Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
69,99 лв.

Уред с ултразвук против котки, кучета, гризачи, птици, съсели до 100 кв.м.

SKU: 60046
Тегло: 0,350 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277264000

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Уред с ултразвук прогонващ кучета, котки, гризачи, диви животни и птици Gardigo Animal Repeller

Gardigo Animal Repeller е мултифункционален уред за защита от широк спектър диви, домашни животни и някой видове птици. Уреда излъчва мощна емисия нискочестотни сигнали, които дразнят и плашат почти всички видове животни и някои видове птици.

Устройството за защита е снабдено с ярка флаш лампа светкавица от LED диоди, която допълнително засилва звуковата бариера и увеличава качеството на защита на уреда против животни.

Gardigo Animal Repeller се използва за защита с ултразвук на дворове градини и всякакъв вид открити площи от : кучета, котки, белки, невестулки, лисици, диви прасета, елени, зайци, мишки, плъхове и някой видове птици.

Електронният уред излъчва мощни ултразвукови сигнали с честота: 20 000 - 30 000 Hz, които създават силен дискомфорт на животните попаднали в неговият диапазон на защита.Gardigo Animal Repeller работи с 3x AA батерии (включени в комплекта) и опционално с адаптер на ток 220v (не е включен в комплекта).

Уред за защита от кучета, котки, гризачи и диви животни Gardigo Animal Repeller 60046

Настройки и употреба:

Уредът е проектиран с различни автоматични режими на работа, които позволяват персонализиран подход към различните видове натрапници. Всяка позиция на бутона активира различен режим на защитен ултразвук, като варира продължителността на излъчването и периода на почивка между ултразвуковите пулсации:

 • Позиция 0: Уредът е изключен.
 • Позиция 1: Излъчва ултразвук за 20 секунди, след което следва 20-секундна пауза.
 • Позиция 2: Излъчва за 20 секунди и почива за 2 минути.
 • Позиция 3: Излъчва за 20 секунди и почива за 5 минути.

Изборът на режим зависи от интензивността на проблема с нежеланите животни. Ако проблемът е по-сериозен и често срещате кучета, котки, белки, невестулки, лисици, диви прасета, елени, зайци, мишки, плъхове и някои видове птици, трябва да настройте уреда да излъчва ултразвука по-често. Комбинацията от ултразвук и флаш лампа светкавица се оказва изключително ефективна през нощта, като ярката светлина допълнително спомага за отблъскването на натрапниците през ноща.

Монтаж и позициониране на уреда:

При монтирането и позиционирането на устройството е важно да следвате няколко стъпки, за да гарантирате неговата ефективност. Първо, поставете уреда в райони, където сте забелязали нежелани животни, като го насочите към пътеките, които те използват, или към техните скривалища. Това ще осигури максимална вероятност уредът да отблъсне тези животни от вашата собственост.

Устройството може да бъде монтирано по два начина: като се забие в земята с помощта на приложеното алуминиево колче или да бъде окачено на стена. Това ви позволява гъвкавост при избора на местоположение, в зависимост от специфичните нужди на имота и характеристиките на нежеланите посетители.

Също така, е важно да се отбележи, че уредът има ъгъл на действие от приблизително 110 градуса и осигурява покритие на площ до 100 квадратни метра. Това трябва да се вземе под внимание при позиционирането, за да се покрие желаната зона и да се максимизира обхватът на уреда.

Уред против кучета, котки и диви животни излъчващ мощен ултразвук Gardigo 60046

Ефект от уреда за защита от кучета, котки, белки, невестулки, лисици, диви прасета, елени, зайци, мишки, плъхове и някой видове птици :

Ефективността на уреда за защита от различни видове животни варира в зависимост от няколко фактора. Тя може да бъде веднага забележима при някои видове, докато за други може да отнеме време. Причините за това разнообразие в отговора се дължат на различните навици и чувствителност към ултразвука на отделните видове животни. Например, дивите животни, които имат силно развито слухово възприятие, могат да реагират по-бързо на ултразвуковите вълни.

Освен това, местните условия като наличието на скривалища, източници на храна и популационната плътност също играят роля. Ако дадена област е с висока концентрация на животни, които са свикнали с човешката активност, те може да са по-устойчиви на първоначалния ефект на уреда.

За животни, които са по-упорити или не чувствителни към ултразвуковите честоти, може да отнеме до две седмици, преди да започнат да избягват обработената зона. В тези случаи, редовното и последователно изпозване на уреда е от съществено значение, за да се образуват устойчиви навици на избягване на защитената зона и животните да престанат да посещават имота.


Защо на някои видове животни им е необходимо повече време, за да се отучат да посещават охраняваната територия от други:

Всички знаем, че животните си изграждат навици, особено кучета и котките. В техните навици обикновено влиза и маркиране на територия и е необходимо повече време, за да може да се откажат от тях.

Уреда създава среда, в която котките и кучетата се чувстват под стрес, като с времето те намират друго място, на което да се хранят и живеят без наличие на ултразвук. 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 100 кв.м Честотен обхват: 20000-30000 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: 0 ° C до +50 ° C при ≤ 90% R.H. Интервал на работа: : Излъчва ултразвук след засичане на обект от PIR датчик Комплекта съдържа: : Ултразвуков уред, колчета за монтаж в земята, батерии, инструкция за употреба. Друго: Захранване 3 х АА батерии (включени в комплекта) или 5V захранване, което не е включено в комплекта( допълнителна опция) Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на различни видове вредители Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета, котки, белки, птици, лисици, съсели, мишки, плъхове, зайци и др. Размери: 8.5 см х 11,5 см х 5,5 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Външен, Вътрешен Влагозащита : Да Технология: Светкавица,Звук,LED Комплекта съдржа: : Уред против животни с ултразвук, батерии, колче за монтаж в земята Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Невестулки
  Оценка:
  100%
  Доволен съм.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO
  Оценка:
  100%
  Използвам го на вилата и съм доволен котките бягат.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO