img

Димки за борба с къртици и сляпо куче димни патрони - 5бр

В наличност
6 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
7,49 лв.
Добави
Димки за борба с къртиците и сляпо куче 5бр.в кутия.
SKU: 10590
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Китай
EAN: 3800143306789

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Димни патрони за борба с къртици, сляпо куче и полевки кутия 5 броя

Димни патрони изпускащи дим против къртици, сляпо куче и полевки, комплект от 5 броя. Продукта има за цел да прогони подземните гризачи от площта, на която ги използвате. Димните патрони се поставят в предварително разкопана къртичина или дупка на сляпо куче. Непосредствено преди това се пали фитила, който разпалва основният димен патрон.

След запалване димният патрон се поставя в предварително разкопаната дупка и след това се затрупва с пръст. Това се прави с цел дима да се разпространи по тунелите на вредителите.

 

Димни патрони срещу къртици>>топ цена>>димка

Начин на употреба на димките против къртици:

Разравя се дупката на активната къртичина, запалва се димката, поставя се вътре и се зарива с пръст, както и останалите дупки, за да може димът да се разпространи само в тунелите на къртиците, сляпо куче. Обработката се повтаря след три дни, за да се установи активността на къртичините.

Всички купчинки пръст или тунели се заравняват и в продължение на две седмици се наблюдават за признаци на ровеща дейност или поява на нови къртичини. Ако след поставянето на димките за борба с къртици се появяват нови къртичини повторете обработката отново. След поставяне на димката и затрупване с пръст се отдалечете на минимум 8 м от точката на пушек.

Ефективност на димките срещу сляпо куче и къртица:

Най-голям ефект се постига по време на активност на сляпото куче и къртицата – сутрин рано или привечер.

ВАЖНО: Димката се употребява само на открито. Да не се използва за друго освен за описаното на етикета. При не правилна употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място  далеч от достъп на деца и домашни любимци.
Стандартна доза:  1 димен патрон на 2 дупки.
Опаковка: 5 броя димени патрони срещу къртици

 

 

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: КИТАЙ Площ на покритие: Един димен патрон за две къртицини Интервал на работа: : Повтори при нужда Комплекта съдържа: : 5 броя димки против подземни гризачи Начин на прилагане: Директно в тунела на подземните гризачи Предупреждение за опасности: 1 димка за две къртичини Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче Количество: 5 броя Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Димитър 5 броя

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Цариградско шосе 66 А, София 1784
  Не съм ги опитал още

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Борба с къртици
  Опитвал съм всичко друго-неуспешно

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Димки
  Скжф това тдт

  Оценка от

  Публикувано на

 5. коментар
  отлична работа

  Оценка от

  Публикувано на

 6. Димки
  За къртици

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Димки за борба с къртици и сляпо куче димни патрони - 5бр
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: