Телефон 0879 400 500

Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л

Промо Цена (с ДДС):

Нормална цена: 99,00 лв.

Special Price 79,90 лв.

В наличност
Брой:
Професионален препарат против дървеници готов за употреба разтвор 5л
Характеристики

Артикулен номер: 90006

Тегло: 5.0000

Производител: Kwizda

Безплатна доставка

30 дни право на връщане

Преглед на пратката

Безопасно онлайн пазаруване

Сподели

Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л против креватни дървеници и кокошинки

Широкоспектърен инсектицид за професионална употреба. Унищожител на креватни дървеници и червен акар по птиците (кокошинки)! Дългоочакван препарат против дървеници напълно готов за употреба, без да се налага да разреждате и правите точни концентрации на препарата.

Новият препарат на KWIZDA е предназначен за широк спектър насекоми но основният акцент е борбата с дървеници, точно и заради това продукта пристига готов за употреба работен разтвор.

Характеристики

Формулата съчетава няколко активни вещества, действащи срещу широк спектър от пълзящи и летящи насекоми. Предлага комбинация от бърз първоначален ефект, сигурно убиващо действие и продължителна защита до 6 месеца. Когато използвате препарата за борба с дървеници имайте в предвид, че може да се наложи на направите няколко обработки пред 7-14 дни.

Област на приложение

Готов за употреба инсектицид за контрол на летящи (комари, мухи,оси, стършели) и пълзящи (хлебарки, бълхи, паяци, мравки, креватни дървеници) насекоми,домашни прахови акари (Dermatophagoides farinae, Dermatophagoides pteronyssinus), молци по храните и дрехите (Ephestia kuehniella, Plodia interpunctella, Tineola bisselliella), акари причиняващи краста (Sarcoptes scabiei), червен акар по птиците/ кокошинки (Dermanyssus
gallinae), малък мрачен бръмбар (Alphitobius diaperinus), малък брашнен бръмбар (Tribolium confusum), бръмбари кожояди (Dermestes maculatus) на закрито и на открито около сгради.

Начин на употреба

Готов за употреба. Разклатете добре. Помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Опръскват се местата, които трябва да бъдат защитени, и особено там, където насекомите преминават и/или кацат, в пукнатини и цепнатини.

Против дървеници

Третирайте твърдите части на леглата (без директно третиране на матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели.

Против хлебарки

Всички топли, влажни или тъмни места, благоприятни за разпространението на хлебарки (первази, пукнатини, цепнатини, близо до тръби, мивки, под и около електроуреди, шкафове и други)

Против мравки

На местата, където мравките преминават и се заселват (около кошове за отпадъци и шкафове, рамки на врати и прозорци, пукнатини и цепнатини). 

Против  бълхи

Върху килими, в килери, около и под леглото на домашни любимци. За комари: около източниците на светлина, под легла, върху завеси и мрежести завеси.

Против мухи, стършели, оси и домашни паяци

В пукнатини и процепи, около прозорци. Продуктът е предназначен за употреба срещу единични оси и стършели, а не за третиране на гнезда. За молци по дрехите и храните: около и вътре в гардероби, рамки на врати, пукнатини и цепнатини, повърхности, където насекомите могат да преминават и да се укриват, вратички на кухненските шкафове и чекмеджетата след премахване на храната и дрехите. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани.

Против  акари причиняващи краста, домашни прахови акари, червени акари по птиците/ кокошинки, брашнени бръмбари, бръмбари кожояди

Третирайте пукнатини и цепнатини и местата, където насекомите преминават, укриват се и се установяват. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани и не трябва да се пръска директно върху кожата.

При третиране срещу акари: напръскайте твърдите части на леглата (не матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели. Третирайте също съблекалните и санитарните помещения, по повърхности, които не се почистват или измиват рутинно.

При третиране срещу складови вредители: преди обработка изпразнете складовете. По време на обработката в зоната на приложение не може да се съхраняват продукти или да присъстват животни.

За третиране на открито: отведете хората и животните преди обработка. Третирайте местата, където насекомите преминават, крият се и се установяват.

Достъп на хора и животни до третираните зони

При обработка на закрито – след изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на 1 час. При обработка на открито – след изсъхване на повърхностите и минимум 1 час след обработка.

Инструкции за почистване

Не почиствайте третираните повърхности, за да не спре биоцидният ефект. При нужда повърхностите се почистват с детергент и топла вода.

Остатъчна ефективност: до 6 месеца след обработката, в зависимост от вида на вредителите и на обработените повърхности.

Честота на приложение: 1 път на година. При повторно заразяване, приложението може да се повтаря на всеки 3 до 6 месеца. Не прилагайте повече от 4 пъти годишно.

Предупреждения

Да се пръска на места, недостъпни за малки деца. Не прилагайте директно върху животни. Не третирайте дръжките на вратите и прозорците. Не замърсявайте хранителни продукти, съдове за хранене или повърхности, които са в контакт с храни.

Да не се изпуска в канализацията. Не замърсявайте водни обекти с биоцида или използвани опаковки. След употреба ръцете и откритата кожа да се измият добре с вода. Да се съхранява между 5° и 35°C. Чувствителен към замръзване.

Активни вещества

Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %)
d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %)
Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %)

Разходна норма: 1 литър за 20 м2.

Разфасовка:

Производител: KWIZDA-France SAS

Коментари
Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л
 | 
Препарата трепе дървениците веднага.Доволен съм от действието.
Вашето мнение е важно за нас

За да оставите коментар и оценка трябва да си създадете профил или да влезнете във вашият профил ако вече имате такъв.

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт и Спиди за цяла България.

Всички поръчки над 50 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

При поръчка на стойност под 50 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.


Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба). 
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, батерии и лични предпазни средства ( маски и филтри ), които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

☎ 0879 400 500

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: