img

Отрова за мишки и плъхове INFERNO 5кг Паста

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
69,30 лв.
Препарат за унищожаване на гризачи мишки и плъхове
SKU: 21565
Тегло: 5,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове INFERNO 5кг Паста

INFERNO е препарат за унищожаване на гризачи под формата на паста, в индивидуални сашета по 10гр. Препарата е предназначен за снижаване на числеността на почти всички видиве гризачи, като домашна мишка, сив плъх, черен плъх. Подходящ за професионална  употреба.

Начин на употерба:

Препарата срещу гризачи е готов за употреба, той се залага само в дератизационни кутии или тунели. Дератизационните кутии или тунели се поставят в зони и местности, в които сте забелязали гризачи/мишки или плъхове/ или следи от тях. Дератизационните кутиии или тунели се поставят по безопасен начин далеч от нецелеви обекти, като хора, домашни животни и др. С препарата не трябва да се обработват директно повръхности и мебели, които са в контакт с храна за хора или животни.

Разходна норма на INFERNO :

За мишки: 3 сашета по 10g (30g) в дератизационна кутия, през 2-4 м. в зависимост от плътността на заселване
За плъхове: 18 сашета по 10g (180g) в дератизационна кутия/през 5-10 м. в зависимост от плътността на заселване

Дератизационните кутии или тунели да се проверяват през 7 дни, ако е налице консумация, повредена или замърсена примака от отровата за гризачи се подменят с нови. Необходимото време за поява на ефекта, след консумация от препарата е от 4-10 дни. Не почиствайте отровните точки между две третирания, никога не почиствайте отровните точки с вода. Прилагането на препарати с различни субстанции да се редуват с други форми, за да се избегне поява на резистентност към препарата.


Активно вещество: Дифенакум 0,005%,  Денатониум бензоат 0,005% на kg.

Антидот:Витамин К / прилага се под лекарско наблюдение/

Наименование на препарата: NYNA D+ PATE INFERNO

Производител: CAUSADE Франция 

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

MSDS

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове INFERNO 5кг Паста
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: