Препарат против дървеници, хлебарки, мравки, мухи Ултимум 25 мл

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
6,29 лв.
Ефективен препарат против дървеници, хлебарки, мухи, мравки
SKU: 200080
Тегло: 0,025 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251843664

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Препарат против дървеници, хлебарки, мравки, мухи  EFFECT ULTIMUM PRO 25 мл 

Препарат против насекоми Ефект Ултимум, Водоразтворим емулсионен концентрат ( ЕК). Препарат за моментално унищожаване на дървеници, хлебарки, мравки, мухи.

Препарата съдържа тетраметрин, перметрин и пиперонилбутоксид (РВО). Тетраметрин има бърз ефект (нок-даун ефект), докато перметрина има допълнителен остатъчен ефект и РВО повишава ефективност.

Продуктът засяга нервната система на насекомите, действа  бързо при контакт и / или при поглъщане. Особено подходящ за контролиране на големи и плътни популации дървеници, хлебарки, мравки, мухи. Продукта е стабилен на слънчева светлина. Може да се ползва за вътрешни и външни площи. Предлага се в малка опаковка от 25 мл за масови потребители и голяма опаковка от 1 литър за професионална употреба.

Препарат срещу насекоми на ТОП ЦЕНА

Употреба на препарата: 

Инсектицида е чудесен избор  за борба с пълзящи и летящи насекоми - хлебарки (Blatella germanica, Blatta orientalis), мравки (Lasius niger), дървеници (Cimex lectularius) и мухи (Musca Domestica

Област на приложение: 

За употреба в частни и обществени закрити помещения, както и на открито, транспортни средства, контейнери за съхранение на отпадъци, транспортни средства за животни и местата за настаняването им, в промишлени хранителни складове и отделения за съхранение и в пространството около сградите.

Описание на начина на употреба:

От препарата против насекоми Ултимум се приготвят се водни работни разтвори. Разклатете продукта преди употреба. Третират се местата, където насекомите се крият, обитават, преминават, като се обръща по-специално внимание на пукнатините, процепите, върху стенните ръбове, както и на всички скрити места.

Препарата против насекоми е предназначен за употреба веднага след приготвянето му. След употреба да се избягват третираните повърхности.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да използвате лични защитни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Доза на приложение

25 ml от продукта в 5 l вода.

Разходна норма:

5 L работен разтвор /100 m2 повърхност.

Интервал между приложенията

Обработката може да се повтори при необходимост.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След третиране на закрито, помещенията се проветряват в продължение на 60 минути

 

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Перметрин – 0.6 g/100 g Тетраметрин – 0.1 g/100 g Пиперонил бутоксид – 0.18 g/100 g Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 25 ml от продукта в 5 l вода. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: дървеници, хлебарки, мравки, мухи Количество: 25 мл. Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Славов
  Оценка:
  100%
  Много добре бързо и ефикасно действа.Мисля че е добре да се промени ампулата.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Препоръчва
  Дървени

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървеници, хлебарки, мравки, мухи Ултимум 25 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против дървеници, хлебарки, мравки, мухи Ултимум 25 мл Добави