Бактерицидна пура Ledvance 30 w

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
45,90 лв.
UVC бактерицидна лампа 30W
SKU: 200331
Производител: Ledvance
EAN: 4058075502642

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ledvance

Описание и начин на употреба

UVC Бактерицидна лапа без озон Ledvance 30 w

Бактерицидна пура, която служи за употреба в бактерицидни лампи от закрит или открит тип. UVC лампата не излъчва озон и има мощност от 30 W. В сравнение с други подобни проукти тази бактерицидна пура има продължителност на живота около 10 800 часа. Бактерицидните пури са специални осветлителни тела за UVC светлина  и дължина на вълната (253.7 nm). Степента на дезинфекция зависи от мощността на източника и продължителността на облъчването от бактерицидната лампа. Зависимостта между необходимата дозата на облъчване за унищожаване на определен процент от някои вируси .

Предопреждения за опастност при бактерицидни пури

Абсолютно  недопустимо е по време на работа на бактерицидните пури в помещенията да има хора и животни. Не се излагайте на директно облъчване на бактерицидната пура. За да избегнете рискове свързани с експлоатацията на тази бактерицидна пура не се излагайте на директно облъчване на UVC . Тази пура е предназначена за специализирано осветление и не може да се използва, като обикновено осветително тяло.

Важно: ОПАСНО за очи и кожа не се излагай на директно облъчване.

 

Технически характеристики

МАРКА: Ledvance Площ на покритие: В зависимост от употребата Честотен обхват: UVC 253.7 nm Работна температура: 15 + 50 градуса Интервал на работа: : В зависимост от употребата Друго: UVC 30W G13 T8 Категория на потребителите: Масова и професионална Размери: 893,4 X 25,5. G13 Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Няма Технология: Дезинфекция с UVC Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна пура Ledvance 30 w
Вашата оценка:
img
Бактерицидна пура Ledvance 30 w Добави
Може да имате нужда и от това: