Телефон 0879 400 500

Капан за мишки и плъхове с лепило Catchmaster 48ROOF 2бр.

Капан за мишки и плъхове с лепило Catchmaster 48ROOF 2бр.

Цена (с ДДС):
7,89 лв.
В наличност
Брой:
Капан с лепило за мишки, плъхове, насекоми и змии
Характеристики

Артикулен номер: 400178

Тегло: 0.1000

Производител:

Сподели

Капан за мишки, плъхове, насекоми и змии плоскост с лепило Catchmaster 48ROOF 2бр.

Готов за употреба нетоксичен капан за гризачи, насекоми и змии. Плоскост с размери 13 х 18 см. Съдържа най-здравото и силно незасъхващо лепило с незабавен улов при контакт. Една плоскост може да улови повече от един плъх, поне шест мишки и стотици насекоми. Съдържа примамка с аромат на вишни. Слага край на умирането на гризачи в кухини и двойни стени. Удобно изработена така, че пръстите да нямат контакт с лепилото. Особено подходящи за хранителни обекти или там, където употребата на токсични примамки е забранена или нежелана. Безопасна за работа, замества пружинните убиващи капани. Може да се използва самостоятелно или в дератизационна кутия.

Опаковката включва парче маджун Hercules HP1-15 за фиксиране върху под, первази, греди, тръби и други повърхности, което прави невъзможно извличанетона лепливата плоскост от по-едри плъхове.

Указания за употреба:

1. Отделете двете плоскости и ги поставете на пода, с лепилото нагоре, надлъжно покрай стените или по покривни греди, первази, по пътечките или на местата, където сте забелязали гризачи, насекоми или змии.

2. За да увеличите ефективността, поставете в средата ядки, парченце сирене, конфитюр или всичко друго, с което се хранят плъховете, мишките или насекомите.

3. Разделете маджуна на 8 равни части и поставете по едно парче отдолу, във всеки ъгъл на двете плоскости, разположете ги върху желаната повърхност и притиснете добре за да залепнат стабилно. Този маджун не цапа и оставя петна след отстраняване на плоскостите.

4. В условия на запрашеност, покрийте лепливите плоскости с парче картон, дъска или тротоарна плоча, за да ги запазите от запрашаване и удължите живота им.

5. Проверявайте капаните ежедневно или когато чуете шум. Когато има уловен гризач,подменете капана, като носите здрави индустриални ръкавици.

6. Ако в рамките на 5-7 дена не сте уловили гризачи, преместете лепливите плоскости на друго място.

Внимание: Съхранявайте далече от достъпа на деца и нецелеви животни, на хладно, сухо място, далече от слънчева светлина. В случай на контакт с лепилото, използвайте растително или минерално масло, за да го отстраните от кожата. Използвайте разредител за боя, за да го отстраните от пода или други повърхности.

Размери на един капан: 13 х 18 см

Съдържание: 2 броя + парче маджун Hercules HP1-15.

Производител: AP&G Co. Inc., 170-53rd. St., Brooklyn, NY 11232, USA

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: