Комплект препарат и капани против дървеници

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
32,90 лв.

Комплект за борба с дървеници в дома и офиса

SKU: 5001234
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Kwizda FRANCE

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Комплект за борба с дървеници в дома и офиса

Комплект от препарат против дървеници и насекоми Нокаут Универсал и мониторинг капани за дървеници Suterra детектор.Комплекта предназначен за третиране на малки зони против дървеници и проследяване ефективността на обработката.

Какво представлява препарат против дървеници Нокаут Универсал: Готов за употреба препарат против дървеници, хлебарки, мравки, бълхи и изобщо цялата гама вредни насекоми, които може да бъдат проблем на всеки дом или офис.

Нокаут Универсал е събрал в себе си три различни активни вещества, които правят неговият ефект бърз и безпощаден към най-досадни вредители каквито са дървениците. Може да закупите спрейя против насекоми и самостоятелно, както и в комплект от 3 броя на по-ниска цена. При нужда от третиране на по-големи помещения може да използвате препарат против дървеници и насекоми AMP2 TETRA 1PBO в голяма опаковка от 5л. готов за употреба.

Комплект за борба с дървеници в дома и офиса

Употреба и приложение на Нокаут Универсал :

Препарата е готов за употреба, спрей помпа от 500 мл с разходна норма от 50 мл на кв.м. Преди да започнете работа с препарата разклатете добре опаковката с препарат против дървеници. Помещенията, които ще пръскате трябва да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

Прилага се чрез напръскване директно от флакона на места на които сте забелязали дървеници, обикновено това са легла, нощни шкафчета, гардероби, дрешници и други. След третиране с препарата около зони за сън, каквито са спалните помещения оставете препарата да подейства и осигурите отсъствие на хора и животни минимум 1 часа или докато умокрените зони не изсъхнат.

За да проверите ефективността на пръскането против дървеници може да заложите мониторинг капани за дървеници Suterra детектор, това са капани, които улавят дървениците върху лепило и дават яснота за остатъчната плътност на дървеници в помещението.

Капнете се залагат около зоните с наличие на дървеници обикновено това са легла, мебели, нощни шкафчета или където позволява помещението.

Капан за дървеници Suterra:

Капана за дървеници е проста но ефективна картонена конструкция с не засъхващо лепило и специфичен атрактант (Сексуален феромон за дървеници) Капана за дървеници е подходящ както за отчитане и мониторинг така и за премахване на дървеници с ниска плътност.

Когато капана за дървеници отчете повече от няколко уловени дървеници върху лепливата си плоскост помещението задължително трябва да се обработи или напръска против дървеници, като първоначална обработка или повторна с препарат против дървеници. Не забравяйте дървениците са паразити хранят се с кръв! Вземете мерки максимално най-бързо, всяко забавяне може да увеличи броя на дървениците във вашият дом.

 

Технически характеристики

МАРКА: Kwizda Комплекта съдържа: : Комплекта съдържа един готов за употреба препарат за дървеници  Knockout Universal  и 10 броя мониторинг капан. АДВ:: Препарат: Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %) d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %) Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %) Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 50 ml/m2 (например 500 ml за 10 m2) Целеви Вредител: Дървеници, насекоми Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Комплект препарат клапани задървеници
  Оценка:
  100%
  Много добро ли е

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Комплект препарат за дървеници
  Ще го пробвам

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Комплект препарат и капани против дървеници
  Не знам

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Камплект препарат и капани против дървеницине з
  Не знам

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Комплект препарат и капани против дървеници
Вашата оценка:
img
Комплект препарат и капани против дървеници Добави