Хуманен капан за белки, плъхове, невестулки тип клетка 33 x 17 x 20 см

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
44,90 лв.

Високо ефективен капан за едри гризачи и дребни хищници тип клека с двойно заключващ механизъм

SKU: 587412
Тегло: 3,000 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Ефективно Решение за Контрол на Гризачи: Капан за Белки, Златки, Невестулки и Плъхове 35 x 17 x 20 см

Капанът за белки, златки, невестулки, плъхове и други дребни хищници и гризачи е иновативно средство за улавяне, което се отличава с висока ефективност и хуманно отношение към животните. Този капан е предназначен за живоуловяване и не причинява наранявания на уловените животни.

Капанът за белки, златки, невестулки и плъхове е пример за иновативен подход в борбата с дребни хищници и плъхове, които нанасят значитени щети. Изработен от висококачествена галванизирана стомана, този капан осигурява изключителна издръжливост и устойчивост на атмосферни условия, като същевременно предлага ефективно и хуманно решение за проблемите с нежелани вредители. Уникалният му дизайн гарантира, че след като животно бъде уловено, то няма да може да избяга, благодарение на двойно осигурения заключващ механизъм.

Допълнително, капанът е оборудван с ергономична дръжка, покрита със защитна екранна мрежа, която предотвратява възможността уловеното животно да одраска или ухапе човека, който го транспортира. Това е особено важно при преместването на животните на безопасно място, където те могат да бъдат освободени без риск за човека.  Капана раполага със специална тава-спусък, която служи за поставяне на различни видове примамки. Тавата има възможност за поставяне на яйца, които са основна примамка при лов на белки и невестулки.

Капан за белки, плъхове и невестулки>>топ цена>>топ качество

 

Ефективно Използване на Капана за Белки и Плъхове

Начин на зареждане:

 1. Повдигнете защитният механизъм, който се намира над затварящата врата, след, което повдигнете и самата врата нагоре. Подпрете ги с лоста на спусковия механизъм.
 2. Залостете двата лоста, които се намират от едната страна на капана за да моме да задържи вратите отворени, така, че животните да могат да влезнарв капана. Единят лост е сврзан директно със спусъка на капана а другият със затварящата се врата, при натиск на спъсъка лостовете затварят вртата и животното остава в капана
 3. Избор на Подходящо Място:

Поставете капана на места, където сте забелязали активност на животните. Тъй като различните видове имат свои уникални хранителни навици, мястото на поставяне на капана може да варира в зависимост от вида на животното.

    4.Подходяща Примамка:

 • Изберете примамка внимателно, като вземете предвид предпочитанията на конкретния вид животно, което искате да уловите. Например, за белки може да използвате яйце или друга примамка от птичи произход.

    5.Промяна на Примамката или Позицията:

 • Ако не успеете да уловите животно в рамките на няколко дни, сменете примамката или позиционирайте капана на друго място.

плъхове>>белки>>невестулки>>капан на топ цена

Стъпки за Залагане на Примамка

 1. Избор на Подходяща Примамка:

  • В зависимост от вида на целевите животни, изберете подходяща примамка. Например, за белки може да използвате яйца и месо, докато за плъхове може да сложите сирене, месо или хлебни изделия.
 2. Позициониране на Примамката:

  • Поставете примамката вътре в капана на място, където животното ще трябва да активира механизма за затваряне, за да достигне до нея. Уверете се, че примамката е добре закрепена и не може лесно да бъде извадена отвън.
 3. Използване на Защитни Средства:

  • При поставянето на примамката, използвайте ръкавици, за да предотвратите пренасянето на човешки миризми върху нея, което може да отблъсне животните.
 4. Проверка и Поддръжка на Капана:

  • Редовно проверявайте капана и примамката за свежест и ефективност. Ако примамката е изсъхнала или е изядена, е необходимо да я подмените с нова.
 5. Адаптиране Според Реакцията на Животните:

  • Ако забележите, че животните избягват капана или не се интересуват от примамката, експериментирайте с различни видове примамки или променете мястото на залагане.

Технически Характеристики на Капана

 • Дебелина на Мрежата: 1.8 мм
 • Безотказен Механизъм: Гарантира ефективността при улавяне на животното.
 • Удобна и Безопасна Дръжка: Предотвратява одрасквания или ухапвания по време на транспортиране на уловеното животно.
 • Устойчивост на Атмосферни Влияния: Гарантира дългосрочно и надеждно използване на капана.
 • Размери: 35 см x 17 см x 20 см
 • Тегло: 1.5 кг
 • Произведено в: ЕU

Този капан е изработен от висококачествена галванизирана стомана и разполага с уникален, високочувствителен механизъм, който се задейства при допир от различните видове животни. Двойно осигуреният заключващ механизъм осигурява, че животното ще остане в капана след улавянето. Това прави капана идеален за хора, търсещи ефективно и хуманно решение за контрол на числеността на дребни хищници и гризачи.

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Интервал на работа: : При нужда Комплекта съдържа: : Капан за гризачи и белки, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Белки, невестулки, златки, плъхове и едри гризачи Размери: 35 x 17 x 20 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Капан Цвят: Сив Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Хуманен капан за белки, плъхове, невестулки тип клетка 33 x 17 x 20 см
Вашата оценка:
img
Хуманен капан за белки, плъхове, невестулки тип клетка 33 x 17 x 20 см Добави