img

Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг

В наличност
Цена (с ДДС):
289,40 лв.
Добави
СТОРМ Ултра BASF отрова за мишки и плъхове
SKU: 251
Тегло: 10,000 кг.
Производител: BASF-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

 Сторм Ултра отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг.

 СТОРМ Ултра  е нова формулация на една от от най-изпитаните и силни отрови за гризачи мишки и плъхове. Родентицид антикоагулант от II-ро поколение, гарантиращ най-бързото и сигурно унищожаване на гризачите.Препарата е под формата на хранителни примамка с характерен син цвят и форма бонбон. Препарата е по-привлекателни за гризачите от всякаква друга алтернативна храна и точно заради това и ефекта от него е добър. СТОРМ Ултра  е толкова ефективна че унищожава гризачите от еднократен прием, поради по-високата токсичност на активното вещество в сравнение с останалите отрови за гризачи. Предизвиква смърт на мишките и плъховете за броени дни, унищожава цялата популация от гризачи до 21 дни и е 100% ефикасен срещу развили резистентност видове гризачи. 

Предимства на препарата:

Препарата има най-функционална форма с изразен ръб за гризане и по-малък контакт със земята. Отровните примамки за гризачи съдържат пиретроид и фунгицид, което ги прави устойчиви на влага и плесенясване и по този начин остават активни за изяждане от гризачите по-дълго време. Препарата е неустоимо привлекателен за гризачите и причиняващ смърт след еднократно приемане, с най-дълъг срок на годност, спестява време и пари както на професионалистите, работещи с него, така и на техните клиенти.

Начин на приложение: Примамките се поставят в обитаемите от гризачите дупки или по дължината на пътеките, по които се движат. Местата на обитаване се проверяват на III ден след поставянето на примамките и ако не са изядени се преместват на друго място, а изядените се заместват с нови. Проверките се повтарят през седем дни. Обикновено 3-4 добавяния са достатъчни, за да унищожат гризачите в битовите и складовите помещения

Разходна норма:

За плъхове: 10-12 блокчета на групи по 2-3 блокчета през 10 метра (през 5 метра при силно нападение)

За мишки - 3-4 блокчета поединично през 2 метра.

Внимание:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Технически характеристики

Тегло: 10.000000 МАРКА: Сторм АДВ:: Флокумафен Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на мишки и плъхове или следи от тях Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Парафинов блок Доза на приложение: Против плъхове: 10-12 блокчета на групи по 2-3 блокчета през 10 метра (през 5 метра при силно нападение) Против мишки - 3-4 блокчета поединично през 2 метра. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 9 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на родентицида син Безплатна доставка: Да Доставка до: 48 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг
Може да имате нужда и от това: