Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
39,00 лв.

Ултразвуков електронен уред за борба с гризачи, мишки и плъхове до 160 кв.м.

SKU: 50021
Тегло: 0,200 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581526

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2

Принцип на работа на ултразвуковият уред против гризачи: Уредът за гризачи използва комбинирано въздействие на ултразвук и флаш лампа за постигане на висока ефективност в борбата с гризачите/мишки, плъхове и съсели/. Ултразвуковите вълни са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху вредните гризачи/мишки и плъхове/. Мигащата светлина има допълнително въздействие и увеличава ефекта от ултразвуковите вълни, като плаши гризачите и зрително.

Ултразвуковите вълни и мигащата светлина нарушават жизнените функции на гризачите и предизвикват паника сред и страх тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охраняваната площ от уреда против гризачи. Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно, за да се избегне привикването на вредните гризачи към тях. Ултразвуковият уред за гризачи намалява плътността на вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци.

Указания за употреба на електронният уред за защита от гризачи:

Включете ултразвуковият уред против гризачи към захранване 220V, в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда за гризачи. Изберете един от двата режима на работа на устройството за гризачи.

– само ултразвук или ултразвук + флаш лампа. За постигане на максимален ефект и защита от гризачи - мишки и плъхове оставете уреда да работи постоянно. Пазете ултразвуковото устройство от вода и пряка слънчева светлина.

Профилактични мероприятия за защита от гризачи:

Това, което благоприятства появата на гризачи/мишки и плъхове/ са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците по този начин ще избегнете допълнителна поява на гризачи. Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда срещу гризачи да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта на уреда срещу гризачи. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода ако има такива, уплътнете процепите под вратите, понякога те са вход за нежеланите гризачи. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковия уред за борба с гризачи/мишки и плъхове.

Флаш лампа светкавица против гризачи:

Има допълнителен плашещ ефект срещу гризачите/мишки и плъхове/ и някои насекоми.
Преместете превключвателя нагоре за да включите флаш лампата, тя плаши гризачите особено ефективна е в тъмни помещения или нощно време.
Преместете превключвателя надолу за да изключите флаш лампата.

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ ОТ УРЕДА ЗА ГРИЗАЧИ:
Първоначалният ефект от работата на ултразвуковият уред против гризачи се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачи. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и мигащата светлина те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

ВНИМАНИЕ:
- Не поставяйте прегради пред уреда за гризачи - това силно намалява ефекта предметите спират ултразвуковите сигнали и гризачите не се плашат от тях;
- Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един  ултразвуков уред за гризачи в помещението;
- Ефекта от работата на уреда против гризачи се проявява само в помещението, в което той работи. Ако желаете да охранявате и други помещения – трябва да инсталирате по един уред против гризачи във всяко от тях.

Най-често задавани въпроси за уреда срещу гризачи PR 500.2 :

- Предотвратява ли ултразвуковото устройството случайни посещения на гризачи?

Не. Няма средство, което да предотврати случайни посещения на гризачи. Уреда против гризачи създава среда, която е непоносима за гризачите и дори случайно да попаднат в охраняваната територия, те не могат да се установят там. Затова скоро след появата си изчезват отново.

- Какво може да предизвика случайни посещения на гризачи?

Преди всичко лошата битова хигиена и откритите храни и хранителни отпадъци. Освен това резките климатични промени, често предизвикват миграция при гризачите. Също така не добрата уплътненост на помещенията, наличието на дуки, цепнатини, пролуки, отворени врати изобщо места, от където гризачите могат да навлязат трябва да се сведе до минимум.

- Електронният уред за борба с гризачи влияе ли на домашните животни? 

Не-Влияе само на гризачи и някои видове насекоми. Разбира се, тук спадат хамстерите и морските свинчета и зайци.

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 160 кв.м Честотен обхват: 20-36kHz Звуково налягане: Под 100 dB Комплекта съдържа: : Уред с ултразвук против гризачи Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, прилепи Размери: 13 x 8 x 3 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук, Светкавица Цвят: Бял Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна от апаратчето, използвам го вече няколко месеца и има страхотен ефект.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2
Вашата оценка:
img
Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2 Добави
Може да имате нужда и от това: