Лютив спрей за самозащита от агресивни кучета и хора KO JET 50 мл

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
14,99 лв.

Защитен спрей против кучета и хора 

SKU: 200147-1
Тегло: 0,500 кг.
Производител: Ballistol

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ballistol

Описание и начин на употреба

Аерозолен лютив спрей за защита от нападения на кучета и хора KO JET със струя

Лютив спрей за самозащита от агресивни кучета и хора със струя. Предимството на тези вид спрейове пред газовите е, че може да бъдат използвани на по-далечна разстояние.

Също така по-прецизно може да насочите струята към нападателя. Не оставя трайни вреди за нападателя, но действа мигновено. Струята достига до 4-6 метра, което позволява да стойте на по голямо разстояние от агресивното куче или човек.

Силата на лютивост е SHU: 2 500 00, което постига време за пълен обезвреждащ ефект за около 4 секунди.

защита от кучета със спрей

Как действа

Лютивият спрей служи за защита от нападения от кучета и хора. Флакона изтрелва струя, която има обхват 4-6 метра, струята позволява по-прецизно насочване на лютивият спрей и съответно ефективността е по- голяма. За да обезвредите нападателя трябва да се целите в лицето му. След напръскване времето за пълно обезвреждане е около 4 секунди, това ви дава време да се отдалечите от зоната на нападение.

  • Използването му при самозащита е напълно законно

Технически характеристики

МАРКА: Ballistol Площ на покритие: Струята достига до 4-6 метра. АДВ:: Съдържание на капсациноиди: 0,9 % Съдържание на Олеорезин Капсикум: 11 % Друго: Предпазител, Клипс, Подходящо за самозащита, Не оставя трайни последствия, Използването му при самозащита е напълно законно Начин на прилагане: Пръска се директно върху нападателя Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Масова и професионална Количество: 50 мл Размери: 11 х 3,5 см. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Лютив спрей
    Поръчка за лютив спрей

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Лютив спрей за самозащита от агресивни кучета и хора KO JET 50 мл
Вашата оценка:
img
Лютив спрей за самозащита от агресивни кучета и хора KO JET 50 мл Добави