img

Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-7%
Промо цена 89,99 лв. Редовна цена 97,50 лв.
Добави
Професионален препарат против дървеници готов за употреба разтвор 5л
SKU: 90006
Тегло: 5,000 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Препарат против дървеници и широк спектър насекоми AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL

Широкоспектърен инсектицид за професионална употреба. Унищожител на креватни дървеници и червен акар по птиците (кокошинки)! Дългоочакван препарат против дървеници напълно готов за употреба, без да се налага да разреждате и правите точни концентрации на препарата.

Новият препарат на KWIZDA е предназначен за широк спектър насекоми но основният акцент е борбата с дървеници, точно и заради това продукта пристига готов за употреба работен разтвор.

Готов за употреба, предварително разреден в заводски условия, това Ви гарантира максимален ефект при борбата с дървеници и други насекоми.

Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL на ТОП ЦЕНА

 

Характеристики

Формулата съчетава няколко активни вещества, действащи срещу широк спектър от пълзящи и летящи насекоми. Предлага комбинация от бърз първоначален ефект, сигурно убиващо действие и продължителна защита до 6 месеца. Когато използвате препарата за борба с дървеници имайте в предвид, че може да се наложи на направите няколко обработки пред 7-14 дни.

Област на приложение

Готов за употреба инсектицид за контрол на летящи (комари, мухи,оси, стършели) и пълзящи (хлебарки, бълхи, паяци, мравки, креватни дървеници) насекоми,домашни прахови акари (Dermatophagoides farinae, Dermatophagoides pteronyssinus), молци по храните и дрехите (Ephestia kuehniella, Plodia interpunctella, Tineola bisselliella), акари причиняващи краста (Sarcoptes scabiei), червен акар по птиците/ кокошинки (Dermanyssus
gallinae), малък мрачен бръмбар (Alphitobius diaperinus), малък брашнен бръмбар (Tribolium confusum), бръмбари кожояди (Dermestes maculatus) на закрито и на открито около сгради.

Начин на употреба

Готов за употреба. Разклатете добре. Помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Опръскват се местата, които трябва да бъдат защитени, и особено там, където насекомите преминават и/или кацат, в пукнатини и цепнатини.

Против дървеници

Третирайте твърдите части на леглата (без директно третиране на матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели.

Против хлебарки

Всички топли, влажни или тъмни места, благоприятни за разпространението на хлебарки (первази, пукнатини, цепнатини, близо до тръби, мивки, под и около електроуреди, шкафове и други)

Против мравки

На местата, където мравките преминават и се заселват (около кошове за отпадъци и шкафове, рамки на врати и прозорци, пукнатини и цепнатини). 

Против  бълхи

Върху килими, в килери, около и под леглото на домашни любимци. За комари: около източниците на светлина, под легла, върху завеси и мрежести завеси.

Против мухи, стършели, оси и домашни паяци

В пукнатини и процепи, около прозорци. Продуктът е предназначен за употреба срещу единични оси и стършели, а не за третиране на гнезда. За молци по дрехите и храните: около и вътре в гардероби, рамки на врати, пукнатини и цепнатини, повърхности, където насекомите могат да преминават и да се укриват, вратички на кухненските шкафове и чекмеджетата след премахване на храната и дрехите. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани.

Против  акари

причиняващи краста, домашни прахови акари, червени акари по птиците/ кокошинки, брашнени бръмбари, бръмбари кожояди

Третирайте пукнатини и цепнатини и местата, където насекомите преминават, укриват се и се установяват. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани и не трябва да се пръска директно върху кожата.

При третиране срещу акари:

напръскайте твърдите части на леглата (не матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели. Третирайте също съблекалните и санитарните помещения, по повърхности, които не се почистват или измиват рутинно.

При третиране срещу складови вредители:

преди обработка изпразнете складовете. По време на обработката в зоната на приложение не може да се съхраняват продукти или да присъстват животни.

За третиране на открито:

отведете хората и животните преди обработка. Третирайте местата, където насекомите преминават, крият се и се установяват.

Достъп на хора и животни до третираните зони

При обработка на закрито

след изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на 1 час. При обработка на открито – след изсъхване на повърхностите и минимум 1 час след обработка.

Инструкции за почистване

Не почиствайте третираните повърхности, за да не спре биоцидният ефект. При нужда повърхностите се почистват с детергент и топла вода.

Остатъчна ефективност: до 6 месеца след обработката, в зависимост от вида на вредителите и на обработените повърхности.

Честота на приложение: 1 път на година. При повторно заразяване, приложението може да се повтаря на всеки 3 до 6 месеца. Не прилагайте повече от 4 пъти годишно.

Предупреждения

Да се пръска на места, недостъпни за малки деца. Не прилагайте директно върху животни. Не третирайте дръжките на вратите и прозорците. Не замърсявайте хранителни продукти, съдове за хранене или повърхности, които са в контакт с храни.

Да не се изпуска в канализацията. Не замърсявайте водни обекти с биоцида или използвани опаковки. След употреба ръцете и откритата кожа да се измият добре с вода. Да се съхранява между 5° и 35°C. Чувствителен към замръзване.

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Kwizda АДВ:: Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %) d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %) Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %) Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 1 литър за 20 м2. Категория на потребителите: Професионална Количество: 5 л. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. TETRA
  0895131422

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Първомай област Пловдив
  Препарат против дървеници ...АМР ТЕТRAРВО4сл kwizDA5 л

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Репарат
  Добър

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л
  Оценка:
  100%
  Препарата трепе дървениците веднага.Доволен съм от действието.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: