COOPERMATIC спрей пълнител против мухи,оси,винарки

В наличност
5 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
21,99 лв.

COOPERMATIC FLYKILLER Пълнител – унищожител на мухи, оси, винарки, комари 250мл.

SKU: 2014
Тегло: 0,300 кг.
Производител: ZELNOVA-Испания
EAN: 8411125040000

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zelnova

Описание и начин на употреба

Спрей пълнител срещу мухи, оси, винарки, комари ZZ COOPERMATIC  250 ml

ZZ COOPERMATIC FLYKILLER е аерозолен инсектицид, който унищожава мухи, оси, комари, винарки в закрити помещения. Препарата съдържа голям процент естествени пиретрини и пиретроиди, което го прави високо ефективен против летящи насекоми и максимално безопасен за хора и животни.

Пълнител ZZ Coopermatic може да се използва ръчно като впръскате от препарата за 6-7 секунди във всяко помещение с размер до 20-30 куб.м. Препарат може да се използва заедно с електронен диспенсър, който впръсква ZZ Coopermatic препарат против мухи, оси, комари, винарки на различни интервали от време. По този начин се извършва напълно автоматична обработка против летящи насекоми с високо качество.

Инсектицида се предлага като резервен пълнител за диспенсър и в комплект с машинка и пълнител.

ZZ Copermatic препарат против мухи на топ цена

Как действа:

ZZ Coopermatic е аерозолен флакон под налягане, който действа основно от силата на високата концентрация на естествени пиретрум в помещението, като унищожава летящите насекоми бързо и ефективно. Инсектицида осигурява ефикасен контрол на въздушното пространство в закрити помещения срещу всички летящи насекоми, особено срещу мухи и комари.

Област на приложение:

ZZ COOPERMATIC FLYKILLER  намира широко приложение в обекти като хотелски фоайета, градини, спедиции, складове, веранди, хижи, паркинги, гаражи, сгради с обществено предназначение, селскостопански помещения. Пълнителя е съвместим само с оригинална COOPERMATIC машинка.

Състав : декан,екстракт от пелитра, пиперонил бутоксид ,изобутан

Как да използвам с Диспенсър:

При употреба с електронен диспенсър пълнителя издържа 3214 броя пръскания или 33 дни като интервала на впръсквания е 15 минути. Електронният диспенсър се поставя в закрити помещения, като един диспенсър с препарат се поставя в помещение до 170 куб. м.

Как да използвам на ръка:

Пръскане на ZZ Copermatic на ръка е възможно, като впръскате от препарата за 6-7 секунди във закрито помещение с площ до 20-30 куб. м. За по-големи помещения увеличете времето на пръскане пропорционално с площта.

Помещението се затваря за 10-15 минути, през това време препарата действа унищожаващо на всички летящи насекоми в закритото пространство. След, което е необходимо да проветрите помещението за около 30 минути.

Предпазни мерки и съвети за безопасност:

 • Лесно запалим.
 • Да се пази далеч от деца!
 • Не излагайте на високи температури или възпламенителни точки. Не пушете.
 • Избягвайте директно вдишване.
 • При контакт с очите – наплискайте с вода.
 • Няма опасност от поглъщане.
 • Съхранявай на сухо  и проветриво място.
 • Не излагайте контейнерите на пряка слънчева светлина и високи температури.

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение на МЗ

МАРКА: Zelnova Площ на покритие: 170 m3 Интервал на работа: : Използва се с диспенсър, който може да настроите да работи в интервал 5-30 минути АДВ:: естествен пиретрин Антидот: Симптоматично Количество:: 1 бр Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Mухи, оси, винарки, комари на закрито! Количество: 250 мл Монтаж и приложение: Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Бързодействащ унищожаващ спрей
  Добър спрей

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Спрей
  Уникален

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Райчева
  пълнител

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Coopermatic
  Gjhghj

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Coopermatic
  Dobre

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: COOPERMATIC спрей пълнител против мухи,оси,винарки
Вашата оценка:
img
COOPERMATIC спрей пълнител против мухи,оси,винарки Добави