Препарат против дървеници Нокаут Универсал 500мл KWIZDA

В наличност
5 5
24 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
16,60 лв.
Препарат против дървеници готов за употреба 500мл
SKU: 80003
Тегло: 0,500 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
EAN: 3800126191258

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda
Купи ефективен комплект против дървеници и насекоми на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Препарат против дървеници, хлебарки и много други насекоми Нокаут Универсал 500мл KWIZDA

Готов за употреба ефикасен препарат против дървеници, хлебарки, мравки, бълхи и изобщо цялата гама вредни насекоми, които може да бъдат проблем на всеки дом или офис.

Нокаут Универсал е събрал в себе си три различни активни вещества, които правят неговият ефект бърз и безпощаден към най-досадни вредители каквито са дървениците, хлебарките и мухите.

Лесно и безопасно приложение, директно от флакона със спрей помпа. Нанася се на места с наличие на насекоми или такива, на които предполагате, че има нападение от дървеници или следи от тях.

Готов за употреба спрей срещу дървеници Нокаут Универсал на ТОП ЦЕНА

Прерат Нокаут Универсал е предназнаяен за широк спектър от насекоми, както следва:

Препарат против Летящи (комари, мухи, оси, стършели) 

Препарат против пълзящи насекоми: (хлебарки, бълхи, паяци, мравки, креватни дървеници) насекоми, домашни прахови акари (Dermatophagoides farinae, Dermatophagoides pteronyssinus), молци по храните и дрехите (Ephestia kuehniella, Plodia interpunctella, Tineola bisselliella), акари причиняващи краста (Sarcoptes scabiei), кокошинки (Dermanyssus gallinae), Alphitobius diaperinus (брашнен бръмбар, мрачен бръмбар), Tribolium confusum (малък брашнен бръмбар), Dermestes maculatus (бръмбар по кожите) на закрито и на открито около сгради.

Knockout Universal има силен нок-даун ефект. формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу дървеници.

Начин на употреба

Биоцидът е готов за употреба, разклатете добре преди употреба. Помещенията трябва да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Прилага се чрез напръскване на повърхности на закрито или на открито около сгради. Пръска се около местата, които трябва да бъдат защитени, и особено там, където насекомите преминават и/или кацат, в пукнатини и цепнатини.

Разходна норма

50 ml/m2 (например 500 ml за 10 m2)

Как се пръска с препарата :

Против хлебарки

Всички топли, влажни или тъмни места, благоприятни за разпространението на хлебарки (первази, пукнатини, цепнатини, близо до тръби, мивки, под и около електроуреди, шкафове и др.).

Против мравки

Местата, където мравките преминават и се заселват (около кошове за отпадъци и шкафове, рамки на врати и прозорци, пукнатини и цепнатини).

Против бълхи

Върху килими, в килери, около и под леглото на домашни любимци.

Против дървеници

Третирайте твърдите части на леглата (без директно третиране на матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели.

Против комари

Около източниците на светлина, под легла, върху завеси и мрежести завеси.

Против мухи, стършели, оси и домашни паяци

В пукнатини и процепи, около прозорци, продуктът е предназначен за употреба срещу единични оси и стършели, а не за третиране на гнезда.

Против молци по дрехите и храните

Около и вътре в гардероби, рамки на врати, пукнатини и цепнатини, повърхности, където насекомите могат да преминават и да се укриват, вратички на кухненските шкафове и чекмеджетата след премахване на храната и дрехите. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани.

Против акари причиняващи краста, домашни прахови акари, кокошинки,  брашнен бръмбар, мрачен бръмбар, малък брашнен бръмбар, бръмбар по кожите

Третирайте пукнатини и цепнатини и местата, където насекомите преминават, укриват се и се установяват. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани и не трябва да се пръска директно върху кожата.
При третиране срещу акари напръскайте твърдите части на леглата (не матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели. Третирайте също съблекалните и санитарните помещения, по повърхности, които не се почистват или измиват рутинно.

Третиране срещу складови неприятели

Преди обработка изпразнете складовете, по време на обработката в зоната на приложение не може да се съхраняват продукти или да присъстват животни.

Третиране на открито

Отстранете хората и животните преди обработка, третирайте местата, където насекомите преминават, крият се и се установяват,  чак след минимум 1 час могат да бъдат допускани хора и животни до третираните площи.

Третиране на закрито

След изсъхване на повърхностите и проветряване в продължение на 1 час могат да бъдат допускани хора и животни до третираните площи.

Остатъчна ефективност

Продуктът осигурява защита до 6 месеца след третиране в зависимост от вида на вредителите и на обработените повърхности.

Инструкции за почистване

Не почиствайте третираните повърхности, за да не спре биоцидният ефект. При нужда повърхностите се почистват с детергент и топла вода.

Честота на приложение

Веднъж годишно, в случай на повторно заразяване, процедурата може да се повтаря на всеки от 3 до 6 месеца. Ако третираните повърхности са почистени или изложени на атмосферни влияния, обработката също може да се повтори.

Технически характеристики

Документи:

Етикет

МАРКА: Kwizda Площ на покритие: 50 ml/m2 (например 500 ml за 10 m2) Интервал на работа: : Повтаря се при нужда. Не прилагайте повече от 4 пъти годишно. АДВ:: Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %) d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %) Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %) Предупреждение за опасности: Прочети инструкцията за употреба Целеви Вредител: Летящи и пълзящи насекоми от различни видове Количество: 500 мл. Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Дървеници
  Оценка:
  100%
  Много ефективен

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Нокаут универсал 500kwizda
  Да

  Оценка от

  Публикувано на

 3. препарат против дървеници
  0887983899

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Как мога да го порчам
  Как бих го порчала

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Donkova
  Da

  Оценка от

  Публикувано на

 6. Лукувит
  Екон луквит

  Оценка от

  Публикувано на

 7. 2 брой
  Как се ползва

  Оценка от

  Публикувано на

 8. Екон
  Луквит 0893833215

  Оценка от

  Публикувано на

 9. Нокаут Универсал 500 мл KWIZDA-1БРОЙ
  Надявам се че препарата е ефикасен.

  Оценка от

  Публикувано на

 10. Препарат срещу паразити
  Да бъде ефикасен

  Оценка от

  Публикувано на

 11. Krasimirov
  Grad ryse

  Оценка от

  Публикувано на

 12. Черввен бряг
  До еконт

  Оценка от

  Публикувано на

 13. Асенов
  С.Арчар Ул.Валентина Терешкова номер 20
  Телефон за връзка:0884068898

  Оценка от

  Публикувано на

 14. Хи
  Хи

  Оценка от

  Публикувано на

 15. Георгиева
  Дървеници

  Оценка от

  Публикувано на

 16. KWIZDA
  За дървеница

  Оценка от

  Публикувано на

 17. Град Първомай област Пловдив
  Препарат за дървеници

  Оценка от

  Публикувано на

 18. Нокаут универсл 500 мл kwizda
  Burgas do satvora ekonta

  Оценка от

  Публикувано на

 19. 2 броя Нок Аут Универсал
  Ползвал съм накъв препарат, работи добре

  Оценка от

  Публикувано на

 20. Milen
  Neznam dalı destva site vidim

  Оценка от

  Публикувано на

 21. Temiti
  Neznam ot Kade sq qvqvqt

  Оценка от

  Публикувано на

 22. 0898950097
  Za durvenici

  Оценка от

  Публикувано на

 23. Durvenoca
  Dobrolie

  Оценка от

  Публикувано на

 24. Hokaytynivrrsal500ml
  KWiZDA

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървеници Нокаут Универсал 500мл KWIZDA
Вашата оценка:
img
Препарат против дървеници Нокаут Универсал 500мл KWIZDA Добави