Препарат за прогонване на къртици и полевки SCOOT 4.0 TALPE E ARVICOLE

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
27,90 лв.

Препарат против къртици и полевки SCOOT 4.0

SKU: 10020
Тегло: 0,250 кг.
Производител: Mondo Verde-Италия
EAN: 8012526052496

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Препарат прoгонващ къртици и полевки SCOOT 4.0 TALPE E ARVICOLE 200 г.

Препарат за прогонване на къртици и полевки SCOOT 4.0 е водоразтворим прах за външни площи,който кара къртиците и полевките да се отучат от лошите си навици да правят тунели и къртичини, като те избягват да посещават зони третирани с продукта. По този начин препарат срещу къртици SCOOT 4.0 прогонва подземните гризачи и създава трайни навици в тях.

Продукта действа на база мирис и вкус, който се усеща само от животните. Състои се главно от калиев сулфат (K2OS4), хранително вещество, използвано в биологичното земеделие. Използва се върху тревни площи, градини, дворове, терени с наличие на тунели и къртичини.

 

Препарат срещу къртици и полевки SCOOT 4.0 на ТОП ЦЕНА

Дозировка и начин на употреба:

Изсипете съдържанието на пликчето от 200 g в 7,5 до 15 литра вода в зависимост от повърхността, изчакайте до неговото пълно разтваряне. С полученият воден разтвор при максимално разреждане (15 литра вода) е достатъчен за третират около 100 квадратни метра повърхност / 10 къртичини / 20 линейни метра тунели.

Третирането на къртичини се получава чрез поливането им с лейка, кофа или друг съд за разтваряне и поливане, като използвате 0,75 литра до 1,5 литра работен разтвор на дупка или къртичина.

За третиране на тунелите, намокрете повърхността на тунела с около 0,75 литра разтвор на линеен метър. За по малки площи, намалете пропорционално количеството на продукта и на разтвора.

Препоръчва се първоначално прилагане на SCOOT 4.0 против къртици и полевки да се използва в интервали през 7 дни впоследствие на интервали от 15-20 дни, след изчезването на проблема, дори за превантивни цели. Повторете третирането след силен дъжд или продължително и при често поливане.

Съвети за по-ефективна употреба:

SCOOT 4.0 препарат против къртици и полевки не трябва да се смесва с употребата на други вещества или препрати за борба с подземни гризачи. Всички остатъци от продукта се елиминират чрез измиване с гореща вода.

Не се препоръчва нанасянето на продукта през най-горещите часове на деня. Използвайте разно сутрин или привечер, когато температурата на въздуха не толкова висока.

ВАЖНО! Полученият разтвор трябва да се приложи в рамките на 6 часа, той не може да бъде запазен, тъй като ще загуби своята ефективност.

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

Информационен лист за безопасност

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 100 кв.м плътна площ, до 10 къртичини, 20 линейни метра тунели на къртици или полевки Работна температура: под 30 градуса Интервал на работа: : Първоначално през 7 дни впоследствие на интервали от 15-20 дни, след изчезването на проблема, дори за превантивни цели. Повторете третирането след силен дъжд или продължително и при често поливане. Полученият разтвор трябва да се приложи в рамките на 6 ча АДВ:: калиев сулфат (K2OS4) Начин на прилагане: Чрез поливане с лейка, кога или друг съд. Вид на препарата: Прах Доза на приложение: 200 г в 7.5-15 литра вода в зависимост от позвата Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, полевки Количество: 1 бр Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за прогонване на къртици и полевки SCOOT 4.0 TALPE E ARVICOLE
Вашата оценка:
img
Препарат за прогонване на къртици и полевки SCOOT 4.0 TALPE E ARVICOLE Добави