Телефон 0879 400 500

Препарати против къртици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
6,80 лв.
Карбид за прогонване на полевки и сляпо куче 500гр
 
50,67 лв.
Комплект от Мощен уред против къртици и Карбид против къртиц
  Промо

Нормална цена: 27,60 лв.

Special Price 23,99 лв.

Препарат за прогонване на къртици от двора и градината
 
8,80 лв.
Комбинирана отрова за гризачи и подземни гризачи 300гр
 
27,90 лв.
TALPA RAUS-Препарат против попово прасе, конощип, къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.
  Промо

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 17,91 лв.

Препарат за отблъскване и прогонване на къртици Roditor Gel
 
19,50 лв.
TALPA RAUS-Препарат против попово прасе/конощип/, къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.
 
17,20 лв.
TALPA RAUS препарат против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.
 
7,49 лв.
Димки за борба с къртиците и сляпо куче 5бр.в кутия.
 
32,90 лв.
Препарати за борба с къртици комбинация от гел и гранула Mondo Verde
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Препарати против къртици

Препаратите против къртица са продукти, които отблъскват подземните гризачи от вашият двор и градина. Борбата с къртици може да бъде спечелена, ако се използват правилните продукти и препарати срещу къртици. 

Как действат препаратите против къртици:

Повечето препарати против къртици са произведени от силно ароматни етерични масла на растения, които къртиците не харесват и избягват. Този тип продукти се предлагат в няколко формулации като течност, гел кубчета, и сухи гранули. В повечето случай разликите между различните формулации е много малка и зависи от личните предпочитания на всеки потребител. 

Как се използват препаратите против къртици:

Препаратите против къртици се прилагат директно в тунелите на подземните гризачи. Това означава, че предварително трябва да разкопаете и разкриете тунела на къртицата. След, като разкриете тунела на къртицата поставяте препарата директно в предварително изкопаната дупка количеството е различно за всеки продукт (прочети инструкцията за употреба на продукта.) След поставяне на препарата върнете изкопаната пръст и затрупайте тунела. Така силният аромат на препарата се разпространява в тунела и прогонва къртиците. Препаратите против къртици не са отрови за къртици. Продуктите прогонват подземните гризачи без да ги нараняват.

Карбид за сляпо куче и къртици:

Това е различен препарат, който се използва от много години за прогонване на къртици.Както е известно карбида има бурна химична реакция при допира си с вода, като обикновено започва да пуши. Карбида представлява сух продукт наподобяващ парче скала или камък има белезникав цвят и отличен ефект при борбата с къртици. Карбида се поставя в предварително разкопаният тунел на къртицата след, което с изкопната пръст затурвате карбида, така, че дима да не излезе от тунела и поливате с вода, ефекта е бял дим, който се носи в тунела на подземните гризачи и по този начин ги прогонва от активният тунел.

Димни патрони против къртици:

Димните патрони против къртици използват дим, който прогонва къртиците от техните тунели.Димните патрони против къртици се поставят в предварително разкопан тунел или къртичина. Димните патрони се палят с кибрит или запалка веднага след запалване се постят в тунела на къртицата, целта е дима да се разнесе във всички тунели на подземните гризачи. По правило едни димен патрон се пуска в една къртичина или тунел на къртица. Дима прогонва слепите кучета и къртиците от обичайните им место обитания.