Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
289,40 лв.
СТОРМ Ултра BASF отрова за мишки и плъхове
SKU: 251251
Тегло: 10,000 кг.
Производител: BASF-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: BASF

Описание и начин на употреба

Отрова за гризачи, мишки и плъхове Сторм ултра блокче Storm ultra Basf 9 кг.

Сторм Ултра  е нова формулация на една от от най-изпитаните и силни отрови за гризачи мишки и плъхове произведена от немският гигант BASF. Родентицид антикоагулант от II-ро поколение, гарантиращ най-бързото и сигурно унищожаване на гризачи след консумация.

Препарата е под формата на хранителни примамка тип блкче с характерен син цвят и форма бонбон, всяко блокче е с тегло 4 гр. Родентицида е по-привлекателни за гризачите от всякаква друга алтернативна храна и точно заради това и ефекта от него е добър.

Storm Ultra  е толкова ефективен, че унищожава гризачите от еднократен прием, поради по-високата токсичност на активното вещество в сравнение с останалите отрови за гризачи.

Предизвиква смърт на мишките и плъховете за броени дни, унищожава цялата популация от гризачи до 21 дни и е 100% ефикасен срещу развили резистентност видове гризачи. Продукта се предлага в оригинална кофа от 9 кг, която е за професионална употреба.

Сторм - отрова против мишки и плъхове на ТОП ЦЕНА

Предимства на препарата:

Препарата има най-функционална форма с изразен ръб за гризане и по-малък контакт със земята. Отровните примамки за гризачи съдържат пиретроид и фунгицид, което ги прави устойчиви на влага и плесенясване и по този начин остават активни за изяждане от гризачите по-дълго време.

Препарата е неустоимо привлекателен за гризачите и причиняващ смърт след еднократно приемане, с най-дълъг срок на годност, спестява време и пари както на професионалистите, работещи с него, така и на техните клиенти.

Начин на приложение:

Примамките от отрова за гризачи сторм се поставят в обитаемите от гризачите дупки или по дължината на пътеките, по които се движат. Местата на обитаване се проверяват на третия ден след поставянето на примамките и ако не са изядени се преместват на друго място, а изядените се заместват с нови.

Проверките се повтарят през седем дни. Обикновено 3-4 добавяния са достатъчни, за да унищожат гризачите в битовите и складовите помещения. Препарата може да бъде залаган и в дератизационни тунели с ключ, които се поставят в зони с наличие на гризачи или следи от тях.

Разходна норма:

Залагане на сторм против плъхове 10-12 блокчета на групи по 2-3 блокчета през 10 метра (през 5 метра при силно нападение)
Залагане на сторм против мишки 3-4 блокчета поединично през 2 метра.

 

Внимание:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).
 

GHS Пиктограми

Storm блокче отрова за гризачи BASF НА ТОП ЦЕНА

Технически характеристики

МАРКА: Basf АДВ:: Флокумафен Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на мишки и плъхове или следи от тях Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Парафинов блок Доза на приложение: Против плъхове: 10-12 блокчета на групи по 2-3 блокчета през 10 метра (през 5 метра при силно нападение) Против мишки - 3-4 блокчета поединично през 2 метра. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 9 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: на родентицида син Безплатна доставка: Да Доставка до: 48 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг
Вашата оценка:
img
Сторм Ултра BASF отрова за гризачи, мишки и плъхове 9 кг Добави