Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л

В наличност
5 5
5 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-6%
Промо цена 93,50 лв. Редовна цена 99,99 лв.
Професионален препарат против дървеници готов за употреба разтвор 5л
SKU: 90006
Тегло: 5,000 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda
Купете заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Препарат против дървеници и широк спектър насекоми AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL

AMP 2 Tetra 1 PBO 4 CL е препарат против дървеници, под формата на течност, който има широкоспектърно действие. Инсектицидното средство се предлага в опаковка от 5л и е готов за употреба. Чрез готовия работен разтвор се обработват зони на открито и закрито. Освен за унищожаване на дървеници, AMP 2 Tetra 1 е ефективен препарат за борба с червения акар по птиците, наричан още кокошинка. Благодарение на заводското приготвяне, продуктът предоставя максимална ефективност при унищожаването на вредителите.

AMP 2 tetra 1 действа като инсектицид срещу летящи и пълзящи насекоми, като дървеници, комари, мухи, оси, паяци, хлебарки, молци, бръмбари, мравки, бълхи, кокошинки.

В състава на препарата против дървеници, се съдържат няколко активни вещества, водещи до бързо и комбинирано действие – Ацетамиприд, Тетраметрин, Пиперонил бутоксид. И трите съставки са известни със своите свойства против наличието на вредители, а в комбинация създават един успешен продукт, служещ за защита от насекоми на открито и закрито, какъвто е AMP 2 tetra 1.

Ефектът е бърз, AMP 2 tetra 1 разполага със силно убиващо действие, както и дълготрайност до 6 месеца след първото използване. Ако искате да осъществите борба с дървеници е добре да предприемете повторно пръскане с препарата 7-14 дни след първата обработка за постигане на максимално действие и премахване на вредителите.

Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL на ТОП ЦЕНА

 

Начин на употреба:

Преди употреба разклатете добре течността, за да могат всички съставки да се смесят и да осигурят максимално полезно действие. По време на третирането с AMP 2 tetra 1 не трябва да присъстват хора и животни, а храните и напитките следва да бъдат покрити или премахнати от помещението. Чрез опръскване се нанася продукта на местата, където трябва да се приложи защитата срещу дървениците и другите насекоми. Най-подходящо е да приложите в пукнатини и цепнатини, както и на местата, където вредителите преминават или пребивават.

Дървеници:

Обработете около леглото, рамката, подматрачната рамка, таблата, зад стенни шкафове и навсякъде, където забележите пукнатини. Около матраците и мебелите също е подходящо да се напръска. Върху дървени повърхности с видимо наранена дървесина.

Хлебарки:

Тези вредители обитават тъмни и влажни места, което означава, че е препоръчително да приложите около канализацията, ВиК тръби, окабеляване, в близост до храна, по рафтовете на шкафовете, первази, около електроуреди.

Мравки:

Кошовете за отпадъци, в близост до храни, особено сладки такива. Первази, врати, пукнатини.

Бълхи:

На местата, където са домашните ви любимци. Подходящо е приложение върху килими, под леглата, около прозорци и первази, при завеси и пердета.

Паяци, комари, мухи:

Около врати, прозорци, первази. Можете да използвате за унищожаване на стършели и оси, които са единични индивиди, но не и на цели гнезда. Ако искате да премахнете молците, напръскайте около гардеробите и вътре в тях, повърхностите, където те преминават, като стени. Не обработвайте текстилните изработки с продукта.

Акари:

Третирайте недостъпни и труднодостъпни места, не прилагайте върху кожата директно, както и върху текстил. Напръскайте матраците и в долната част на мебелите.

Можете да обработвате и складови помещения, като в момента на обработка с препарат AMP 2 tetra 1 не трябва да присъстват хора и животни. Ако искате да третирате на открито, трябва да напръскате всички места, където преминават вредителите и се установяват – в близост до застояла вода, ливади, боклук и отпадъци. Не допускайте хора и животни по време на прилагане и 1 час след това, докато продуктът не изсъхне напълно.

Почистване:

След изсъхване на биоцидния препарат не трябва да почиствате повърхностите, защото ще премахнете действието или ще намалите неговия ефект частично. 

Мерки за безопасност:

Не използвайте за обработка на водоеми и питейна вода, защото препаратът има биоцидно действие и може да повлияе върху човешкото здраве и това на животните. Дръжте децата далеч от обработваните места, докато не изсъхне напълно течността. Съхранявайте AMP 2 tetra 1 в температурни условия от 5 до 35 градуса.

При третиране срещу складови вредители:

Преди обработка изпразнете складовете. По време на обработката в зоната на приложение не може да се съхраняват продукти или да присъстват животни.

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Kwizda Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда АДВ:: Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %) d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %) Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %) Начин на прилагане: пръскане с ръчна пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 1 литър за 20 м2. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: комари, мухи, оси, стършели, молци по храните и дрехите. пълзящи насекоми (креватни дървеници, хлебарки, бълхи, паяци, мравки, домашни прахови акари, акари причиняващи краста, червен акар по птиците/ кокошинки, малък мрачен бръмбар, малък брашнен бръмбар Количество: 5 л. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. добър ефект
  Оценка:
  100%
  Много добър ефект и лесен за употреба

  Оценка от

  Публикувано на

 2. TETRA
  Оценка:
  100%
  Спаси ме от дървеници

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Супер
  Оценка:
  100%
  Препарат против дървеници ...АМР ТЕТRAРВО4сл kwizDA 5 л е много добър.

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Препарат
  Оценка:
  100%
  Добър!

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л
  Оценка:
  100%
  Препарата трепе дървениците веднага.Доволен съм от действието.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л
Вашата оценка:
img
Препарат против дървеници AMP 2 TETRA 1 PBO 4 CL KWIZDA 5л Добави