Антивеспе препарат против оси спрей 750 мл.

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
28,99 лв.
Спрей отрова против оси и стършели 750мл.
SKU: 2010
Тегло: 0,600 кг.
Производител: KOLLANT Италия
EAN: 8002297200462

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kollant

Описание и начин на употреба

Спрей против оси Антивеспе 750 мл.

Антивеспе е спрей против жилещи насекоми, като оси и стършели, който се предлага в разфасовка от 750 мл и представлява ефективно средство за борба с вредителите. Препаратът е под формата на спрей, който разпръсква отрова с високо налягане. Благодарение на своите активни съставки, Антивеспе води до почти мигновеното унищожаване на осите. Може да се разпръсква на разстояние от 4 метра, както на открито, така и на закрито. Служи за прилагане върху гнездата на насекомите, като голямата дистанция осигурява безопасността ви по време на приложение.

Производител на това средство за защита от жилещите насекоми, които причиняват не само раздразнение, но и алергични реакции при много хора, е фирмата Коллант. Активните съставки, които се съдържат в аерозолния флакон под налягане, позволяват унищожаването на вредителите веднага, след като разпръсната течност има контакт с индивидите. В състава на спрей Антивеспе срещу жилещи насекоми се включват следните отровни компоненти:

 • перметрин – помага за борбата с насекомите и участва със съдържание 0.48/100 г;
 • тетраметрин – активното вещество причинява бърз нокдаун. Тетраметрин се съдържа 0.2/100 г; 
 • пиперонил-бутоксид – това вещество повлиява на нервната система и се съдържа 1.2/100 г.

Именно бързото поразяване пречи на осите и стършелите да ви нападнат, като по този начин допълнително се подсигурява вашата безопасност.

Генералното премахване на проблема се състои в атакуване на цялото гнездо. Тази задача е лесна за постигане, именно поради мощното действие на спрей Антивеспе срещу оси и стършели. 

Антивеспе спрей срещу оси и стършели на ТОП ЦЕНА

Как действа препарат Антивеспе?

Съчетанието между трите елемента тетраметрин, пиперонил-бутоксид, перметрин води до високата и мигновена ефективност на препарата. Спрей антивеспе против стършели и оси е продукт, който е готов за употреба и се прилага чрез пръскане. Достатъчно е да напръскате веднъж, защото действието е моментално.

Начин на приложение

Важно е да спазвате безопасна дистанция между вашето разположение и гнездото, което третирате със спрей Антивеспе против оси. След като застанете на 4 метра, трябва да започнете пръскане на кратки интервали. Важно е струята на препарата да бъде насочена точно към гнездото. Ако сте забелязали да се крият и на друго място, обработете и него.

За да постигнете максимална успеваемост в обработката срещу вредителите, е добре да спазвате препоръчителното време за целта – привечер. През деня жилещите насекоми са активни и в гнездото се намира малка част от популацията им.

В случай че използвате спрея за защита на закрито, е важно след приложението, да проветрите в рамките на поне 60 минути и да няма достъп на хора или домашни любимци на територията през това време. Покрийте всички хранителни продукти, както и посуда, в която приготвяте и държите храната си.

Дозировка

Опаковката на спрея от 750 мл е достатъчна да унищожи осите и стършелите на поне 5-10 гнезда. Разходната норма, която ще ви бъде необходима, не е фиксирана. Всичко зависи от големината на питата. Ако гнездото, което искате да унищожите, е много голямо, може да ви отнеме целия флакон или половината от съдържанието му. След като сте унищожили популацията, трябва да изчакате преди да преместите питата или гнездото, за да се уверите, че няма останали живи жилещи индивиди.

Препоръчваме: След като унищожите гнездото на осите премахнете питата или гнездото. 

Препарат за унищожаване на оси и стършели на ТОП ЦЕНА

 

Мерки за безопасност

Ако по време на употреба, спрей Антивеспе срещу оси попадне върху кожата ви, веднага трябва да измиете обилно със сапун и вода. Когато пръскате с препарата, избягвайте ветровито време, както и да насочвате струята срещу посоката на вятъра. Като мярка за безопасност, не трябва да вдишвате парите, които се получават при употреба. За целта трябва да използвате лични предпазни средства, които притежават надеждност, като маските 3М с филтър, който не пропуска отровните вещества от аерозола да проникнат в дихателната ви система. Носете и работно облекло, което да покрива цялото тяло, а след употреба, по изперете преди да го носите отново.

Ако използвате в помещение, в което вентилацията не е добра, трябва да оставите вратите и прозорците широко отворени както след процеса, така и по време на обработката. 

Не забравяйте, че флаконите са под налягане, което означава, че са леснозапалими. Дръжте ги далече от пряка слънчева светлина или източници на топлина, защото при достигане на температури над 50 градуса, може да наруши целостта си бутилката. Не пръскайте върху нажежена повърхност или при открит пламък. Не пушете по време на употреба. Дръжте далеч от деца, хранителни продукти, животни и водни източници. Да не се използва за третиране срещу пчели.

Ако при контакт с кожата, вдишване или поглъщане, забележите предизвикване на нежелани или алергични реакции, веднага потърсете лекарска помощ. Преди употреба на продукта срещу оси прочетете инструкциите, дадени от производителя, и винаги спазвайте мерките за безопасност както за вас, така и за околните.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS
Разрешаване на МЗ

МАРКА: Kollant Площ на покритие: Възможно е да се пръска против оси на разстояние до 4 м АДВ:: перметрин - 0.48 г/ 100 г; тетраметрин – 0.2 г/ 100 г; пиперонил- бутоксид – 1.2 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Струя Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Oси и стършели Количество: Прочети етикета преди употреба Захранване: 750 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Антивеспе
  Оценка:
  100%
  Ок

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Антивеспе препарат против оси спрей 750 мл.
Вашата оценка:
img
Антивеспе препарат против оси спрей 750 мл. Добави