Препарат против кучета и котки Mondo Verde Via di Qui Gel Vasi & Aiuole, гел-желе за тревни площи 750 мл

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
19,80 лв.
Препарат против кучета и котки гел за тревни площи 750мл
SKU: 500217
Тегло: 0,800 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526010076

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Ароматна бариера гел за отблъскване и прогонване на кучета и котки Mondo Verde

Препарат против кучета и котки под формата на силно ароматен гел. Служи за отблъскване на кучета или котки от външни зони като градини, цветни лехи, саксии, зеленчукови градини, тревни площи и други места, които имат нужда от защита.

Препарата за отблъскване на кучета и котки представлява гелообразно желе, с форма на малки топчета, които са силно ароматни и влагоустойчиви. Те отблъскват животните от обработените повърхности, чрез силна миризма на етерични масла, която животните не харесват и избягват.

Препарата е устойчив на атмосферни условия, не се отмива от дъжд и има дълъг отблъскващ ефект. Бариерата против кучета и котки е предназначена за външна употреба и може да се използва във  градини, дворове, различи оглеждане на различни видове подови и зеленчукови култури саксии или места с наличие на поливане и влага.

Ако имате належащ проблем с кучета и котки върху твърди повърхности, като плочки, пътеки, огради, веранди може да използвате Бариера за кучета и котки под формата на течен спрей .Ако имате проблем с нахлуване на животни върху ливади, градини, къмпинги и други зони с нормална влажност може да използвате Бариера за кучета и котки гранула.

Гел препарат против кучета и котки Mondo Verde

 

Приложение

Mondo Verde Ароматна бариера против кучета и котки, е направен от напълно натурални съставки и не съдържа биоциди, поради тези причина може да бъде използван в дворове, градини, цветни лехи, саксии, зеленчукови насаждения, подходящ за използване за насаждения с инсталирана поливна система.

Какво представлява

Ароматен водоустойчив гел, който прогонва кучета и котки от различни площи. Продукта е готов за употреба и е опакован в удобна за приложение опаковка.

Прогонващият препарат модифицира обичайната среда, в която кучетата и котките се чувстват комфортно и я превръща в среда, която е не благоприятна и комфортна за животните с течение на времето създава навици в тях, като те избягват третираните с продукта зони.

Как да използвам препарата против кучета и котки

Продукта е готов за употреба. Поставете малки купчини гел на разстояние 40-60 см една от друга върху третираната повърхност, след като сте отстранили екскрементите и/или органичните остатъци. Първоначално е препоръчително да се прилага по-често докато не постигнете желаният резултат. Всеки дъжд или измиване не намалява ефекта на продукта.

Препарата се нанася равномерно, като мини топчетата попадат в почвата и отделят аромат, който е силно неприятен на кучетата и котките. препарата е направен от етерични масла на различни видове растения.

При първоначално третиране с препарата против кучета и котки, повторете поне два пъти седмично, целта е да се създаде навик в животните, че тази площ е неподходяща за обитаване от тях. 

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS

Етикет

МАРКА: MondoVerde Интервал на работа: : Третирайте през 1-2 седмици докато не постигнете желаният резултат АДВ:: Гераниол; (2E)-3,7-dimethylocta-2,6-dien-1-ol Друго: Да не се пие и пуши по време на работа с продукта. При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца. Съхранявайте продукта на сухо и проветриво място. Само за външна употреба. Начин на прилагане: Поръсване в зони с наличие на следи от кучета и котки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: Поставете малки купчини гел на разстояние 40-60 см една от друга върху третираната повърхност Предупреждение за опасности: Съдържа гераниол; (2E)-3,7-dimethylocta-2,6-dien-1-ol: Може да предизвика алергична реакция Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета и котки Количество: 750 мл Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Технология: Отблъскващ препарат Цвят: Зелен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Карачолева
    Доволна съм от неговото действие

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат против кучета и котки Mondo Verde Via di Qui Gel Vasi & Aiuole, гел-желе за тревни площи 750 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против кучета и котки Mondo Verde Via di Qui Gel Vasi & Aiuole, гел-желе за тревни площи 750 мл Добави
Може да имате нужда и от това: