Препарат против къртици течност 500 мл Брос

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
10,50 лв.
Течен препарат против къртици
SKU: 203001
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517187818

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Препаратът Брос представлява силно ароматна течност, предназначена да отблъсква къртици и други подземни вредители. Произведен на основата на етерични масла, той е безвреден за растения и насаждения.Препаратът е безвреден за растения и насаждения.

Активно вещество:

Етерично масло от лавандин: 0.05% – има силно прогонващ ефект върху къртици. Продукта се предлага и в комплект със ефективен капан за къртици.

Начин на действие:

Продуктът създава мощна ароматна бариера, която се разпространява в подземните тунели на къртицата. Силният аромат кара къртиците да избягват тези места и да се изтеглят от третираните зони.

Приложение:

Подходящ за използване в градини, дворове и озеленени площи, като се поставя в тунела на подземния гризач.

Разходна норма:

30 мл в един тунел или къртичина.

Ароматен стопер против къртици>>топ цена>>препарати против подземни гризачи

Начин на употреба:

1.Подготовка

Открийте новообразувана къртичина и разкопайте, докато намерите тунела. 

2.Нанасяне

Излейте посочената доза от препарата в тунела.

3.Затваряне

Заровете дупката, за да се разпространи ароматът по подземните прходи на вредителя. 

Повторете процедурата при нови къртичини и след дъжд. При определени климатични условия, препаратът остава ефективен до 2 месеца.

Мерки за безопасност:

Носете предпазни ръкавици при работа с препарата. Ако продуктът попадне в очите – Промивайте внимателно и продължително с вода.

Съхранение:

Да се държи далеч от деца.

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross АДВ:: Етерично масло от лавандин 0,05% Начин на прилагане: Поставя се в тунела на подземният гриза Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 30 мл в един тунел или къртичина Предупреждение за опасности: P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P280 Използвайте предпазни ръкавици P305 + P351 + P338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няко Целеви Вредител: Къртици Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против къртици течност 500 мл Брос
Вашата оценка:
img
Препарат против къртици течност 500 мл Брос Добави