Препарат против къртици течност 500 мл Брос

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
10,50 лв.
Течен препарат против къртици
SKU: 203001
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517187818

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Препарат против къртици с отблъскващ аромат Bros 500 мл

Течен препарат против къртици, който отблъсква подземните гризачи от градината. Препарат против къртици Брос е силно ароматна течност, която е създадена да прогонва и отблъсква подземните вредители. Продукта създава мощна ароматно бариера, която се разпространява в подземните тунели на къртицата, като тя избягва да посещава тези места.

Ароматният стопер против подземни гризачи е произведен на база етерични масла и е безвреден за растения и насаждения. Течността се прилага дирекно в подземните тунели на вредителите. Има прогонващ ефект върху къртица и други видове поземни гризачи.

Продукта се предлага и в комплект със ефективен капан за къртици.

Ароматен стопер против къртици>>топ цена>>препарати против подземни гризачи

Как действа препарата Брос течност против къртици:

Препарата е разработен на база етерично масло от лавандин 0,05% , което има силно прогонващ ефект върху къртици препарата създава.

Начин на приложение:

Препарата се сипва директно в тунела на къртицата за целта е необходимо да откриете новообразувана къртичина и да разкопаете докато не намерите тунела.В дупката излейте около 30 мл от Брос препарата против къртици.

Заровете дупката,като върнете изкопана пръст обратно така че миризмата да се разпространява по лесно навътре в тунелите на къртицата.Продуктът оказва силно въздействие върху къртиците веднага след нанасянето му и оказва пълна ефективност след 1-2 дни. Повторете процедурата в нови къртичини и след валежи. В определени климатични уловия препарата е ефективен до 2 месеца.

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross АДВ:: Етерично масло от лавандин 0,05% Начин на прилагане: Поставя се в тунела на подземният гриза Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 30 мл в един тунел или къртичина Предупреждение за опасности: P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P280 Използвайте предпазни ръкавици P305 + P351 + P338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няко Целеви Вредител: Къртици Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против къртици течност 500 мл Брос
Вашата оценка:
img
Препарат против къртици течност 500 мл Брос Добави