Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Plus комплект от 2 броя

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
75,80 лв.
Комплект от два ефективни уреди против гризачи-мишки, плъхове и насекоми 2 x 230 кв.м
SKU: 20900
Тегло: 0,300 кг.
Производител: GARDIGO Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Комплект от два ефективни уреди против гризачи, мишки, плъхове и насекоми Gardigo Plus

Комплект от два ефективни електронни уреди против мишки, плъхове и насекоми. Уредите разполагат с две от най- добрите технологии против гризачи и насекоми, а именно ултразвук и електромагнит.

Уредите са изключително мощни, всеки един от тях има площ на покритие от 230кв.м, a двата заедно имат защитна площ от 460 кв.м. Електронното устройство разполага с две различни настройки на ултразвуковият сигнал според Вашите нужди.

Уреда има допълнителни опции, като нощна лампа, която може да бъде включвана и изключвана. Тези защитни устройства са идеално решение за борба с гризачи и някой видове насекоми във всеки доми, офис или склад. Може да закупите Gardigo Plus и самостоятелно.

Комплект от два уреда против мишки, плъхове и мравки Gardigo Plus на ТОП ЦЕНА

Уреда против гризачи и насекоми има мощен електромагнит, който прогонва гризачите от местата, на които се укриват а именно зад стени, гипс картони, окачени тавани и др. Електромагнитната вълна създава в мишките и плъховете чувство за силно безпокойство и паника, като ги кара да напуснат своето укритие.

Там започва и действието на ултразвука, който ги прогонва и от откритите части на защитеното с уредите помещения. Основната функция на този комбиниран уред против гризачи е да създаде максимален дискомфорт на гризачите на закрито и на открито.

Уреда е напълно безопасен за хора и домашни животни, няма никакви консумативи или подменящи се части. Уреда против мишки и плъхове е изключително икономичен и харчи само 3,5W електроенергия.

Уреда има прогонващо действие и върху някой насекоми, като мравки, които се влияят силно от електромагнита излъчван от устройството. Уреда дезориентира мравките и модифицира средата в вашият дом или офис от благоприятна за развитието им към неблагоприятна. Това е и основната причина мравките да не се заселят на охраняваните с устройството места.

Употреба на уреда против мишки:

Gardigo Plus прогонва мишки, плъхове, мравки, сребреници. За да имате максимално бързи резултати при борбата с мишки, плъхове, мравки включете уреда директно в контакта като пред устройството не трябва да има поставени мебели, пердета или други предмети които ще ограничат действието на ултразвуковият сигнал.

Изберете ултразвукова честота Фиксирана или Променящи се. Всички настройки на електронният уред против насекоми и гризачи се намира от страни на корпуса на апарата.

Настройките се избират чрез бутони. Уреда разполага с LED  лампи за активност на функциите т.е когато уреда излъчва ултразвук мига зелен лед диод.Когато уреда излъчва електромагнит мига оранжев лед диод. Тъй като уреда е напълно не чуваем за хора тези лед индикатори са основен ориентир за правилната работа на уреда. 

Настройки на уреда против гризачи:

1.Променящи се ултразвукови честоти с диапазон от 20 000- 40 000Hz
2.Фиксирани ултразвукови честоти с диапазон от 50 000Hz
3.Електромагнита на уреда против гризачи работи автоматично като няма характерни настройки. Той се включва и изключва на  всеки 3 минути и след, което се изключва пак за 3 минути.
4.Нощна лампа-LED диоди които светят в приятен оранжев цвят. Опцията има бутони за включване и изключване

Ефекта от машинките против мишки:

При всички електронни устройства ефекта идва различно в зависимост от индивидуалната ситуация в всеки обект. Най-вече плътност на гризачите или мравките. Санитарно техническо състояние на обекта, мише и плъхо проницаемост, както и инсекто проницаемост.

В най-идеални домашни условия първоначалният ефект на машинката против мишки е между 7-14 дни. При по висока плътност на вредители ефекта може да отнеме до 20-30 дни.

Най-положителното от употребата на уреди против гризачи, е че няма никакви химикали, биоциди и консумативи. Уредите за прогонване на мишки са напълно безопасен за хора и домашни любимци.

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 230 кв.м Честотен обхват: 20 000 - 50 000Hz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Излъчва електромагнит и ултразвук на всеки 3 мин Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, гризачи и мравки Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Електромагнит Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много добър
  Оценка:
  100%
  Много е ефективен, силно го препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Plus комплект от 2 броя
  Оценка:
  100%
  Добър е апарата за мишки заслужава си паричките.
  Препоръчвам го на всеки който има нужда.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Plus комплект от 2 броя
Вашата оценка:
img
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Plus комплект от 2 броя
Може да имате нужда и от това: