Препарат против мравки Гел DX3

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
9,60 лв.
Препарат против мравки Гел 5гр.
SKU: 40021
Тегло: 0,050 кг.
Производител: ZAPI
EAN: 8005831065664

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zapi

Описание и начин на употреба

Готов за употреба инсектициден гел против мравки и техните гнезда

Гел DX3 е готова за употреба инсектицидна примамка под формата на гел съдържащ имаидаклоприт. Препарат против мравки в къщи унищожава основните видове мравки като:черни градински мравки, фараонови мравки, аржентински мравки, тропични мравки.

Гел против мравки DX3 е направен от изключително привлекателна за мравките формулировка, богата на хранителни и захарни съставки.Препарата се използва на открито и закрито.

Инсектициден гел срещу мравки DX3 на ТОП ЦЕНА

Как действа препаратa против мравки в къщи:

Благодарение на добре подбраната формула и течливост на гела той осигурява бързо и обилно хранене на мравките. След, което те се завръщат в мравуняка и го предават на останалите мравки в него, включително и царицата.

Така препарата се пренася от една мравка друга, като по този начин създава ефекта на доминото, който унищожава всички мравки в колонията до две седмици след прилагането. Гел против мравки DX3 няма цвят, няма мирис не оставя следи за дълго време,осигурява ефективност до 3 месеца след нанасяне. Продукта съдържа горчив агент, който служи за защита при консумация от хора.

Инструкция за употреба:

Препарата е готов за употреба ( инсектициден гел против мравки примамка). Прилага се точково, като капки от продукта се нанасят по пътищата на мравките, по цепнатини, пукнатини, входове на гнезда и други. Препарата унищожава черни градински мравки, фараонови мравки, аржентински мравки, тропични мравки във всички стадии на развитие.

Против мравки в къщи на закрито:

В пукнатини, цепнатини покрай стени

Против мравки в къщи на открито:

В пукнатини, цепнатини покрай стени, около сградите, във входовете на гнездата.

 

Разходна норма гел отрова против мравки:

2 капки 0,05g (5мм диаметър) на всеки линеен метър или на вход на гнездо. Консумацията на примамката се проверява редовно и се добавя нова ако е изконсумирана. Биоцида е активен до 3 месеца след прилагане. Срок на действие за унищожаване на мравки до две седмици след прилагане.Интервал между обработките, може да се повтори третирането след 3 месеца ако примамката е замърсена или липсва изцяло.

 

Технически характеристики

МАРКА: Zapi АДВ:: Имаидаклоприт Начин на прилагане: Поставя се точково или на ивици в зони с наличие на мравки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 2 капки 0,05g (5мм диаметър) на всеки линеен метър Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца и домашни любимци! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мравки, черни мравки, фараонови мравки Количество: 5 гр. Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Отрови
    Препарат против мравки

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат против мравки Гел DX3
Вашата оценка:
img
Препарат против мравки Гел DX3
Може да имате нужда и от това: