img

Капан за дървеници детектор 10бр

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
15,00 лв.
Добави
Капан за дървеници 10 бр комплект BB Detector
SKU: 4045
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SUTERRA

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Suterra

Описание и начин на употреба

Капан  за дървеници детектор 10бр

 
Капан за дървеници със специално лепило служи за мониторинг след или преди обработка против дървеници с препарати. Капана се залага на места, където се предполага наличието на дървеници и периодично се отчита броя на уловените паразити. Подходящ за първоначално отчитане мащаба на нападението и ефекта на обработките след това.
 
Мониторинг капан за дървеници Suterra на ТОП ЦЕНА
 

Как действа капана:

Капана за дървеници е проста но ефективна картонена конструкция с не засъхващо лепило и специфичен атрактант /Сексуален феромон за дървеници/
Капана за дървеници е подходящ както за отчитане и мониторинг така и за премахване на дървеници с ниска плътност. Когато капана за дървеници отчете повече от няколко уловени дървеници върху лепливата си плоскост помещението задължително трябва да се обработи или напръска против дървеници с препарат против дървеници. Не забравяйте дървениците са паразити хранят се с кръв! Вземете мерки максимално най-бързо, всяко забавяне може да увеличи броя на дървениците във вашият дом.

Къде да поставя капана:

Разположете капаните против дървеници в близост до легла, гардероби, нощни шкафчета, первази, цепнатини, фуги, матраци, дивани. Всички тези места са потенциални гостоприемници на дървеници. Разположението на капаните зависи от индивидуалната структура на всеки подлежащ на проверка за наличие на дървеници обект. Не пестете капаните колкото повече сложите толкова по-голям шанс имате за улов на дървеници, а точно това е и целта на тези капани да ви улеснят при последващото пръскане против дървеници. Дървениците са трудно откриваеми поради простия факт, че живеят в пукнатини, мебели, матраци и навсякъде, където може да се размножат. Общото между техните убежища е вашето легло, което ще посещават всяка вече за да се нахранят. Капана разположен в близост до гнездото на дървениците ще ви насочи къде да средоточите вашите усилия когато пръскате с препарат за унищожаване на дървеници и по този начин ще получите добри резултати и трайно унищожаване на дървениците.

 

Технически характеристики

МАРКА: Suterra Площ на покритие: 55 кв.м Категория на потребителите: Масова и професионална Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Под Технология: Леплива повърхност Комплекта съдржа: : 10 броя капани Безплатна доставка: Не Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за дървеници детектор 10бр
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: