Препарат таблетки за септични ями Микробец 16бр.х 20гр.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
30,40 лв.
Микробец таблетки за почистване на септични ями
SKU: 500103
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517059436

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

 Микробец таблеки за септична яма с бактерии и ензими 16 х 20 гр.

Септичните ями имат необходимост от периодично почистване, поради натрупването на биологични и небиологични отпадъци. Микробец е ефикасен микробиологичен препарат по формата на таблетки, чрез който се разгражда съдържанието на септична яма.

Той има почистващо действие, премахване на струпването на отпадъци, неутрализиращо неприятните мизиризми и отпушващо. Таблетите са подходящи за прилагане във всички видове септични канавки и за екологични пречиствателни станции.

Използването му служи и за втечняване на твърдите отпадъци, които запушват санитарните инсталации. В едно хапче се съдържат стотици милиони бактерии, осигуряващи ефективността на Микробец. Предлага се в опаковка от 16 броя, като всеки един от тях е по 20 грама. 

Честото прилагане на продукта гарантира бързото разграждане на съдържанието в септичните ями и липса на неприятна миризма.

бактерии за почистване на септична яма>>микробец>>топ цена

Какво е неговото съдържание и как действа?

Основната функция, която Микробец изпълнява, е ускоряване на разлагането на органичните отпадъци. Това се дължи на факта, че в съдържанието на Микробец има налични ензими и милиони бактерии. В препарат Микробец се съдържат и ензимни съединения, които подпомагат естествено протичащите процеси по разграждане на биологични и необиологични отпадъци. Биодеградирането, което таблетките Микробец извършват, подпомага значително състоянието на септичните ями.

Чрез използването му се разлагат хартиени и растителни отпадъци, както и мазнини. Действието е трифазно, което осигурява разлагането по екологичен и чист начин, като в края на процеса се получават вода и прости съединения. Редовното използване на хапчетата намалява необходимостта от често чистене на септичната яма.

Действието е трифазно, защото първо превръща твърдите частици в течни, след това чрез участието на ензимите се извършва разграждането. Това е ефективен и сигурен начин за биодеградиране, което е и отличителната черта на таблетки Микробец за септични ями. Именно поради трифазната структура на разграждане ефективността е толкова висока и ускорена. 

Какви са предимствата на препарат Микробец?

Този биоразградим препарат е предназначен за широко приложение и притежава множество предимства, сред които най-важните са:

 • гготов е за употреба и не изисква приготвянето на работни разтвори;
 • прилагането му не отнема от времето ви, нито касае извършването на сложни действия. Единственото, което следва да направите е да пуснете таблетката в тоалетната чиния или водопречиствателната станция;
 • може да се използва както за малки водни обеми, така и за големи, като схемата за дозировка и прилагане е лесна. За първоначално третиране се използват по 2 хапчета за всеки 1-3 м³, а при профилактични последващи действия – по 1 хапче за същия обем вода;
 • в съставът му се включват естествени бактерии и ензими, което означава, че този продукт не е токсичен и не представлява опасност за околната среда и обитателите ѝ;
 • налепите, които се получават от наличие на мазнина, се изчистват и разграждат отлично чрез хапчетата;
 • биологичното действие протича още на същия ден. Веднага след разтварянето на хапчето, ензимите и бактериалните култури започват трифазния процес по биодеградиране;
 • продуктът е икономичен – в една опаковка се съдържат 16 дози, които за едно обикновено домакинство ще бъдат достатъчни за над 2-3 месеца;
 • няма съдържание на хлор;
 • спазване на честотата на прилагане на почистващия продукт води до поддържането на чиста среда и намалява шансовете за натрупване на мръсотия и боклучни отпадъци, както и неприятни миризми;
 • може да се използва както за външна, така и за вътрешна употреба, без значение от климатичните условия. Бактериалните култури, включени в състава на таблетките Микробец са устойчиви на температурни отклонения.
 • за прилагането на хапчетата не се изискват професионални умения. Достатъчно е да прочетете инструкциите на производителя.

 

Важно: Когато използвате таблетка Микробец, не комбинирайте с почистващи препарати с хлорно съдържание, защото активното действие на хлора е да убива микробите. По този начин бактериите, намиращи се в състава на препарата, ще бъдат неутрализирани и няма да могат да разградят съдържимото в септичната яма. По този начин вие няма да постигнете търсения ефект. 

След пускане на препарата във водата, до 10 минути тя се разтваря и започва да действа. Слага се директно в тоалетната чиния.

Дози:

Първоначална: използват се 2 таблетки на всеки 3 кубични метра.

Ако ще използвате таблетките Микробец за пречистване на септична яма или водна станция, чиято големина възлиза от 4 до 8 кубични метра, то седмично ще ви бъдат необходими 4 дози. За постигане на ефективно разграждане на пречиствателна станция с големина над 8 кубични метра, то трябва да използвате 8 таблетки.

За да извършвате профилактично и поддържащо действие, чрез което значително да намалите обема на съдържимото, трябва да слагате брой таблетки, които се определят в зависимост от обема. Ако тя е от 1 до 3 м³ трябва да използвате 1 хапче седмично. Ако е от 4 до 8 м³ – 2 таблетки. При обем над 8 м³, трябва да използвате по 3 хапчета за седмица.

Технически характеристики

МАРКА: Bross АДВ:: бактерии почистващи септични ями Вид на препарата: Прах Доза на приложение: 1 до 3 м³: 1 доза, 4 до 8 м³ – 2 дози, над 8 м³: 3 дози седмично Категория на потребителите: Масова Количество: 16 бр. х 20 г Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат таблетки за септични ями Микробец 16бр.х 20гр.
Вашата оценка:
img
Препарат таблетки за септични ями Микробец 16бр.х 20гр. Добави
Може да имате нужда и от това: