Препарат против мухи AGITA 10 WG 400 гр

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
139,90 лв.
Професионален препарат против мухи AGITA
SKU: 60012
Тегло: 0,400 кг.
Производител: Novartis Швейцария
EAN: 5420036906148
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Agita

Описание и начин на употреба

Професионален инсектициден препарат за унищожаване на мухи AGITA ( Аджита)

Борбата с мухи може да бъде истинско предизвикателство ако не разполагаме с качествени и надеждни  средства за защита от мухи. Препарат Аджита 10 ВГ  предлага бърз и добър резултат след третиране на зони с висока плътност на мухи (Musca domestica).

Препарат е един сред най-силните продукти срещу мухи на пазара като той се предлага в две разфасовки по малка от 100 гр за третиране на малки площи и по голяма от 400 гр за третиране на по-големи площи.

Как се използва Аджита против мухи:

Адита е сух гранулиран препарат, който се разрежда във хладка вода, препарата се нанася с четка на ивици с размер 10 x 30 см. За да получите максимална ефективност от нанасянето на препарата Аджита срещу мухи е необходимо да разредите препарата в точно съотношение 100 гр препарат се разреждат в 80 мл вода.

Разредете препарата в отделен съд, който няма да използвате за друго. След добавяне на водата в препарата е необходимо да разбъркате сместа до пълно разтваряне на гранулите.Продукта се нанася на места където има високи концентрации на мухи.

Препарата може да бъде нанесен на стени, огради или други места, ако обекта в който правите обработка против мухи не може да има леки оцветявания по стените може да нанесете препарата върху парчета картон или парчета шперплат, като същите се окачват или поставят в зоните с наличие на мухи.За да защитите 100 кв.м от мухи е необходимо да направите миним 20 точки с Аджита.

Аджита срещу мухи на топ цена

Разходна норма: 

100 g от препарата се разреждат в 80 мл хладка вода с приготвеният разтвор може да обработите 80-120 кв.м под или таван. Интервал между обработките 30-40 дни.

Състав: В 100 g Аджита 10 ВГ се съдържат 10 g Тиаметоксам и 0.05 g Цис-трикос-9-ен (мускалур) -полов феромон, силно привличащ мухите.

Къде се използва:

Срещу мухи в закрити и открити площи в животновъдни ферми или транспортиране на животни.И навсякъде където има проблеми с мухи свъзани с отглеждане на животни или животновъдни ферми.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Предпазни мерки:

 • Да не се допуска разпрашаване и разпръскване на гранулите.
 • Да не ce приготвя no-голямо кoличecтвo от необходимото за еднократна употреба.
 • При приготвянето и нанасянето на препарата, както и при почистването на съдовете и четките, трябва да се изпoлзвaт лични предпазни средства - ръкавици и oчилa.
 • Да не ce яде, пие или пуши no време на работа.
 • Да не се допуска вдишването на npax.
 • Да се избягва контакт с кoжaтa, очите и дрехите.
 • След работа да се измият откритите части на тялoтo и да ce сменят дрехите.
 • Да ce пази далеч от достъп на деца.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение 

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Agita Площ на покритие: от 400 гр може да направите 80 точки против мухи или да защитите 400 кв.м Интервал на работа: : 30-40 дни АДВ:: 100 g Аджита 10 ВГ се съдържат 10 g Тиаметоксам и 0.05 g Цис-трикос-9-ен (мускалур) -полов феромон, силно привличащ мухите. Начин на прилагане: Мазане с четка Антидот: Симптоматично Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мухи Количество: 400 гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Ангелов
  Град Габрово квартал младост офис на спйди еса

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против мухи AGITA 10 WG 400 гр
Вашата оценка:
img
Препарат против мухи AGITA 10 WG 400 гр Добави
Може да имате нужда и от това: