Телефон 0879 400 500

Капан  за дървеници детектор 10бр Капан  за дървеници детектор 10бр
Капан  за дървеници детектор 10бр Капан  за дървеници детектор 10бр
Капан  за дървеници детектор 10бр Капан  за дървеници детектор 10бр

Капан за дървеници детектор 10бр

Цена (с ДДС):
15,00 лв.
В наличност
Брой:
Капан за дървеници 10 бр комплект BB Detector
Характеристики

Артикулен номер: 4045

Тегло: 1.0000

Производител: EU

Сподели
Капан  за дървеници детектор 10бр
 
Капан за дървеници със специално лепило служи за мониторинг след или преди обработка против дървеници с препарати. Капана се залага на места, където се предполага наличието на дървеници и периодично се отчита броя на уловените паразити. Подходящ за първоначално отчитане мащаба на нападението и ефекта на обработките след това.
 

Как действа капана за мониторинг на дървеници:

Капана за дървеници е проста но ефективна картонена конструкция с не засъхващо лепило и специфичен атрактант /Сексуален феромон за дървеници/
Капана за дървеници е подходящ както за отчитане и мониторинг така и за премахване на дървеници с ниска плътност. Когато капана за дървеници отчете повече от няколко уловени дървеници върху лепливата си плоскост помещението задължително трябва да се обработи или напръска против дървеници с препарат против дървеници. Не забравяйте дървениците са паразити хранят се с кръв! Вземете мерки максимално най-бързо, всяко забавяне може да увеличи броя на дървениците във вашият дом.

Къде да поставя капана:

Разположете капаните против дървеници в близост до легла, гардероби, нощни шкафчета, первази, цепнатини, фуги, матраци, дивани. Всички тези места са потенциални гостоприемници на дървеници. Разположението на капаните зависи от индивидуалната структура на всеки подлежащ на проверка за наличие на дървеници обект. Не пестете капаните колкото повече сложите толкова по-голям шанс имате за улов на дървеници, а точно това е и целта на тези капани да ви улеснят при последващото пръскане против дървеници. Дървениците са трудно откриваеми поради простия факт, че живеят в пукнатини, мебели, матраци и навсякъде, където може да се размножат. Общото между техните убежища е вашето легло, което ще посещават всяка вече за да се нахранят. Капана разположен в близост до гнездото на дървениците ще ви насочи къде да средоточите вашите усилия когато пръскате с препарат за унищожаване на дървеници и по този начин ще получите добри резултати и трайно унищожаване на дървениците. 
 
 
Произход:Италия
 
 
 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: