Удължители за стойка за газово оръдие против птици и животни ZON

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
72,50 лв.
Удължител за стока Zon
SKU: 10019
Тегло: 5,500 кг.
Производител: ZON Нидерландия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zon

Описание и начин на употреба

Универсален Удължител за Стойка на Газово Оръдие

Удължителят за стандартна стойка на оръдия против птици ZON представлява важен аксесоар, който помага за увеличаване на ефективността на газовите оръдия за прогонване на птици и диви животни. Той позволява на оръдието да се повдигне над насажденията и по този начин увеличава зоната на покритие чрез по-добро разпространение на звука.

Основни Характеристики:

  • Увеличена Зона на Покритие: Удължителят позволява на оръдието да издава детонации от по-висока точка, което подобрява разпространението на звука над растителността и увеличава обхвата на действие.

  • Регулируема Височина: С помощта на един комплект удължители можете да повдигнете оръдието до височина от 1,90 метра. За достигане до 2,40 метра са необходими два комплекта удължители.

  • Гъвкавост: Височината на оръдието може да се адаптира спрямо височината на насажденията във вашата градина или земеделска площ, което осигурява максимална ефективност.

Монтаж и Употреба:

  1. Прикрепете Удължителя:Удължителят се монтира лесно към стандартната стойка на газово оръдие ZON, като се прикрепя директно или чрез специални скоби, включени в комплекта.

  2. Регулиране на Височината:След монтирането на удължителя, регулирайте височината на оръдието според нуждите на вашата площ и височината на насажденията.

Употреба:

  • Зоната на Покритие: След като оръдието е монтирано на желаната височина, е готово за използване. Уверете се, че оръдието е позиционирано така, че да покрива максимално ефективно желаната зона.

Универсалният удължител за стойка на газово оръдие е идеалното решение за тези, които искат да увеличат ефективността на своите устройства за прогонване на птици и други вредители. С негова помощ, може да се постигне по-добро разпространение на звука и по-голям обхват на действие, което прави уреда изключително ефективен в борбата с нежеланите гости във вашата градина или земеделска площ.

Технически характеристики

МАРКА: Zon Комплекта съдържа: : Удължители за стойка на газово оръдие 3 бр Друго: Съвместими с : Всички стойки на марката ZON Начин на прилагане: Монтират се към стойка на газово оръдие Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Птици, диви животни Размери: 50 см дължина Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Плашило Цвят: Метален Безплатна доставка: Да Мерни единици: 24м.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Удължители за стойка за газово оръдие против птици и животни ZON
Вашата оценка:
img
Удължители за стойка за газово оръдие против птици и животни ZON Добави
Може да имате нужда и от това: