Телефон 0879 400 500

Препарати против къртици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
6,80 лв.
Карбид за прогонване на полевки и сляпо куче 500гр
 
50,67 лв.
Комплект от Мощен уред против къртици и Карбид против къртиц
 
24,00 лв.
Препарат против къртици, сляпо куче и видри 1 кг.
 
10,90 лв.
Гранули за защита от къртици, сляпо куче и видри 250 гр.
 
33,60 лв.
Ефективен комплект за защита от къртици
 
9,90 лв.
Течен препарат против къртици
 
27,80 лв.
Препарат за прогонване на къртици от двора и градината
  Промо

Нормална цена: 11,99 лв.

Special Price 9,90 лв.

Комбинирана отрова за гризачи и подземни гризачи 300гр
 
7,49 лв.
Димки за борба с къртиците и сляпо куче 5бр.в кутия.
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Това са продукти, които отблъскват подземните гризачи от Вашия двор и градина. Борбата срещу къртиците може да бъде спечелена, само ако се използват ефективни препарати. 

Как действат

Повечето препарати са произведени от силно ароматни етерични масла на растения, които къртиците не харесват и избягват. Този тип продукти се предлагат в няколко формулации като течност, гел кубчета и сухи гранули. В повечето случаи разликите между различните формулации са много малки и зависят от личните предпочитания на всеки потребител. 

Как се използват

Препаратите се прилагат директно в тунелите на подземните гризачи. Това означава, че предварително трябва да разкопаете и разкриете прохода на къртицата. След това поставяте веществото директно в предварително изкопаната дупка - количеството е различно за всеки продукт (прочетете инструкцията за употреба). След това върнете изкопаната пръст и затрупайте дупката. Така силният аромат се разпространява навътре и прогонва подземните гризачи. Тези вещества не са отрови, те прогонват животните без да ги нараняват.

Карбид 

Това е различен препарат, който се използва от много години за прогонване на подземни гризачи. Както е известно, карбидът има бурна химична реакция при допира си с вода, като обикновено започва да пуши. Карбидът представлява сухо вещество, наподобяващо парче скала или камък, има белезникав цвят и отличен ефект при борбата с къртици. Поставя се в предварително разкопания коридор на животното, след което с изкопната пръст го затрупвате така, че димът да не излезе от тунела и поливате с вода. Ефектът е бял дим, който се носи навътре и по този начин прогонва животните от активния проход.

Димни патрони

Димните патрони използват дим, който прогонва слепите кучета и къртиците от техните тунели. Поставят се в предварително разкопан коридор или къртичина. Палят се с кибрит или запалка и веднага след запалване се поставят в прохода на животното. Целта е димът да се разнесе във всички коридори на подземните гризачи. По правило едни димен патрон се пуска в една къртичина или дупка. Димът прогонва животните от обичайните им местообитания.

Откъде да купите

В последно време много по-търсени са методите за прогонване на вредители, без летален край за животните. Предложенията, които ще откриете онлайн на Otrovi.com са не само ефективни, но и хуманни. Унищожете проблема с досадните животинки окончателно и на достъпни цени.