Димки за борба с къртици и сляпо куче димни патрони - 5бр

В наличност
5 5
6 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
10,30 лв.
Димки за борба с къртиците и сляпо куче 5бр.в кутия.
SKU: 10590
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Китай
EAN: 3800143306789

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Димни патрони за борба с къртици, сляпо куче и полевки кутия 5 броя

Димните патрони са отлично решение срещу нежелани вредителите на вашата територия – къртици, сляпо куче, полевки. Предлагат се 5 броя в комплект, достатъчни за третирането на 10 дупки, направени от подземни гризачи. Димните патрони за борба с вредители са изключително успешни срещу къртици и ще ги прогонят от вашите земи.

Достатъчно е да проучите навиците на вредителя, да намерите тунелите и къртичите дупки, където да поставите димката. За постигане на добра ефективност, трябва да извършите прецизно разкопаване на дупката, направена от тези вредители или от сляпо куче.

Бъдете внимателни да не разрушите тунела, защото по този начин може да блокирате пътищата на вредителите. Непосредствено преди да поставите димката срещу гризачи в тунела, трябва да запалите фитила. След поставянето на димния патрон вътре, димът ще се разпространи по цялото му продължение и чрез действието си ще създаде предпоставка за прогонването им.

 

Димни патрони срещу къртици>>топ цена>>димка

Начин на употреба на димките против къртици:

Активните къртичини и могили се обработват внимателно чрез прецизно разравяне. Димката се запалва и след поставянето ѝ в къртичината трябва да заровите с пръст дупката. По този начин димът няма да се разпространи в пространството, а ще остане в тунелите за по-активна и качествена борба против подземни вредители. За качествена обработка и прогонване на гризачите трябва да се повтори отново след 3 – 5 дни. 

Заровените с пръст дупки следва да се наблюдават за активност в продължение на две седмици и ако се забележи такава, да се предприеме прилагане на димни патрони отново. 

За ваша сигурност, когато запалите димните патрони и ги заровите трябва да стоите на разстояние от 8 метра

Ефективност на димките срещу сляпо куче и къртица:

Подземните гризачи са най-пасивни през целия ден, а активността им се проявява рано сутрин и привечер. За обработването на една дупка е подходящо да използвате два броя. Употребявайте само на открито и не използвайте продукта против вредители в закрити помещения.

Изпълнете инструкциите на производителя за безопасност и съхранявайте далеч от деца и домашни любимци. По време на обработката всички хора и домашни животни трябва да бъдат на безопасно разстояние.

Предназначението на димката не е да убие гризачите, а да ги прогони. Ако след неколкократна употреба продължавате да забелязвате къртича активност, комбинирайте със соларен или ултразвуков мощен уред, доказани като ефективни средства срещу продължително обитаване на неприятели от този вид. 

ВАЖНО: Димката се употребява само на открито. Да не се използва за друго освен за описаното на етикета. При не правилна употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място  далеч от достъп на деца и домашни любимци.
Стандартна доза:  1 димен патрон на 2 дупки.
Опаковка: 5 броя димени патрони срещу къртици

 

Технически характеристики

МАРКА: Китай Площ на покритие: Един димен патрон за две къртицини Интервал на работа: : Повтори при нужда Комплекта съдържа: : 5 броя димки против подземни гризачи Начин на прилагане: Директно в тунела на подземните гризачи Предупреждение за опасности: 1 димка за две къртичини Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче Количество: 5 броя Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Димитър 5 броя
  Екстра е димилката

  Оценка от

  Публикувано на

 2. къртици
  Доволен съм

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Борба с къртици
  Оценка:
  100%
  Опитвал съм всичко от всякакви магазини-неуспешно. Тук има различно отношение към проблемите ми с къртици и насекоми за сега това е най-доброто , на което съм попадал като услуга и продукти.
  Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

 4. къртотреп
  Оценка:
  100%
  яко пуши в къртичината, гадовете бягат

  Оценка от

  Публикувано на

 5. коментар
  Оценка:
  100%
  отлична работа

  Оценка от

  Публикувано на

 6. Димки къртомор
  Оценка:
  100%
  За къртици, супер са!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Димки за борба с къртици и сляпо куче димни патрони - 5бр
Вашата оценка:
img
Димки за борба с къртици и сляпо куче димни патрони - 5бр Добави
Може да имате нужда и от това: