Комплект препарат против змии и уред против змии

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
69,98 лв.
Уред против змии за 1500 кв.м и Препарат против змии Rettil Raus Mondo Verde
SKU: 200134
Тегло: 2,000 кг.
Производител: leaven & Mondoverde
EAN: 8012526035987
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde
Купете заедно на по-ниска цена
=
Спестяваш 10,63 лв.
105,65 лв.

Описание и начин на употреба

Комплект за прогонване на змии и гущери от двора и градината уред с механична вибрация и сух препарат против змии за тревни площи

Комплект от електронен уред против змии, гущери и подземни гризачи, къртици и сляпо куче с мощен мотор и механична вибрация с площ на защита до 1500 кв.м и сух гранулиран препарат против змии  Mondo Verde Rettil Raus 1000 мл с площ на защита 70-80 кв.м .

Комплекта е подходящ за защита на тревни и земни площи от нападение на змии, къртици, сляпо куче. Комплекта има за цел да ви предостави максимална защита от змии и гущери като, използва бързото действие на препарата за защита от влечуги и дълготрайното действие на уреда против змии.

Може да откриете и комплект уред срещу змии в комплинация с течен препарат за защита на бетонни пътеки или обради на топ цена. Ако желаете може да закупите всички продукти по-отделно.

Защита от змии и гущери на двора и градината>>препарати>>уреди>>топ цени

 

Действие уред:

Електронният уред против змии и подземни гризачи има обхват на действие 1500кв.м или кръг с диаметър 40-45м. Уреда  има мощен механичен мотор, който излъчва механична вибрация, която прогонва змиите, къртиците и слепите кучета.

Уреда се захранва от 4бр R20 алкални батерии, които издържат от 4-6 месеца ефективна защита, устройството излъчва механичната вибрация през 25 сек. Уреда против змии и подземни гризачи е под формата на метално колче, което се забива в земята.

Ефекта на устройството зависи от плътността на почвата или колкото по плътна е почвата толкова по -добре се разпространяват вибрациите по нея, колкото по ниска плътност има почвата толкова по слабо се разпространяват вибрациите.

Ефект от уреда против змии и подземни гризачи:

Първоначалният ефект на уреда може да отнеме до 14 дни след поставянето му, когато става дума за къртици или сляпо куче. Когато използвате уреда за защита от змии действието е по -бързо. 

Разположение и монтаж на уреда за защита от змии и подземни гризачи:

Уреда против змии покрива 1500кв.м или кръг с диаметър 40-45м. Преди да забиете уреда в земята имайте в предвид, че дори и мощната механична вибрация не може да премине през вкопани бетонови пътеки, основи на къщи, огради или други масивни конструкции.

Точно заради това трябва да позиционирате уреда възможно най- далеч от тях. Не забивайте уреда с чук или друг предмет, който може да го повреди. Преди да поставите уреда направете отвор в земята с тънък твърд предмет на дълбочина до специалният маркер, който е на корпуса на уреда .

След което забийте уреда ръчно, чрез натиск до линията, която показва нивото на забиване на уреда против змии.

Технически характеристики:

Размери: дължина 41,5 х диаметър 8.00 см.
Площ на покритие: 1500 кв.м
Захранване:Батерии 4 x R20/ алкални/-не са включени в комплекта
Материал:Алуминии и пластмаса
Тегло: 500гр.
Гаранция: 12м.
Произход:Тайван

 

Препарат против змии Mondo Verde Rettil Raus 1000мл:

Гранулираният препарат против змии създава силна ароматна бариера, която отблъсква и пропъжда влечугите от обработените с него площи. Препарата против змии е направен от етерично масло на камфор и растения, които е известно, че змиите не харесват и избягват.

Препарата против змии е предназначен за тревни и земни площи. Малките му гранули се разпиляват в корените на тревата и почвата, като по този начин осигуряват надеждна защита от змии без да бъдат премахнати от фактори, като косене на трева или атмосферни влияния като вятър и дъжд. 

Разходна норма:

С препарата може да обработите плътно до 70-80 кв.м при разходна норма 50-60 мл на 4/5 кв.м. Или може да направите защитна ивица с ширина 10-20см на площ от 100 150 л.м

Употреба на препарата за змии:

Препарата се поръсва  на места, където сте забелязвали наличие на змии или места, където е възможно да се появят. Изсипете малко количество от препарата в измерителната чашка, която е върху капачката на препарата.

Направете тънка ивица  около 20 см от препарата по дължината на цялата площ, която желаете да защитите от навлизане на змии. Ако площта, която желаете да защитите вече е нападната от змии и трябва да ги прогоните започнете да нанасяте препарата от вътре навън, като дайте време на влечугите да напуснат двора ви, и след това направете защитна ивица с ширина 20см  по цялата дължина на имота ви.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: Уред :1500 кв.м, Препарат: 750мл. Може да обработите 50кв.м Честотен обхват: на всеки 20-30 сек. Комплекта съдържа: : Уред против влечуги и препарат срещу змии тип гранула Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) АДВ:: на препарата: Етерични масла напоени в инертен материал Начин на прилагане: Препарат: Поръсване. Уред забиване в зони с наличие на змии Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Виж етикета Предупреждение за опасности: P102-Съхранявайте далеч от достъп на деца P103-Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба P273-Не изхвърляте в околната среда P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно рег Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Змии, гущери, гекони Количество: Препарат:1000 мл. Размери: 41.5 x 8 x см Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Уред: да. Препарат: повторете обработката след дъжд Материал: Пластмаса и метал Технология: Механична вибрация, Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. ЗМИЯ
  Оценка:
  100%
  Успешно работи срещу змии.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Комплект препарат против змии и уред против змии
Вашата оценка:
img
Комплект препарат против змии и уред против змии Добави
Може да имате нужда и от това: