Уред против кучета, котки, чапли и диви животни Garden Protector 4 – WEITECH 200 m²

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-14%
Промо цена 118,70 лв. Редовна цена 138,48 лв.

Garden Protector 4 – Уред срещу кучета, котки, лисици, зайци, невестулки, чапли и др. – детектор за движение + ултразвук + LED светкавица 200 м²

SKU: 0054
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099000547

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Мощен уред с ултразвук против кучета, котки, лисици, зайци, невестулки, чапли и др. – детектор за движение, ултразвук, LED светкавица Garden Protector 4 – WEITECH 200 m²

Мощен ултразвуков уред против кучета, котки, различни видове птици и диви живот. Използва се за защита на дворове, градини и външни зони от всякакъв тип. Възможност за работа на ток и батерии в зависимост от вашите нужди.

Garden Protector 4 комбинира ултразвук и флаш светкавица за да прогони всички животни от вашият двор, градина или таван. Разполага със 7-различни режима на работа срещу различни животни. IP44 издържа на дъжд, сняг и др.

Ефективна защита до 200 кв.м. Това устройство има добър резерв на мощност, което му позволява ефективно да защитава големи открити площи. Може да се използва почти навсякъде: от частни градини и дворове до паркинги, магазини, открити кафенета, тревни площи и др.

Уред против кучета, котки с ултразвук>>WEITECH WK 0054>>топ цена

Как работи Garden Protektor 4:

Това устройство е оборудвано с инфрачервен детектор, който реагира при движение. Когато се приближи куче, котка или вредител, устройството излъчва високочестотен звук (ултразвук), слабо или нечуваем за хората, но много чуваем за определени животни . Животните ги чуват и се обезпокояват; променят навиците си и отиват другаде.

Заедно с ултразвука, светкавицата светва няколко пъти и така още повече плаши животното. Тази светкавица може да се активира (ON) или деактивира (OFF) от бутона в долната част на устройството. Датчика работи до +/-14 метра. Веднага щом инфрачервената клетка засече движение в обхвата си, устройството излъчва ултразвук с честота, която зависи от настройката му, за около 7 секунди, след което се връща в режим на готовност.

Устройството се задейства отново след 5 секунди, ако все още се засичат движения. След това цикълът се повтаря. Честотата, която трябва да изберете в зависимост от вида животно, което искате да прогоните, е отпечатана върху задният капак на устройството:

Настройки и режими на работа:

 • от 1 до 7 = против котки
 • от 2 до 7 = против кучета
 • от 3 до 7 = против лисици и диви животни
 • от 4 до 7 = против невестулки, белки
 • от 5 до 7 = против зайци, гризачи
 • от 6 до 7 = против миещи мечки, чапли 

Забележка : 1 = най-висока честота (+/- 24 KHz) и 7 = най-ниска (+/- 15 KHz). Хората могат да чуват до 20 KHz. На някои позиции ще чуете свистене.

Монтаж, позициониране и препоръки:

Поставете батериите: Garden Protector 4 се захранва от 4 батерии "D" LR20 1,5 V. Внимание, използвайте батерии с добро качество за по-добро използване.
За да поставите батериите: Уверете се, че плъзгачът под фотоклетката е изключен. Поставете 4-те батерии, като спазвате полярността, указана на дъното на устройството.

Захранване чрез адаптер: Уреда има възможност да бъде захранен от електрическата мрежа чрез адаптер, който не е включен в комплекта и се предлага отделно. Адаптера е влагозащитен IP44.

Устройството излъчва ултразвук и светлина в хоризонтална равнина в определена посока (на където е насочен излъчвателя) .Най-добре е да се постави на височината на вредителя, за да го отблъсне най-ефективно, без никакво препятствие между устройството и животното (засичането от датчика би било нарушено и ултразвукът може да бъде блокиран от това препятствие следователно ефекта няма да бъде задоволителен).Устройството трябва да бъде разположено на височина между 10 и 80 см (в зависимост от целевото животно). Устройството не трябва да се поставя в зона с трафик на (коли, хора и т.н.), както и зони с множество препятствия.

За защита на голяма площ или когато растителността в защитената зона е гъста, може да са необходими няколко устройства.
Оставете Garden Protector 4 да работи непрекъснато, за да държите вредителите далеч през цялото време.

 • Защитава площ до 200 m².
 • Ъгли на засичане: 90° на дистанция +/- 16 м максимум.
 • Работи с 4 "D" (LR20) батерии или от мрежата с адаптер WKT052/WKT052-OUT (допълнителен аксесоар).
 • Защитен корпус против дъжд, сняг и др IP44.
 • Животът на батерията зависи от броя на активациите и дали светкавицата се използва или не. До 5000 активации с качествени батерии.
 • 7 регулируеми ултразвукови честоти. (от 14,3 до 25 KHz)
 • Сила на звука 106dB

Важна информация : Колкото повече курсорът на активиращият бутон е обърнат надясно, толкова е по-ниска честотата и по-голямо площта на покритие, до максимум 200 m². Някои по-възрастни котки и кучета може да имат слух, който е по-малко чувствителен към високочестотен ултразвук (особено ако имат увиснали уши).

В този случай преместете плъзгача надясно, за да генерирате по-ниска честота. Тези по-възрастни животни може да се нуждаят от честота от 4, 5, 6 или дори 7. Garden Protector 4 започва да действа от момента, в който е включен, но ще минат 2 седмици, преди да видите дългосрочна промяна в навиците на животните или вредители, които желаете да прогоните. Можете да преместите устройството, за да избегнете свикването на вредителите с него.

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 200 кв.м Честотен обхват: 14,3 до 25 KHz Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: -15...+40°C ( при ниски температури сменяйте батериите често) Интервал на работа: : Непрекъснат Комплекта съдържа: : Уред с ултразвук против кучета, котки, зайци, лисици, белки, чапли и др. Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета, котки, зайци, лисици, белки, чапли и др. Цвят: Черен Размери: 18 x 10 x 9 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : IP44 Материал: ABS пластмаса Технология: Светкавица, Светкавица,Звук,LED, Ултразвук Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против кучета, котки, чапли и диви животни Garden Protector 4 – WEITECH 200 m²
Вашата оценка:
img
Уред против кучета, котки, чапли и диви животни Garden Protector 4 – WEITECH 200 m² Добави
Може да имате нужда и от това: