Лепило против летящи и пълзящи насекоми, вредители в градината Temo-O-Cid Spray 600 мл.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
24,50 лв.
Лепило против насекоми в градината.
SKU: 700221
Тегло: 0,600 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Лепило против летящи и пълзящи насекоми, вредители в градината Temo-O-Cid Spray 600 мл.

Ентомологично лепило срещу летящи и пълзящи насекоми, вредители в градината. Нова, лесна за употреба формулация под формата на спрей. С продукта се опръскват стеблата на дърветата или се нанася върху плоскости, които се поставят по пътечките на насекомите в овощни градини, лозя и украсни култури. Особено ефективен за предпазване на овощни дървета срещу мравки, оси, стършели, стоножки и други вредители. Ако плоскостите са оцветени в жълто и се окачат да висят, може да се използва срещу мухи в животновъдни ферми, мандри, складове за плодове, зеленчуци и храни, кланици и др. Устойчив на влага и дъжд, не изсъхва във времето. Не съдържа пестициди, има чисто физическо действие.

Употреба на лепилото против насекоми: С продукта се опръскват стеблата на дърветата или се нанася върху плоскости, които се поставят по пътечките на насекомите в овощни градини, лозя и украсни култури.

АДВ: Не съдържа пестициди, има чисто физическо действие, насекомите залепват върху лепилото

Внимание: След употреба, обърнете флакона в дъното нагоре и пръснете леко, за да се продуха дюзата от остатъците лепило и да се избегне запушване.

Съдържание: 600 мл.

Производител: Коллант с.п.а., Виа Триесте 49/53, 35121 Падуа, Италия

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лепило против летящи и пълзящи насекоми, вредители в градината Temo-O-Cid Spray 600 мл.
Вашата оценка:
img
Лепило против летящи и пълзящи насекоми, вредители в градината Temo-O-Cid Spray 600 мл. Добави
Може да имате нужда и от това: