с ултразвук Kemo M175

Монтаж и употреба:

Уреда е модулна система, която може да се използва самостоятелно или да се добавят до два допълнителни говорителя с цел повишаване ефективният обхват на ултразвуковите честоти против вредители.Уреда се захранва от външен източник 12V (батерии, акумулатор, адаптер 220/12V,които не са включени в комплекта).

Ултразвковият уред може да се монтира с винтове към стени или тавани, уреда се използва на закрито или открити сухи места, на които няма директно мокрене с вода. Моля, обърнете внимание на факта, че ултразвуковите звуци се разпространяват праволинейно (подобно на светлината). Следователно генераторът трябва да бъде поставен по такъв начин, че високоговорителят да излъчва директно върху зоната, която трябва да бъде защитена.

Препятствията (например шкафове, рафтове и др.) хвърлят „сенки“, ултразвуковият сигнал зад тези препятствия е значително по-слаб. Така че, ако искате да го използвате като стопер срещу мишки или плъхове, не трябва да инсталирате генератора в горната част на стената, а в основата. На това място ефектът върху мишките и плъховете е най-силна.

Честотата на уреда може да се регулира в зависимост от това с какъв вредител се борите, това става с помощта на контролера който се намира под капака на уреда. За да промените позицията на контролера, използвайте малка отвертка и внимателно завъртете колелото със стрелка в желаната позиция от 1-10.

Ако контролерът се завърти отляво до край, звукът е прибл. 8000 Hz и се чува от хора. Колкото повече завивате надясно, толкова по-висок е звукът и от определен момент нататък вече не се чува от хората. Всеки вид животно реагира на собствена честота, която трябва да бъде съответно тествана. Някои „практични стойности“ са посочени в скалата на честотния регулатор. 

Уреда може да бъде захранен с елктричество, чрез адаптер  220/12V ВИЖ ТУК!

Kemo M175>> Уред против гризачи, кучета, котки и диви животни>>Топ Цена

Настройки на ултразвук против вредители:

 

Честотен обхват    Настройка : 1-2 Излъчван сигнал : 8 -9 kHz*
Честотен обхват Настройка : 3 Излъчван сигнал : 9- 10 kHz*
Честотен обхват Настройка : 4 Излъчван сигнал : 10-12 kHz*
Честотен обхват Настройка:  5 Излъчван сигнал : 12-14 kHz*
Честотен обхват Настройка:  6 Излъчван сигнал : 14-16 kHz*
Честотен обхват Настройка:  7 Излъчван сигнал : 17-19 kHz*
Честотен обхват Настройка:  8 Излъчван сигнал : 26-30 kHz*
Честотен обхват Настройка:  9 Излъчван сигнал : 10:38-43 kHz*
1 kHz = 1.000 Hz   * ca. / approx.

 

Против Птици: прибл. 10 - 12 kHz
Против гризачи(мишки и плъхове): 20 - 30 kHz
Против белки, кучета, котки и хищници: 20 - 30 kHz
Против насекоми: прибл. 27 - 38 kHz

ВАЖНО: В честоти “4 - 5” (изпробвайте). За да избегнете свикването на животните с честотата. Препоръчваме да не използвате този ултразвуков уред против насекоми и паразити постоянно, а само да го включвате по време на активните периоди на паразитите. Работното напрежение от 12 V d.c. напрежението (захранване или батерия, акумулатор) ще бъде свързано към двата терминала, които са в корпуса на уреда.

Не използвайте уреда с твърде високото работно напрежение (> 15 V) е вредно за устройството и води до извън гаранционен дефект. Моля, спазвайте и правилния полярност на работното напрежение (положително към положително и отрицателно към отрицателно). За да увеличите ефекта на ултразвуковия генератор върху по-големи повърхности или в различни помещения, можете да свържете до 2 допълнителни високоговорителя към всяко устройство. За целта са подходящи само специалните високоговорители Kemo L020.

Настройка на Kemo M175 уред против гризачи, кучета, котки и диви животни

Практически стойности:

Против птици: прибл. 10 - 12 kHz | Против гризачи, хищници, кучета, котки: прибл. 20 - 30 kHz | Насекоми: прибл. 27 - 38 kHz

Важна забележка!
Ултразвуковите тонове на този генератор са изключително силни. Моля, не поставяйте високоговорителите в посоки, където има постоянно наличие на хора на минимално разстояние от тях (< 5 m).Ако това е не възможно е необходимо да намалите силата на звука от контролера за честоти.

 

ВАЖНО: Ултразвуковите честоти и звуци предизвикват силно дразнение на животните и не ги нараняват по никакъв начин. Може,при изключителни обстоятелства да не е възможно тяхното прогонване въпреки ултразвуковите честоти излъчвани от уреда.

 

Това може да има следните причини:

1) Животните трябва да се грижат за потомството си близо до ултразвуковия изгонващ апарат и в никакъв случай няма да ги оставят.

2) Има недостиг на храна и храната може да бъде намерена само близо до ултразвуковия разпределител (без алтернативи)

3) Адаптиране към ултразвукови звуци. Старите телевизори също издават ултразвукови звуци (от линейния изходен трансформатор). Домашните любимци може да свикнат с тях.

4) Ако дивите животни са оставили следи от аромата си (напр. белки, кучета, котки и др.), тогава тези животни искат да защитят своята територия и ултразвуковите звуци няма да ги прогонят. В този случай, моля, почистете мястото, където животните са оставили следи от миризмата си.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Kemo Electronic Германия Площ на покритие: 100 м пред устройството, може да се удължи с допълнителни високоговорители L020 Честотен обхват: 7 kHz - 38 kHz, пулсираща сирена 135 dB ± 30% Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Непрекъснат Начин на прилагане: Монтира се в зоната с наличие на вредители Предупреждение за опасности: Не излагай на директна влага (дъжд сняг) Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове, кучета, котки, птици, диви животни Размери: 140 х 65 х 37 мм Захранване: 12V, Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, В превозни средства, Стена, Таван, Външен, Вътрешен, Висящ, Под Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Звук Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. KEMO M175
  Оценка:
  100%
  добър ефект

  Оценка от

  Публикувано на

 2. KEMO M175
  Оценка:
  100%
  изгони съселите от тавана и плъхове не припарват повече, браво

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков генератор против животни и насекоми KEMO M175
Вашата оценка:
img
Ултразвуков генератор против животни и насекоми KEMO M175 Добави