Инсектицидна димка ДОБОЛ 100ГР.

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-12%
Промо цена 128,00 лв. Редовна цена 147,00 лв.
Инсектицидна димка за опушване на помещения срещу хлебарки,молци,кожояди,мухи,винарки и др вредители по храните.
SKU: 500435
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Инсектицидна димка Добол 100гр за борба с хлебарки, молци, кожояди

Инсектицидна димка ДОБОЛ представлява техническо устройство, което при добавяне на вода отделя инсектициден дим. Представлява херметично фолиран отгоре пластмасов контейнер с обозначено ниво, до което се сипва вода при задействане на устройството. В контейнера има тенекиена кутия, херметичо опакована в алуминиево фолио.

Тенекиената кутия е разделена на две камери: едната съдържа гранули от активната част на препарата – 20 грама (или 100 грама за голямата димка), а другата – калциев оксид 76 грама (380 грама за голямата димка ). Тенекиената кутия се поставя в напълнения с вода контейнер, съгласно обозначената върху корпуса посока.

 

Инсектицидна димка Добол срещу хлебарки на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Готова за приложение формулация (димка). Преди употреба помещенията се изпразват. Извеждат се хора, животни, изнасят се храни, напитки, аквариуми и чувствителните растения от зоната за третиране. Затварят се вратите и прозорците. Вратите на килери, шкафове и чекмеджета, които се намират в помещението се отварят.

Пластмасовата кутия се поставя в средата на помещението. Разпечатва се и се налива вода до маркировачната линия. Тенекиената кутия се изважда от алуминиевото фолио и се поставя в пластмасовата кутия с червената страна нагоре. Димът започва да се отделя след 30 секунди и прониква в цепнатини, пукнатини и други нарушени повърхности, където се крият инсектите.

При големи помещения се използват няколко димки, като се активира първо тази, която е най-отдалечена от изхода. Помещение остава затворено в продължение на най-малко 4 часа или една нощ, след което се проветрява в продължение на 1-2 часа.

Няма опасност от оцветяване или остатъчни количества по третираните повърхности, дрехи или стени. Инсектицидната Димката може да бъде използвана за обработка на помещения, в които се съхраняват книги, текстил, компютри и др.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма:

За пълзящи насекоми (хлебарки и кожояди): 1 димка от 100 г/ 550 m3 (225 m2).

За летящи насекоми (молци по храните): 1 димка от 100 г/ 1250 m3 (500 m2).

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да се повтори след 7 дни. Помещението се проветрява в продължение на 1-2 часа преди да се разреши достъпа на хора.

Внимание!

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Технически характеристики

Документи:

Етикет
Информационен лист за безопастност
Разрешаване на МЗ

МАРКА: Kwizda Площ на покритие: 550 m3 (225 m2) до 1250 m3 (500 m2) АДВ:: Цифенотрин – 7.2 г/ 100 г Доза на приложение: Против хлебарки и кожояди 100 г/ 550 m3 (225 m2 ).Против летящи насекоми (молци по храните) 100 г/ 1250 m3 (500 m2 ). Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки и кожояди, молци по храните и други летящи Монтаж и приложение: Вътрешен Технология: Димка-фумигатор Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от продукта!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Инсектицидна димка ДОБОЛ 100ГР.
Вашата оценка:
img
Инсектицидна димка ДОБОЛ 100ГР. Добави