Уред за отблъскване на кучета – Кучегон DAZER II

В наличност
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
74,00 лв.
Кучегон DAZER устройство за отблъскване и прогонване на агресивни кучета.
SKU: 172500
Тегло: 0,150 кг.
Производител: USA
EAN: 036269920025
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Мощен и ефективен уред кучегон DAZER 2

Ултразвуков уред против кучета DAZER служи за защита и отблъскване на агресивни кучета.Това устройството за защита от агресивни кучета излъчва мощен ултразвук с честота 25KНz, който не се чува от хората, но на кучетата създава неприятно усещане и стрес.

Кучегон Dazer не наранява и не причинява  болка на животните, той ги кара да стоят на разстояние от Вас, да се отдръпнат или да избягат. Ултразвуков уред за защита от кучета или така нареченият кучегон е изключително компактен и може да се носи лесно в чанта или джоб.

Най-добрият кучегон DAZER 2>>топ цена>>топ ефект

 

Как действа уреда за защита от кучета DAZER

Работната честота на уреда за предпазване от кучета е (25 kHz) това е далеч над границата на човешкия слух. Човек възприема звук до 20 kHz. С едно, две натискания на бутона ще държите кучетата на разстояние.

Максималната ефективност на DAZER е до 7 метра, но той действа и на по-голямо разстояние. Уредът може да се използва успешно при обучение и възпитание на кучета, в съчетание с команди. Кучегон DAZER е доказал своята ефективност и е признат е по целия свят.

Приложение:

Ултразвуков кучегон DAZER е предназначен за защита на всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с кучета. Уреда служи успешно за защита на Вашия домашен любимец от други кучета при разходка. Уред за защита от нападение на кучета DAZER се използва като тренировъчно средство за кучета, в съчетание с устни и ръчни команди, при което успешно се преустановяват вредни навици на кучето и се възпитава за правилно поведение сред хората и в дома.

Употреба: 

При защита от кучета, насочете устройството с ултразвуковия излъчвател към застрашаващото Ви куче и натиснете бутона за 1-2 секунди. Повторете действието колкото пъти е необходимо, докато получите ефект.

Нормално е кучето да се отдръпне и оттегли от зоната пред Вас, като може и да продължи да лае. Максимално-ефективната зона е до 10 метра, макар че повечето кучета чуват ултразвука и реагират и от по-голямо разстояние.

Не използвайте устройството срещу кучета, които с нищо не Ви заплашват, или срещу Вашия домашен любимец без причина. Така ще предизвикате объркване и непредвидимо поведение на животното.

Третирането с DAZER е начин за общуване с кучето, при който Вие отговаряте по неприятен за него начин на проявена агресия, заставяте го да изпълни Ваша команда или просто да се отдръпне от пътя Ви. Никога не третирайте кучето с DAZER без причина, DAZER не е играчка, а средство за защита и обучение!


При трениране на куче,използвайте DAZER от разстояние не по-малко от 1.5 метра за кратко време, съчетано с издаване на устната и/или ръчна команда. Нормално е при първата тренировка с DAZER, кучето да побегне или да се смути, но след това ще разбере, че просто трябва да изпълнява Вашите команди или да преустанови някой вреден навик.


Ултразвукът действа на кучето само при наличие на директна видимост, без никакви плътни прегради между него и устройството. DAZER може да бъде използван както навън, така и в затворено помещение.

При натискане на бутона се убедете, че червената лампа, разположена пред него, светва. Ако това не стане, или светлината е слаба или непостоянна, то батерията е за смяна.

Важно!

Пазете повърхността на ултразвуковия излъчвател, разположен в предния край на устройството от механични повреди, като: надраскване, пробиване или огъване. Това ще направи Вашия DAZER негоден за употреба.

Не насочвайте устройството директно към хора. От непосредствена директна близост до човешкото ухо DAZER може да увреди слуха. В този смисъл, ако DAZER се ползва от дете, убедете се, че то е достатъчно добре инструктирано!

При контакт с кучета от особено опасни породи, както и с тренирани да понасят болка животни, гарантирайте своята безопасност и с допълнителни средства за защита, адекватни на ситуацията.

Не очаквайте всички кучета да се държат еднакво при третиране с DAZER. Реакцията на кучетата при въздействие с ултразвук е различна. Тя зависи от много фактори като порода, възраст, здравословно състояние, настроение.

Кучето може да се оттегли незабавно, да продължи да лае от разстояние, да се свие и прикрие ушите си, да преустанови агресивността си. Устройството не въздейства на глухи кучета, но тъй като тези животни най-често не са агресивни, това обстоятелство няма практическо значение.

 

Технически характеристики

Площ на покритие: 7 метра пред уреда Честотен обхват: 25 KНz, Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : При натискане на бутона и според нуждите на ползвателя Комплекта съдържа: : Кучегон, алкална батерия 9V Батерии: 6LR61 9V Начин на прилагане: Насочва се директно към заплахата Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета Размери: 5.7 см. х 11.5 см. х 3.3 см Захранване: 9V, Батерии Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса и метал Технология: Ултразвук Цвят: Сив Гаранция: 3м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. DAZEF
  Нямам

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Уред за отблъскване на кучета
  Все още нямам

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Kuçegon
  Za nujda

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред за отблъскване на кучета – Кучегон DAZER II
Вашата оценка:
img
Уред за отблъскване на кучета – Кучегон DAZER II Добави
Може да имате нужда и от това: