Телефон 0879 400 500

Уреди против кучета и котки

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
55,00 лв.
Уред с ултразвук против кучета и котки, площ на покритие 250 кв,м
 
65,00 лв.

Уред против котки на батерии, който не дразни кучета обхват до 7 м и ъгъл 70 °

 
74,20 лв.
Уред против кучета и котки на батерии обхват до 7 метра и ъгъл 70 °
 
68,90 лв.
Ултразвукова защита от кучета и котки на батерии за 100 кв.м
 
67,00 лв.
Уред с ултразвук за защита от къртици, кучета и котки 1250кв.м
 
69,80 лв.
Ултразвуков уред против котки и белки за защита на автомобили
 
65,80 лв.
Ултразвуков уред против кучета, котки, диви животни, птици и гризачи 100кв.м Gardigo
 
59,90 лв.
Соларен ултразвуков уред против всякакви животни, обхват 9 метра пред апарата.
 
42,60 лв.

Ултразвукова защита от кучета и котки на батерии. Площ на покритие до  40 квм 

 
26,50 лв.

Уред против кучешки лай в закрити помещения защита до 3- 7 метра.

 
85,00 лв.
Ултразвуков електронен уред против кучета, котки, мишки, плъхове, птици до 120кв.м
 
25,00 лв.
Универсален захранващ адаптер и удължителен кабел за ултразвкови устройства PEST STOP.
 
65,00 лв.

Ултразвуков електронен уред против котки. Работа на ток и батерии защита до 120кв.м

 
4,20 лв.
Алкалнни батерии LR14 2бр.
 
4,20 лв.
Алкална батерия 9v 6LR61 ANSMANN
 
84,00 лв.
Защита от кучета и котки електронен уред за 85кв.м
 
78,00 лв.
Защита от кучета и котки за външни терени 85кв.м
  Промо

Нормална цена: 83,90 лв.

Special Price 73,50 лв.

Хуманен уред за защита от кучета и котки. Ефективна площ 100кв.м.

 
39,90 лв.
Уред с мощни ултразвук и LED светлини
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Уредите против котки и кучета създават надеждна ултразвукова защита в зоните, в които са поставени. Тяхната цел е да прогонят и отблъснат животните от места, на които тяхното присъствие е нежелателно. Устройствата са малки електронни машинки, които излъчват ултразвуков сигнал, за който е доказано, че дразни и отблъсква бездомните животни без да ги наранява. В по-голямата си част се използват и за двете животни. Но най-често се използват срещу котки. Те са силно подвижни и могат да достигнат до почти всички места в нашия двор, градина или кола. Точно заради тази тяхна способност са създадени и ултразвуковите апарати.

Как да защитим колата си

Звучи странно, но котките нанасят сериозни щети по боята на всеки автомобил, върху който се опитат да се качат. Те надраскват боята с нокти, разбира се съвсем неволно, търсейки по-удобно или топло място за сън или почивка. Освен това могат да се промушат в двигателния отсек на автомобила ни и по този начин да нанесат повреда по електрическата инсталация на колата. Това се случва предимно в по-студените месеци, когато дребните животни търсят топлината на двигателя. Този проблем се решава с ултразвуков уред, захранван от батерии. Устройството се поставя според вида на проблема. Ако желаете да защитите боята на колата от надраскване от котешки нокти, апаратът се слага в близост до колата. Но ако желаете да защитите двигателния отсек, се поставя под капака на автомобила. Ето и нашите предложения за защита на автомобила:

Как да защитим двора и терасата

Колкото и да обичаме котките, понякога техните навици са силно несъвместими с нашето ежедневие. Те могат да прескачат огради и да достигат на места, на които повечето други животни не могат, те могат да нарушат начина на живот на всеки човек. Вече съществуват и решения за борба с дребните бозайници на база ултразвук. Това са малки устройства, които излъчват ултразвуков сигнал, който дразни и прогонва животните от Вашия двор или веранда. Този тип уреди се поставят в зоната, от която желаете да прогоните животните. В зависимост от вида на устройството, той може да се захранва от батерии или да бъде захранван от соларен панел и ток. Ето и нашите предложения за апарат за двора и терасата:

Важно е при употреба на такива устройства да се има предвид, че е необходимо време, за да могат животните да се оттеглят от зоните с поставени уреди. Времето е различно и индивидуално при всеки индивид и зависи от конкретната ситуация и индивидуалната слухова чувствителност на всяко отделно животно. Времето за прогонване може да отнеме от 3 дни  до  2 месеца.

Защо апаратите са най-добрият вариант

Кучето е най-добрият приятел на човека, но само ако е добре дошло. Котката може да допринесе много за уюта в един дом, стига да нямаме алергия към козината й. Животните са сладки и симпатични, докато не създадат проблем, който при всяко домакинство може да се изразява в различно нещо. Дворът и терасата, както и колата ни, са сред обектите, които бихме искали да защитим и предпазим от нежелани нашествия на космати приятелчета. Otrovi.com предлага селекция от апарати, които хуманно решават проблема с животните в нежеланите пространства. Заложете на качествени продукти, на достъпни цени.