Комплект отрова за плъхове и мишки Аптират 1.5 кг и Дератизационен тунел R2 5 бр

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-22%
Промо цена 49,90 лв. Редовна цена 64,80 лв.

Универсален комплект за дератизация: Аптират про 1,5 кг и 5 броя дератизационен тунел R2 

SKU: 90147
Тегло: 3,000 кг.
Производител: Irto Trio Унгария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ferbi Италия

Описание и начин на употреба

Комплект отрова за мишки и плъхове Аптират паста 1.5 кг с 5 дератизационни тунели с ключ- надежна защита срещу мишки и плъхове.

Този комплект предлага висококачествена отрова - Аптират, която е ефективно средство за борба с мишки и плъхове. С 5-те включени дератизационни тунели, оборудвани с ключ, можете да осигурите ефикасно и безопасно решение за контрол на гризачите.

Комплектът е подходящ за професионална дератизация на различни места като вашата дом, градина, офис, гараж, мазе и други подобни места, където се нуждаете от надеждна защита срещу вредителите.

Комплектът включва:

 • Висококачествена отрова Аптират с тегло 1.5 кг.
 • 5 броя дератизационни тунели с ключ.

Ако имате нужда от допълнителни дератизационни тунели R2 или допълнителна отрова Аптират, можете да ги закупите поотделно, за да създадете персонализиран комплект, отговарящ на вашите нужди за борба с гризачите.

Силна отрова за мишки и плъхове Аптират Про в комплект с дератизационни тунели>>топ цена

Използване на комплекта за борба с мишки и плъхове:

Дератизационните тунели са съществен компонент в стратегията за борба с гризачите и в частност на мишки и плъхове. С двата отвора от страни на тунелите, мишките и плъховете могат лесно да влязат и да достигнат до отровата, която остава невредима и свежа за тях, готова за консумация.

Тунелите се използват за поставяне на отрова за гризачи в различни среди, включително в хранително-вкусовата промишленост, болници, ресторанти, складове, ферми и други места, където е необходима борба с гризачите.

Дератизационните тунели се монтират като бариера около сградите и представляват защитен елемент срещу мишки и плъхове. Тази бариера може да остане като дълготрайна защита на обекта след разрешаване на проблема с вредните гризачи.

Вече поставените тунели се зареждат с отровна хранителна примамка, като сашетата се поставят на специален метален шиш, намиращ се във вътрешността на кутията за мишки и плъхове, предотвратявайки разнасянето на отровата от гризачите.

Дератизационният тунел R2 представлява важна част от стратегията за борба с мишки и плъхове. Този тунел има няколко ключови функции, които го правят ефективен и безопасен инструмент за дератизация:

 1. Предотвратява разпръскването на отровни примамки: Дератизационните тунели служат като защитна бариера, която не позволява на гризачите, мишки и плъхове да разпилят отровните примамки. Това гарантира, че отровата ще бъде консумирана от гризачите в тунела и няма да се разпръска в околната среда.

 2. Минимизира риска от замърсяване с биоциди: Използването на дератизационни тунели намалява риска от случайно замърсяване на околната среда с биоциди. Тунелите задържат отровата във вътрешността си и предотвратяват контакта с нецелеви организми или повърхности.

 3. Защитава отровните примамки: Дератизационните тунели предпазват отровните примамки, поставени в тях, от вредни външни влияния като влага и прах. Това помага да се запази активността и атрактивността на отровата за мишки и плъхове в продължение на по-дълъг период.

 4. Ограничава достъпа на деца и домашни животни: Дератизационните тунели са дизайнирани да ограничават достъпа на деца и домашни животни до отровите за гризачи. Това осигурява безопасност и предпазва от случайно инцидентно поглъщане от страна на нежелани лица.

Дератизационните тунели са важен инструмент в борбата с гризачите, предоставяйки не само ефективност, но и безопасност в процеса на дератизация.

Ефективна и Безопасна Борба с Гризачите: Аптират про за Мишки и Плъхове

Представяме ви Aptirat Pro готова за употреба отрова за мишки и плъхове, която се базира на активното антикоагулантно вещество Бродифакум. Тази отрова е изключително ефективна срещу различни видове гризачи, включително домашни мишки, сиви плъхове и черни плъхове, дори след еднократна консумация.

Препаратът против гризачи Аптират про се предлага във формата на прясна паста, която е опакована в удобни сашета. Този продукт е подходящ за борба с всички видове гризачи.

Една от ключовите характеристики на този продукт е, че не предизвиква алармиране или подозрение сред останалите членове на популацията на мишките и плъховете, което гарантира неговата ефективност. В същото време, този препарат съдържа вгорчаващ агент, който е добавен с цел предотвратяване на случайно поглъщане от страна на домашни любимци и деца, осигурявайки по този начин безопасност при употребата му.

Инструкции за използване на комплекта за борба с мишки и плъхове:

 1. Дератизационните тунели: Тунелите представляват важен инструмент в борбата с мишки и плъхове. Те са проектирани с двa отворa от страни, които предоставят достъп до вътрешността на тунела и отровата поставена в тях. Гризачите, включително мишки и плъхове, влизат в тунела чрез тези отвори и консумират от заложеният препарат.

 2. Залагане на отрова: Вече разположените и монтирани тунели се използват за поставяне на отровата. В случая с Аптират про, можете да поставите отровната хранителна примамка в тунела. Сашетата с отрова се нанизват на специален метален шиш, който се намира внимателно във вътрешността на кутията за мишки и плъхове.

 3. Бариерна защита: Дератизационните тунели служат като бариерна защита около обектите, които искате да защитите от гризачи. Тази бариера се монтира около сградите и им предоставя сигурно място, където гризачите могат да достигнат до отровата, но не и до храната и материалите в сградата.

 4. Дълготрайна защита: Изградената бариера може да остане като дълготрайна защита на обекта след решаване на проблема с вредните гризачи. Това предпазва от нови нападения и поддържа сградата ви в безопасност.

 5. Отровната примамка Ратимор паста: Този продукт се използва като отровна хранителна примамка и привлича гризачите. Чрез металния шиш в тунела, сашетата с отровата се поддържат на място и предотвратяват разнасянето на отровата от гризачите.

Aptirat Pro>>Отрова за мишки и плъхове >> Топ Цена

Разходна норма:

Важно е да следвате тези насоки, за да осигурите ефективна дератизация срещу мишки и плъхове.

За борба с мишки:

 • Използвайте 4 примамки в дератизационен тунел
 • Разположете дератизационните тунели на разстояние от 5 метра един от друг.

За борба с плъхове:

 • Използвайте 6 примамки в дератизационен тунел
 • Разположете дератизационните тунели на разстояние от 5 метра един от друг.

Тази разходна норма ви помага да оптимизирате използването на отровата и да обхванете голяма площ с ефективна дератизация. Винаги спазвайте указанията за употреба на конкретния продукт, който използвате, и следвайте препоръките за безопасност.

Аптират про и дератизационният тунел R2 са инструменти в борбата с гризачите, които не само предоставят ефективност, но и осигуряват безопасност и дълготрайна защита.

Аптират про се отличава със своята мощна формула, базирана на активното антикоагулантно вещество Бродифакум, което гарантира ефективна борба с различни видове гризачи. Този продукт не предизвиква подозрение и предоставя висока степен на безопасност, благодарение на вгорчаващия агент, който предотвратява случайното поглъщане от домашни любимци и деца. Аптират про е иновативно решение за осигуряване на защита на вашата среда и имущество от нежелани гостите.

Дератизационният тунел R2 съчетава функционалност и сигурност. Този интелигентен инструмент предотвратява разпръскването на отровни примамки и минимизира риска от замърсяване с биоциди на околната среда. Тунелът ограничава достъпа на деца и домашни животни до отровите и гарантира, че гризачите ще достигнат до отровата в тунела.

С Аптират про и дератизационния тунел R2 получавате комплексна и надеждна система за контрол на гризачите. Те предоставят решение на проблема с гризачите с ефективност, безопасност и дълготрайна защита.

 

Технически характеристики

МАРКА: Ferbi Италия Комплекта съдържа: : Родентицид 1,5 кг Аптират Про и дератизационни тунели R2 5 бр. АДВ:: Бродифакум 0,005 g/100 g Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Кутия с ключ Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект отрова за плъхове и мишки Аптират 1.5 кг и Дератизационен тунел R2 5 бр
Вашата оценка:
img
Комплект отрова за плъхове и мишки Аптират 1.5 кг и Дератизационен тунел R2 5 бр Добави