img

Антивеспе препарат против оси спрей 750 мл.

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
28,99 лв.
Спрей отрова против оси и стършели 750мл.
SKU: 2010
Тегло: 0,600 кг.
Производител: KOLLANT Италия
EAN: 8002297200462

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kollant

Описание и начин на употреба

Антивеспе препарат против оси спрей 750 мл.

Кога помага препарата против оси и стършели: Осите и стършелите са не само неприятни, но и опасни, особено за хората с алергии. Много често за да се спасим от осите и стършелите трябва да се унищожи самото гнездо за да може проблемът да бъде решен генерално. Точно това е и основната функция на препарата против оси Антивеспе.

Антивеспе спрей срещу оси и стършели на ТОП ЦЕНА

Как действа препарата против оси Антивеспе спрей:

Антивеспе е препарат против оси с мощна комбинация от три активни вещества с моментален убиващ ефект, който има и остатъчно действие. Супер ефективно и същевременно безопасно средство за унищожаване на гнезда на оси и стършели, тъй като се ползва от разстояние до 4м от гнездото. След единично пръскане препарата убива осите и стършелите моментално.

Как се ползва препарата против оси Антивеспе спрей:

Застанете на разстояние 4 м от гнездото на осите или стършелите. Пръскайте със спрeя против оси на кратки интервали като насочите струята директно към гнездото на осите или към всяко място, на което те биха могли да се скрият. Пръскайте надвечер, когато осите са се прибрали в гнездото си.

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора. Обработката срещу оси се повтаря при необходимост. Ако препаратът против оси се използва на закрито, достъпът на хора се разрешава след пълно проветряване на помещенията за най-малко 60 минути.

При употреба на закрито всички хранителни продукти трябва да бъдат прибрани или покрити така че да нямат контакт с препарата за унищожаване на оси.

Стандартна доза на препарата против оси Антивеспе спрей:

Един флакон от препарата против оси позволява унищожаването на 5-10 гнезда, в зависимост от големината на питата на осите. Ако гнездото е голямо един флакон за едно гнездо.

Препоръчваме: След като унищожите гнездото на осите премахнете питата или гнездото. 

Препарат за унищожаване на оси и стършели на ТОП ЦЕНА

Предпазни мерки при употреба, транспорт и съхранение:

След употреба, в случай на контакт с кожата, незабавно измийте с вода и сапун. Да не се използва срещу посоката на вятъра. Да не се вдишват парите/аерозола. Да се прилага само в помещения с добра вентилация. Да се държи далече от източници на запалване. Съд под налягане: да се пази от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури, превишаващи 50°С.

Да не се пробива или изгаря дори и след употреба. Да не се пръска срещу открит пламък или всякакъв нажежен материал. Да се съхранява далече от източници на запалване. Да не се пуши. Да се съхранява далече от достъп на деца. Да не се замърсяват храни и напитки или водни източници. Да се държи далече от храни за хора и животни и напитки. 

Вид на препарата против оси:

Аерозолен флакон под налягане.

Произход: Италия

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS
Разрешаване на МЗ

МАРКА: Kollant Площ на покритие: Възможно е да се пръска против оси на разстояние до 4 м АДВ:: перметрин - 0.48 г/ 100 г; тетраметрин – 0.2 г/ 100 г; пиперонил- бутоксид – 1.2 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Струя Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Oси и стършели Количество: Прочети етикета преди употреба Захранване: 750 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Антивеспе
    Ок

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Антивеспе препарат против оси спрей 750 мл.
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: