img

Димки за борба с къртици и сляпо куче /димни патрони/ - 5бр

В наличност
Цена (с ДДС):
7,49 лв.
Добави
Димки за борба с къртиците и сляпо куче 5бр.в кутия.
SKU: 10590
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Китай

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Димки за борба с къртици и сляпо куче димни патрони

Димките против сляпо куче и къртици, имат за цел да прогонят подземните гризачи от площа, на която ги използвате. Димките се поставят в предварително разкопана къртичина или дупка на сляпо куче. 

Начин на употреба на димките против къртици:

Разравя се дупката на активната къртичина, запалва се димката, поставя се вътре и се зарива с пръст, както и останалите дупки, за да може димът да се разпространи само в тунелите на къртиците, сляпо куче. Обработката се повтаря след три дни, за да се установи активността на къртичините. Всички купчинки пръст или тунели се заравняват и в продължение на две седмици се наблюдават за признаци на ровеща дейност или поява на нови къртичини. Ако след поставянето на димките за борба с къртици се появяват нови къртичини повторете обработката отново. След поставяне на димката и затрупване с пръст се отдалечете на минимум 8м от точката на пушек.

Ефективност на димките срещу сляпо куче и къртица:

Най-голям ефект се постига по време на активност на сляпото куче/къртицата – сутрин рано или привечер.

ВАЖНО: Димката се употребява само на открито. Да не се използва за друго освен за описаното на етикета. При не правилна употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място  далеч от достъп на деца и домашни любимци.

Стандартна доза: 1 димка на 2 дупки.
Тегло: 20 гр.
Опаковка: 5бр.
Производител: Чайнаскай пиротехника Ко.

 

 

 

 

 

Технически характеристики

Тегло: 0.200000 МАРКА: КИТАЙ Площ на покритие: Един димен патрон за две къртицини Интервал на работа: : Повтори при нужда Комплекта съдържа: : 5 броя димки против подземни гризачи Начин на прилагане: Директно в тунела на подземните гризачи Предупреждение за опасности: 1 димка за две къртичини Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче Количество: 5 броя Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Димки за борба с къртици и сляпо куче /димни патрони/ - 5бр
Може да имате нужда и от това: