img

Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
51,40 лв.
Добави

Уред с ултразвук против котки, кучета, гризачи, птици, съсели до 100 кв.м.

SKU: 60046
Тегло: 0,350 кг.
Производител: GARDIGO Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GARDIGO Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO

Gardigo Animal Repeller е мултифункционален уред за защита от широк спектър диви и домашни животни. Уреда излъчва мощна емисия нискочестотни сигнали, които дразнят и плашат почти всички видове животни и някои видове птици. Устройството за защита е снабдено с ярка флаш лампа светкавица от LED диоди, която допълнително засилва звуковата бариера и увеличава качеството на защита на уреда против животни.
Gardigo Animal Repeller се използва за защита на дворове градини и всякакъв вид открити площи от : кучета, котки, белки, невестулки, лисици, диви прасета, елени, зайци, мишки, плъхове и някой видове птици.

Електронният уред излъчва мощни ултразвукови сигнали с честота: 20 000 - 30 000 Hz, които създават силен дискомфорт на животните попаднали в неговият диапазон на защита.Gardigo Animal Repeller работи с 3x AA батерии и опционално с адаптер на ток 220v. Уреда разполага с четири автоматични опции за защита, като в зависимост от избора на режим на работа уреда излъчва защитен ултразвук в следните времеви рамки:

Поз. 0: OFF,
Поз. 1: 20 секунди излъчва / 20 секунди почива
Поз. 2: 20 секунди излъчва/ 2 минути почива
Поз. 3: 20 секунди излъчва / 5 минути почива

Колкото по сериозен проблем имате с наличие на кучета, котки, белки, невестулки, лисици, диви прасета, елени, зайци, мишки, плъхове и някой видове птици, толкова по често уреда трябва да излъчва ултразвука комбиниран с флаш лампа светкавица. Уреда е изключително ефективен през нощта, тъй като ярката светкавица плаши натрапниците бързо и безкомпромисно.


Монтаж и позициониране на уреда:

Винаги разполагайте уреда в зони, в които сте забелязвали животни, които не искате да посещават вашият имот. Насочете уреда към местата, от където идват, преминават или се укриват нежеланите гости. Уреда може да бъде забит в земята, чрез алуминиевото колче, което в комплекта или да бъде окачен на стена. Уреда има ъгъл на охрана от прибл. 110 ° и максимална площ на покритие от 100кв.м.

Ефект от уреда за защита от кучета, котки, белки, невестулки, лисици, диви прасета, елени, зайци, мишки, плъхове и някой видове птици :

Ефекта на това устройство зависи от местните условия и степента на заселване на диви или домашни животни. При някои видове животни ефекта е моментален, а при други може да отнеме до две седмици, докато животните спрат да посещават вашият имот.


Защо на някои видове животни им е необходимо повече време, за да се отучат да посещават охраняваната територия от други???:

Всички знаем, че животните си изграждат навици, особено кучета и котките. В техните навици обикновенно влиза и маркиране на територия и е необходимо повече време, за да може да се откажат от тях.

Технически характеристики:

Технология Ултразвук: 20000-30000 Hz
Целеви животни: кучета, котки, белки, птици, лисици, съсели, мишки, плъхове, зайци и др.
Режими на работа 4-позиции: 
Поз 0:. OFF 
Поз 1:. 20 секунди / 50 секунди на разстояние (препоръчани за краткосрочна употреба в продължение на 1 до 2 дни) 
Поз 2:. 20 секунди / 2 минути (препоръка за използвате за до 2 седмици) 
Поз 3:. 20 секунди за включване / 5 минути OFF (препоръчва за продължителна употреба през нощта)
Монтаж :на стена и забиване в земята
Площ на покритие: до 10м пред уреда и 110 ° ъгъл, приблизително 100кв.м
Захранване: 3 х АА батерии (включени в комплекта) или 5V захранване, което не е включено в комплекта( допълнителна опция)
Размер: 8.5 см х 11,5 см х 5,5 см 
Размери на монтажно колче: 3 cm х 27 cm х 1 cм

Гаранция: 24м

Производител:GARDIGO Германия

 

Технически характеристики

Тегло: 0.350000 МАРКА: GARDIGO Германия Площ на покритие: 100 кв.м Честотен обхват: 20000-30000 Hz Работна температура: 0 ° C до +50 ° C при ≤ 90% R.H. Интервал на работа: : Излъчва ултразвук след засичане на обект от PIR датчик Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета, котки, белки, птици, лисици, съсели, мишки, плъхове, зайци и др. Размери: 8.5 см х 11,5 см х 5,5 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Външен, Вътрешен Технология: Ултразвук Комплекта съдржа: : Уред против животни с ултразвук, батерии, колче за монтаж в земята Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO
  Оценка:
  100%
  Използвам го на вилата и съм доволен котките бягат.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против всякакви животни ANIMAL REPELLER GARDIGO
Може да имате нужда и от това: