Телефон 0879 400 500

Сторм Ултра  BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг Сторм Ултра  BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг
Сторм Ултра  BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг Сторм Ултра  BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг

Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг

Цена (с ДДС):
289,40 лв.
В наличност
Брой:
СТОРМ Ултра BASF отрова за мишки и плъхове
Характеристики

Артикулен номер: 251

Тегло: 10.0000

Производител: BASF

Безплатна доставка

Сподели

Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг.

СТОРМ Ултар  е нова формулация на една от от най-изпитаните и силни отрови за гризачи мишки и плъхове. Родентицид антикоагулант от II-ро поколение, гарантиращ най-бързото и сигурно унищожаване на гризачите.Препарата е под формата на хранителни примамка с характерен син цвят и форма бонбон. Препарата е по-привлекателни за гризачите от всякаква друга алтернативна храна и точно заради това и ефекта от него е добър. СТОРМ Ултра  е толкова ефективна че унищожава гризачите от еднократен прием, поради по-високата токсичност на активното вещество в сравнение с останалите отрови за гризачи. Предизвиква смърт на мишките и плъховете за броени дни, унищожава цялата популация от гризачи до 21 дни и е 100% ефикасен срещу развили резистентност видове гризачи. 

Предимства на препарата:

Препарата има най-функционална форма с изразен ръб за гризане и по-малък контакт със земята. Отровните примамки за гризачи съдържат пиретроид и фунгицид, което ги прави устойчиви на влага и плесенясване и по този начин остават активни за изяждане от гризачите по-дълго време. Препарата е неустоимо привлекателен за гризачите и причиняващ смърт след еднократно приемане, с най-дълъг срок на годност, спестява време и пари както на професионалистите, работещи с него, така и на техните клиенти.

Начин на приложение: Примамките се поставят в обитаемите от гризачите дупки или по дължината на пътеките, по които се движат. Местата на обитаване се проверяват на III ден след поставянето на примамките и ако не са изядени се преместват на друго място, а изядените се заместват с нови. Проверките се повтарят през седем дни. Обикновено 3-4 добавяния са достатъчни, за да унищожат гризачите в битовите и складовите помещения

Разходна норма:

За плъхове: 10-12 блокчета на групи по 2-3 блокчета през 10 метра (през 5 метра при силно нападение)

За мишки - 3-4 блокчета поединично през 2 метра.

АДВ: Флокумафен

Внимание:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: