Гел против хлебарки МАКСФОРС IC (MAXFORCE IC BAYER)

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
32,90 лв.
Инсектициден гел за унищожаване на хлебарки МАКСФОРС BAYER 20гр.
SKU: 28
Тегло: 0,100 кг.
Производител: BAYER-Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Максфорс IC гел против хлебарки BAYER

Максфорс е инсектициден гел с бързо действие и висока ефективност срещу всички видове хлебарки. Той представлява инсектицид под формата на хранителна примамка (гел), която засъхва по-бавно от всички познати до сега примамки от този вид. Maxforce IC е хранителна примамка без мирис за обработка на заселени с хлебарки зони и помещения.

Максфорс IC инсектициден гел на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Биоцидът е готова за употреба примамка (гел). Прилага се точково, при разходна норма от 1-3 точки от 0.1 g/m2 в зависимост от вида на хлебарките и размера на заразяване. Биоцидът се нанася на предпочитаните от хлебарките места — върху различни повърхности, в ъглите, в пукнатини и цепнатини, в кухини и др. Една точка = 0,1 g (около 7 mm диаметър).

Примамката може да се прилага и като тънки ленти, като размерът трябва да е еквивалентен на една точка. Удобна за използване опаковка.Спринцовка, с предпазител за многократна употреба.Не се изисква допълнителен апликатор. Бързо и лесно апликиране,истинска алтернатива на пръскането

Препарат срещу хлебарки на ТОП ЦЕНА

Ефект на доминото :

Оцелелите изяждат умрелите (некрофагия), така имидаклопридът може да попадне от една хлебарка в друга. Ефектът на доминото допринася за пълния контрол на хлебарките, които живеят на групи и се събират в убежища, като така се подобрява и възможността за действието на имидаклоприд.  

Не се класифицира като токсичен в ЕС, Бързо и лесно за употреба, Ниски дози, Идеален за използване в проблемни зони - например близо до електрически уреди и оборудване.

Maxforce® IC съдържа 2,15% обемни процента активен имидаклоприд, хлорникотинилов инсектицид във вид на млечно оцветен гел, който изглежда чист и незабележим при употреба. Имидаклоприд действа върху различно целево място от повечето инсектициди. Той действа върху централната нервна система на насекомите, като блокира  пост-синаптичните никотинергични ацетилхолонови рецептори.

Maxforce® IC е готов за използване и подходящ за целогодишно приложение. Не се изисква подготовка или разпръскващо устройство (пулвелизатор). Няма риск от разливане. Малка възможност за грешка на оператора. Може да се използва при широк диапазон температури. 

Maxforce® IC се залепва за чисти повърхности. Стои там, където е поставен, и не тече дори при температура до 54° С. Веднъж приложен, гелът е устойчив на съхнене и остава мек и примамлив за хлебарките продължително време.

Maxforce е доказан в практиката:

Регистриран в над 30 европейски страни. Контролира всички основни видове хлебарки, познати в Европа. Дългосрочен контрол на хлебарки. Привлекателна хранителна примамка,за максимално бързо привличане и бързо действие. Хлебарките започват да се хранят с maxforce® ic веднага, след като бъде приложен.

Първите признаци за действие на имидаклоприда могат да се  наблюдават след 10 мин, умрели хлебарки се виждат след 1 до 24 часа след третирането. Максимален ефект се постига в рамките на 6 дни и продължава няколко месеца, според нивото на нападение и докато има наличен гел

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!  Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

MSDS

Етикет

МАРКА: Bayer АДВ:: Имидаколприд 2,15g/100g Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Предупреждение за опасности: S 2 Да се пази от достъпа на деца. S24/25 Да се избягва контакт с очите и кожата. S36/37/39 Да се носи подходящо защитно облекло, ръкавици и предпазни средства за очите/лицето. S51 Да се използва само на проветриви места. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Хлебарки Количество: 20 гр Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Гел против хлебарки МАКСФОРС IC (MAXFORCE IC BAYER)
Вашата оценка:
img
Гел против хлебарки МАКСФОРС IC (MAXFORCE IC BAYER) Добави
Може да имате нужда и от това: