Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Капани за мухи

24 артикула

на страница

Капан за мухи, или така наречената мухоловка

Мухите са едни от най-често пренебрегваните вредители. Това обаче не ги прави по-малко опасни от останалите видове вредни насекоми. Те пренасят редица заболявания и са сериозен риск както за търговски обекти и офиси, така и за всеки частен дом. Когато има мухи, това не може да се скрие.

Тук идва и най-важният въпрос: как да се борим с тях, когато те не се спират пред никакви прегради и могат да достигнат до всички стаи и помещения? Ние, от сайта otrovi.com, препоръчваме да обърнете внимание на своя дом, офис или друг вид обект, като започнете от вън навътре. Най-лесният начин е на открито да поставите капан тип мухоловка в двора, така ще се уловят всички ципокрили още преди да са навлезли във Вашия дом, офис или производство.

Капани за мухи

Как да изберем мухоловка

Изборът на средства винаги е важен. От него зависи и последващият ефект и най-вече Вашата удовлетвореност. Има няколко различни вида мухоловки:

  • Инсектицидна лампа - електрически вариант, привлича насекомите с UV светлина и ги унищожава с ток или върху лепенка (в зависимост от вида на инсектицидната лампа);

  • Лента с лепило - класическа мухоловка, която може да видите почти във всеки дом. Може би най-ефективният метод на закрито. Този тип капан действа на базата на прост, но много ефективен метод, а именно мухите просто залепват върху лентата. Има различни ленти, някои от тях са с допълнителна примамка, която е импрегнирана в лепилото, а други разчитат на случайно кацане, т.е нямат нищо друго освен лепило;

  • Капан с примамка: изключително ефективен метод, когато имате възможност да разположите капана на открито. В повечето случаи примамките, които използват тези капани, са на база силно ароматни есенции, които мухите обичат. Винаги разполагайте мухоловката само на открито и далеч от зони за почивка. 

В магазина на отрови ще намерите както ефикасни професионални продукти, така и добри цени. Възползвайте се!

Капани за мухи - Изображение 2 — Otrovi.com